עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מה כן?לא זו הבעיה הגדולה של הבאדי בילדינג
למה שכלית?איך זה פוגע בשכל?זה בדיוק הבעיה, אנשים מזריקים GH בכמויות אסטרונומיות, הבטן שלהם יוצאת, אין להם V shape כמו שארנולד מתאר בהסבר שלו וכל התחום הזה יוצא מכלל פרופורציות. כל יום ישנו רף חדש מוצב וצריכים להזריק ולאכול כמה שיותר (לסכן את החיים שלך על בסיס יומי) על מנת להגיע רחוק. אני מסכים עם כל מילה. אני חושב שפיטנס מושך הרבה יותר מהרמות של האולימפיה. בהם אתה נהפך להיות מוגבל פיזית וגם שכלית.
למה שכלית?איך זה פוגע בשכל?
שהרבה מאוד קטגוריות של באדי בילדינג נותנים מצג שווא של 'פיטנס' ו-'בריאות' כשזה בעצם עולם אפל, מאוד אפל.אז מה כן?
בדיוק.. היום זה תחרות מי יותר דומה למוטציה ענקית מאשר להסתכל ולהגיד הייתי גם רוצה להגיע לזהזה בדיוק הבעיה, אנשים מזריקים GH בכמויות אסטרונומיות, הבטן שלהם יוצאת, אין להם V shape כמו שארנולד מתאר בהסבר שלו וכל התחום הזה יוצא מכלל פרופורציות. כל יום ישנו רף חדש מוצב וצריכים להזריק ולאכול כמה שיותר (לסכן את החיים שלך על בסיס יומי) על מנת להגיע רחוק. אני מסכים עם כל מילה. אני חושב שפיטנס מושך הרבה יותר מהרמות של האולימפיה. בהם אתה נהפך להיות מוגבל פיזית וגם שכלית.
אני לא אומר שזה לא בעיה, אבל מה שארנולד מתאר לדעתי הבעיה מספר 1.שהרבה מאוד קטגוריות של באדי בילדינג נותנים מצג שווא של 'פיטנס' ו-'בריאות' כשזה בעצם עולם אפל, מאוד אפל.
זו דעתי, בכל מקרה.
ממש לא נכון. אין שום קשר ל"להיות הכי גדול", אחרת פיל הית' לא היה זוכה...אני לא אומר שזה לא בעיה, אבל מה שארנולד מתאר לדעתי הבעיה מספר 1.
באדי בילדינג נהיה תחרות שבה אתה גודל כמה שאפשר, לא באמת משנה אם זה יפה או לא, וזה הבעיה המרכזית.
נראה כאילו אתה מקשר את הקפיצה דווקא ל-gh. אני לא בטוח שיש הפרדה חדה כלשהי בין לפני דוריאן ייטס ולאחריו. ניתן לראות גדילה הדרגתית במסת השריר בציר הזמן והיא באמת קשורה בשינוי השימוש בחומרים ובחומרים שנתווספו, אלא שהגדילה רציפה פחות או יותר.על קטגוריות הגברים הוא מתלונן? תראו מה קורה בפיתוח גוף מקצועי אצל נשים! מעניין כמה נשים היו רוצות להכנס לענף אם הן היו רואות מפתחת גוף מנופחת שהGH נתן לה פרצוף של גבר הולכת בחוף הים. כבר מאז התקופה של דוריאן ייטס התחום הזה נהפך להיות מעוות לחלוטין ולדרבן מתחרים להראות כמו מפלצות שלרוב ההקשר בינהן לאסטטיקה הוא מקרי לחלוטין.
היום רק הקטגוריות של הפיטנס\מיס ביקיני עוד נשארו נורמליות.
בתקופה של ארנולד היה עולם "אפל" הרבה יותר. האביוז שעשו מרבית מפתחי הגוף בסטרואידים אוראליים ובמייבשים היה מחריד ושלח כמה מהם לקבר. איכות הצילומים היתה מביכה אבל חלקם הגיעו לחיתוכים הזויים (מקרה Andreas Munzer).שהרבה מאוד קטגוריות של באדי בילדינג נותנים מצג שווא של 'פיטנס' ו-'בריאות' כשזה בעצם עולם אפל, מאוד אפל.
זו דעתי, בכל מקרה.
לא אמרתי שזו תופעה חדשה. אמרתי שזו לדעתי הבעיה בבילדינג.ממש לא נכון. אין שום קשר ל"להיות הכי גדול", אחרת פיל הית' לא היה זוכה...
נראה כאילו אתה מקשר את הקפיצה דווקא ל-gh. אני לא בטוח שיש הפרדה חדה כלשהי בין לפני דוריאן ייטס ולאחריו. ניתן לראות גדילה הדרגתית במסת השריר בציר הזמן והיא באמת קשורה בשינוי השימוש בחומרים ובחומרים שנתווספו, אלא שהגדילה רציפה פחות או יותר.
בתקופה של ארנולד היה עולם "אפל" הרבה יותר. האביוז שעשו מרבית מפתחי הגוף בסטרואידים אוראליים ובמייבשים היה מחריד ושלח כמה מהם לקבר. איכות הצילומים היתה מביכה אבל חלקם הגיעו לחיתוכים הזויים.
מה בדיוק הבעיה?לא אמרתי שזו תופעה חדשה. אמרתי שזו לדעתי הבעיה בבילדינג.
הרבה מאוד אנשים תופסים מהחבר'ה האלה אידאל בריאות וממתגים את זה ככה, 'פיטנס' הם קוראים לזה.מה בדיוק הבעיה?
על זה אנחנו כמובן מסכימים ב-100%... יכול להיות שאפשר לקרא לזה "גוף פיטנס", אבל בוודאי שאין שום בריאות בפרו פיטנס.הרבה מאוד אנשים תופסים מהחבר'ה האלה אידאל בריאות וממתגים את זה ככה, 'פיטנס' הם קוראים לזה.
אפשר להתווכח אם זה יפה או לא..אבל אני לא צריך להסביר לך שפיטנס זה לא.
וזו הבעיה העיקרית שלי עם העסק הזה. תוסיף לזה תעשיית תוספי מזון שמנצלים חוסר ידע של אנשים ותקבל מתכון הרסני לפי דעתי.על זה אנחנו כמובן מסכימים ב-100%... יכול להיות שאפשר לקרא לזה "גוף פיטנס", אבל בוודאי שאין שום בריאות בפרו פיטנס.
זה ניצול של "טימטום ההמונים". לא סטארט-אפ...😃וזו הבעיה העיקרית שלי עם העסק הזה. תוסיף לזה תעשיית תוספי מזון שמנצלים חוסר ידע של אנשים ותקבל מתכון הרסני לפי דעתי.
וזו הבעיה העיקרית שלי עם העסק הזה. תוסיף לזה תעשיית תוספי מזון שמנצלים חוסר ידע של אנשים ותקבל מתכון הרסני לפי דעתי.[/QUOTE
מוסר זה לחלשים 😉 מאז דוריאן יאטס זה הלך בכיוון הפריק שואו. אחריו ואחרי קאטלר ורוני הייתי בטוח שימשיכו לתת את הפרסים לאיש המסיבי ביותר(וטעיתי כי דקסטר לקח ב08 ופיל היית כבר שנתיים לוקח כשהוא בינוני+). יש משהו נחמד בתחרות הזו- רק חבל שהצביעות ממשיכה לחגוג ובמקום לקדם פיתוח חומרים אנאבוליים זה נשאר בצד האפל. אין ספורטאי עילית לא קיצוני, קיצוניות ופאנטיזם זה שם המשחק כשצריך הישגים. מבחינה אסטתית אולי עוד מספר שנים כרס GH תהיה יותר מקובלת..תרבות בודיבילדינג אנדרגרואנד 🥷
Andreas Munzer זה 20 שנה אחרי התקופה של ארני, והוא מקרה קיצוני מאוד.ממש לא נכון. אין שום קשר ל"להיות הכי גדול", אחרת פיל הית' לא היה זוכה...
נראה כאילו אתה מקשר את הקפיצה דווקא ל-gh. אני לא בטוח שיש הפרדה חדה כלשהי בין לפני דוריאן ייטס ולאחריו. ניתן לראות גדילה הדרגתית במסת השריר בציר הזמן והיא באמת קשורה בשינוי השימוש בחומרים ובחומרים שנתווספו, אלא שהגדילה רציפה פחות או יותר.
בתקופה של ארנולד היה עולם "אפל" הרבה יותר. האביוז שעשו מרבית מפתחי הגוף בסטרואידים אוראליים ובמייבשים היה מחריד ושלח כמה מהם לקבר. איכות הצילומים היתה מביכה אבל חלקם הגיעו לחיתוכים הזויים (מקרה Andreas Munzer).
מונצר הוא מקרה קיצוני אבל קיימים מקרים קיצוניים גם מהתקופה של ארנולד, Steve Michalik למשל. אפשר רק להניח שגם ארנולד עצמו ביצע שימוש די קשוח...Andreas Munzer זה 20 שנה אחרי התקופה של ארני, והוא מקרה קיצוני מאוד.