הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתגייס

nadavdvd

משתמש מתחיל
11
9
נק' מוניטין:
9
11
9
אז זה הפוסט הראשון שלי פה אני סתם הייתי לפעמים רק מסתכל פה על פוסטים.
התחרות הראשונה שלי הייתה בדצמבר ונתתי
180 סקווט
115 בנץ
220 דדליפט
תכננתי להתחרות ביום חמישי אבל עניינים אחרים לא אפשרו לי. אז עשיתי עם עצמי בשישי "תחרות"
יצא לי 210 סקווט עם רצועות
125 בנץ
235 דדליפט
ויש לי הכול מצולם ויצא חוקי לדעתי. אבל זה לא העיקר בפוסט
אני מתגייס ביום שני ואני צריך\רוצה עצות מאנשים פה איך להמשיך את האימונים שלי. עד עכשיו עבדתי עם sheiko cms וזה עובד פלאים בשבילי אבל אין זמן לזה בצבא.
אני מתגייס להיות משק תיאום ימי. יש לי טירונות 02 ואז קורס . אין לי מושג כמה זמן הקורס ואיפה אני ישרת. אני צריך קודם לראות מה קורה איתי בשביל לדעת איזה ציוד יש לי וכמה זמן יש לי. אשמח לשמוע אם יש פה עוד חיילים ולדעת מה אתם עושים. והמלצות לאימונים בצבא בכללי מכולם.

אח שלי - רק גובניק !
לא שווה להשקיע בקרבי - לא מקבל מ'זה שום דבר בחיים
לא מכיר אותך (ואם דיברת ברצינות אני גם לא רוצה), אבל אלה שמדברים ככה הם בדרך כלל אלה שיושבים בבית בזמן שיש מבצע בעזה ומתלהמים ש"צריך להיכנס ולזיין את האמ.. אמא שלהם".

@Hamster @mars

הבחור בין כה וכה עם פרופיל 45 - ז"א שהוא לא יהיה קרבי לא משנה מה .
אז האמירה הייתה כמובן בהומור .

ובונ'ה בונ'ה Mars מ'זה לא רוצה להכיר אותי - אני בחור חתיך וחסון :-]

@Hamster @mars

הבחור בין כה וכה עם פרופיל 45 - ז"א שהוא לא יהיה קרבי לא משנה מה .
אז האמירה הייתה כמובן בהומור .

ובונ'ה בונ'ה Mars מ'זה לא רוצה להכיר אותי - אני בחור חתיך וחסון :-]

ואני דיברתי אישית עם בנאדם שהיה פרופיל 21 ואז אחרי שערער קיבל 45,הבנאדם שירת שנה שלמה ככה בזמן ערעורים ושנלחם עבור שיפור,העלו לו את הפרופיל ועכשיו הוא בנח"ל...
אין דבר כזה "לא משנה מה".

ואני דיברתי אישית עם בנאדם שהיה פרופיל 21 ואז אחרי שערער קיבל 45,הבנאדם שירת שנה שלמה ככה בזמן ערעורים ושנלחם עבור שיפור,העלו לו את הפרופיל ועכשיו הוא בנח"ל...
אין דבר כזה "לא משנה מה".

ברור ש-״אם תרצו אין זו אגדה״
אבל גיסנו פה לא מעוניין בקרבי - אז פשוט שיעשה מה שניראה לו הכי טוב וזהו.
אם כבר הוא בגוב׳ אז עד הסוף.

ברור ש-״אם תרצו אין זו אגדה״
אבל גיסנו פה לא מעוניין בקרבי - אז פשוט שיעשה מה שניראה לו הכי טוב וזהו.
אם כבר הוא בגוב׳ אז עד הסוף.

הבחור מעוניין אבל התייאש כבר...
אני מסכים איתך בנושא שאם כבר ג'ובניק אז לפחות בתנאים נוחים

אם לא מביאים לך מה שאתה רוצה תעשה בלאגן אבל תהיה חכם
עשיתי קצת בלאגן ישבתי פעם אחת במעצר לבסוף קיבלתי 8-12 בטייסת 😃

תשמע אני מאד בעד למצוא איזון, אפשר לעשות תפקיד ג'וב שתוכל להגיד שעשית אותו 3 שנים בראש מורם ולא באווירת הומור של עקצתי את הצבא. במסגרת שאליה אתה מגיע אם אתה מרוצה מהשירות עצמו תילחם על תש שמאפשר לך אימונים. בין אם זה בסיס טוב או אפילו לצאת לחדכ אזרחי להתאמן ואם צריך גם לקנות ציוד ולהביא לבסיס. תמיד אפשר להשיג משהו. ואם זה לא הולך תמיד אפשר לקבל כלא ולחתור ליומיות. תגיע קודם לקורס כשיספרו לכם איזה בסיסים אתם הולכעם ודבר עם המפקדים שלך שזה מה שחשוב לך אז שיעזרו לך ליצור קשר עם אנשים שמשרתים בבסיסים האלה כדי לברר איפה יש חדכים מתאימים, ותהיה יצירתי לגבי אלתורי ראקים בצורות שונות. אחרי שיהיה לך קצת יותק מידע יהיה אפשר לעזור לך יותר

תקשיב אני מכיר את הבעיה הזו הכי טוב שיש , אני מאוד מצטער להגיד לך שאתה לא תתאמן עד הסדיר שלך , ובטח שלא אימונים רציניים
תהנה מתקופת הקורס כי זו תקופה בין היפות בצבא , האימונים יחכו לך לסדיר ואני לא רוצה שתתבאס מזנ אבל גם אם זה אומר שיחכו לך עוד 3 שנים , אז מה , לאן אתה ממהר , אז לא תתאמן 3 שנים כשאתה נתקדם בקצב מטורף , שטויות אחי לא קרה כלום, לדעתי צבא זו התקופה בין החשובות בחיים ואתה צריך לדאוג לזה שתשרת בתפקיד שמספק אותך מאשר לדאוג לזה שתתאמן , קח הכל באיזי , לא נגעתי במוט איזה חודשיים אבל יש לי ים חוויות וחברים שאני לא אשכח כזה מהר , אז אתה מוותר אולי על אימונים אבל מרוויח הרבה דברים אחרים

ולמי שאמר לא להתגייס לקרבי ושזה לא נותן כלום וכל כך מזלזל בזה. שתדע שיש אנשים שה״לא נותן כלום הזה״ זה אצלהם כבר בגדר חלום ומטרה לשירות משמעותי , בגלל אנשים כמוך אני מתבייש להיות ״רק״ תומך ולא קרבי כמו שרציתי , אז קצת לחשוב בהגיון לפני שאתה מזלזל באנשים שמגנים לך על התחת יום יום למרות שזה לא נותן להפ כלום בחיים

• פותח/ת השרשור
אני מיועד להיות משק תיאום ימי ואני יכול אחרי הקורס להגיע לכל בסיסי חיל הים ולקריה. בת גלית,עתלית,אילת,אשדוד וקריה. אז אני יחתור להגיע לקריה פשוט. ואני מסכים על האיזון שיניב אמר ולדעתי אך כבר אני גובניק לעשות יומיות זה הכי איזון שיש בין להמשיך אימונים ולתרום את חלקי. בר ובנוגע למה שאתה אמרת לדעתי זה מאוד אישי ומאוד קשור להעדפות של כל אדם, אם השירות או האימונים יותר משמעותיים לו, וכמובן שאני לא מנסה לזלזל בך רק אומר מה אני מרגיש ויודע על עצמי

אני מיועד להיות משק תיאום ימי ואני יכול אחרי הקורס להגיע לכל בסיסי חיל הים ולקריה. בת גלית,עתלית,אילת,אשדוד וקריה. אז אני יחתור להגיע לקריה פשוט. ואני מסכים על האיזון שיניב אמר ולדעתי אך כבר אני גובניק לעשות יומיות זה הכי איזון שיש בין להמשיך אימונים ולתרום את חלקי. בר ובנוגע למה שאתה אמרת לדעתי זה מאוד אישי ומאוד קשור להעדפות של כל אדם, אם השירות או האימונים יותר משמעותיים לו, וכמובן שאני לא מנסה לזלזל בך רק אומר מה אני מרגיש ויודע על עצמי
רגע רגע רגע רגע. עצור הכל. עתלית? לך. לפאקינג. עתלית. אם מותר לך שם להתאמן במכון של השייטת אתה תגיע לגן עדן. יש שם פאקינג כלוב. ו2 ארוחות בשריות ביום. תחתור לעתלית. תמכור כליה אם צריך

היה לי חבר שהיה בקריה והתאמן בחד"כ שם וסיפר שהתנאים שם לא רעים בכלל (למרות שהוא לא ליפטר אז אני לא יודע בדיוק למה הוא התכוון).
ממליץ לך בהזדמנות הראשונה שתהיה בקריה לעשות טיול לחדר כושר ולראות אם התנאים שם מאפשרים אימוני כוח.

• פותח/ת השרשור
אני כבר בקורס יראה מה הזיכויים להגיע באמת לעתלית/קריה, אלא 2 הבסיסים שאני הכי חותר להגיע אליהם. ויש לי סיכוי אני מקווה

היה לי חבר שהיה בקריה והתאמן בחד"כ שם וסיפר שהתנאים שם לא רעים בכלל (למרות שהוא לא ליפטר אז אני לא יודע בדיוק למה הוא התכוון).
ממליץ לך בהזדמנות הראשונה שתהיה בקריה לעשות טיול לחדר כושר ולראות אם התנאים שם מאפשרים אימוני כוח.

החדר כושר שם סבבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית