הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אכלתי היום בשר ושניצלים לשתות אבקת חלבון?

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
יש לי אבקת חלבון ויש לי תפריט אבל היום אכלתי 5 שניצלים(של בית) דיי קטנים ואכלתי בשר טחון עם אורז אז עדיין לשתות היום אבקת חלבון או לא? כי עד כמה שידוע לי שותים אבקת חלבון בשביל להשלים תחלבון אבל אני לא יודע אם חסר לי או לא כי אכלתי אוכל של בית שמכינים לפי העין.
השאלה בקצרה אם לשתות אבקת חלבון או לא?

• פותח/ת השרשור
איך נדע...? מה אנחנו קוסמים?

תפרט יותר על התפריט שלך 😣
היום קמתי בצהריים אכלתי 5 שניצלים וב3 וחצי אכלתי אורז עם בשר טחון וירק(זה מאכל)
איך נדע...? מה אנחנו קוסמים?

תפרט יותר על התפריט שלך 😣
אני לא יכול לפרט לך יותר מזה מה אכלתי היום וכמויות חוץ משאכלתי שליש מצלחת בינונית.
עוד משו מה קורה שאוכלים יותר מידיי חלבונים?

היום קמתי בצהריים אכלתי 5 שניצלים וב3 וחצי אכלתי אורז עם בשר טחון וירק(זה מאכל)

אני לא יכול לפרט לך יותר מזה מה אכלתי היום וכמויות חוץ משאכלתי שליש מצלחת בינונית.
עוד משו מה קורה שאוכלים יותר מידיי חלבונים?
אם אתה לא יודע מה אכלת וכמה מי ידע...? לך לאורי גלר אולי הוא יוכל לעזור לך

יותר מידי חלבונים יכולים להעמיס על הכליות אבל הסיכוי שתאכל יותר מידי הוא נמוך מאוד...

חשב כמויות נו באמת
אתה רוצה גם שנתאמן במקומך ?
מה זה הזריקת זין הזאת ?

יש לי תפריט
אם יש לך תפריט ואתה הולך לפי התפריט אז אתה אמור לדעת בין היתר כמה חלבון אתה אוכל ואם לשתות אבקה או לא.
לפי מה שאתה מתאר אתה לא אוכל לפי תפריט ואין לך מושג מה הכמויות שאכלת, במקרה כזה אף אחד לא יעזור לך ויגיד אם אתה צריך לשתות אבקת חלבון או לא, איך אתה מצפה שנדע כמה חלבון יש במה שאכלת? אם אתה רוצה לדייק אז תשקול כל מה שאתה אוכל ותבדוק את הערכים.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך תפריט ואתה הולך לפי התפריט אז אתה אמור לדעת בין היתר כמה חלבון אתה אוכל ואם לשתות אבקה או לא.
לפי מה שאתה מתאר אתה לא אוכל לפי תפריט ואין לך מושג מה הכמויות שאכלת, במקרה כזה אף אחד לא יעזור לך ויגיד אם אתה צריך לשתות אבקת חלבון או לא, איך אתה מצפה שנדע כמה חלבון יש במה שאכלת? אם אתה רוצה לדייק אז תשקול כל מה שאתה אוכל ותבדוק את הערכים.
יום ספציפי לא הלכתי לפי התפריט ובזמן שאני הולך לפי התפריט אז יש לי 80-90 גרם חלבון
חשב כמויות נו באמת
אתה רוצה גם שנתאמן במקומך ?
מה זה הזריקת זין הזאת ?
היום ספציפי לא הלכתי לפי התפריט אז אני לא יודע אני שואל כדאי לדעת מה אתם הייתם עושים

יום ספציפי לא הלכתי לפי התפריט ובזמן שאני הולך לפי התפריט אז יש לי 80-90 גרם חלבון

היום ספציפי לא הלכתי לפי התפריט אז אני לא יודע אני שואל כדאי לדעת מה אתם הייתם עושים
שוקל את האוכל ?
או בודק בערך כמה אכלתי ....

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא יודע מה אכלת וכמה מי ידע...? לך לאורי גלר אולי הוא יוכל לעזור לך

יותר מידי חלבונים יכולים להעמיס על הכליות אבל הסיכוי שתאכל יותר מידי הוא נמוך מאוד...
היום לא הלכתי לפי התפריט אז אני לא יודע אני שואל כדאי לדעת אם לקחת אבקה או לא הסיכוי שאני יקח יותר מידיי שיהיה לי נזק בכליות קטן אבל עדיין אני רוצה לדעת אם לקחת ואם אני אוכל לפי התפריט אז יש לי בתפריט 80-90 גרם חלבון
שוקל את האוכל ?
או בודק בערך כמה אכלתי ....
על זה לא חשבתי :(
אז לשתות או לא אני לא טרפתי הרבה בשר ועוף אלה 5 שניצלים קטנים וקצת אורז עם בשר

היום לא הלכתי לפי התפריט אז אני לא יודע אני שואל כדאי לדעת אם לקחת אבקה או לא הסיכוי שאני יקח יותר מידיי שיהיה לי נזק בכליות קטן אבל עדיין אני רוצה לדעת אם לקחת ואם אני אוכל לפי התפריט אז יש לי בתפריט 80-90 גרם חלבון

על זה לא חשבתי 😭
אז לשתות או לא אני לא טרפתי הרבה בשר ועוף אלה 5 שניצלים קטנים וקצת אורז עם בשר
מה זה קטן 100 גרם או 2 גרם ?

אני במקומך כן הייתי שותה סקופ של אבקה. אני לא אומר שככה צריך להתנהל אבל זה מה שהייתי עושה.
תראה, ממה שידוע לי יש נזק בלאכול יותר מדי חלבון, אבל זה אם אתה אוכל הרבה יותר מדי (לא זוכר את המספרים בדיוק, נראה לי משהו כמו 5 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף אבל אל תתפוס אות במילה). אם תאכל 25 או 50 גרם חלבון יותר ממה שאתה צריך לא יקרה לך כלום, במיוחד אם זה חד פעמי, פשוט זה מיותר (ויקר אם זה קבוע). מצד שני גם אם תאכל יום אחד 25 גרם פחות חלבון ממה שאתה צריך גם לא יקרה לך כלום. אז תעשה את השיקולים.

ותבין שאף אחד לא יכול להגיד לך בוודאות, כאשר התיאורים שלך זה "הרבה בשר" (כמה הרבה? 300 גרם? חצי קילו? קילו?) ו"שניצלים קטנים" (כמה קטנים? 150 גרם? 100 גרם? 20 גרם?)

300 גרם כולל אורז ובשר טחון מעורבב.
והשניצלנים 400-500 גרם כל השניצלים לא רק 1.
ה בערך לא מדויק
אז אחרי שיש לך את הכמויות אתה הולך ומחשב כמה חלבון אכלת ..
רואה זה לא מסובך רק צריך להשתמש עם הדבר הזה שנמצא בין האוזניים ...

300 גרם כולל אורז ובשר טחון מעורבב.
והשניצלנים 400-500 גרם כל השניצלים לא רק 1.
ה בערך לא מדויק
אז תלך למחשבון תזונה באינטרנט, תכניס את הכמויות האלה ותדע כמה חלבון יש שם. או שאתה רוצה שמישהו יעשה את זה ויגיד לך כי אין לך כוח לחפש?

• פותח/ת השרשור
אז תלך למחשבון תזונה באינטרנט, תכניס את הכמויות האלה ותדע כמה חלבון יש שם. או שאתה רוצה שמישהו יעשה את זה ויגיד לך כי אין לך כוח לחפש?
יצא לי 91 גרם חלבון ואני שוקל 91 קילו אז אני ישתה
אז אחרי שיש לך את הכמויות אתה הולך ומחשב כמה חלבון אכלת ..
רואה זה לא מסובך רק צריך להשתמש עם הדבר הזה שנמצא בין האוזניים ...
יצא שאכלתי 91 גרם חלבון ואני שוקל 91 אז אני ישתה תאבקת חלבון תודה לכם

ל
יצא לי 91 גרם חלבון ואני שוקל 91 קילו אז אני ישתה

יצא שאכלתי 91 גרם חלבון ואני שוקל 91 אז אני ישתה תאבקת חלבון תודה לכם
לכמה חלבון אתה מגיע בסוף יום?

Back
למעלה תחתית