הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סירטון נחמד

bentzurm

משתמש משקיע
2,972
7
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
28,609
2,972
7
http://www.vimeo.com/5009778

לא בקטע של תיראו איך קרוספיט יותר טוב או פחות טוב ממשהו אחר. פשוט סירטון נחמד.

אימון שמחשל את אמא

אבל הם התעלמו מהעובדה ששני המתאגרפים היו אחרי 4 שעות אימון. אלמלא האימון, אולי הם לא היו מגיעים לזמנים של הקרוספיטרים, אבל כנראה שהיו מסיימים בזמן קצר יותר.

אבל הם התעלמו מהעובדה ששני המתאגרפים היו אחרי 4 שעות אימון. אלמלא האימון, אולי הם לא היו מגיעים לזמנים של הקרוספיטרים, אבל כנראה שהיו מסיימים בזמן קצר יותר.
הסרטון מציין שהם עברו אימון של 4 שעות, מוקדם יותר באותו היום. אין בעיה בלעשות אימון קרוספיט אם באותו היום עברת אימון נוסף ויש מספיק זמן מנוחה ביניהם. לוחמי MMA למשל כהקבלה, מתאמנים מס' אימונים ביום עם מרווחים ביניהם. CFE למשל עובדים בשיטה הזו, אימון סיבולת בנוסף לאימון היומי לאחר מס' שעות.
לגבי שני המתאגרפים העובדה שהם עברו אימון באותו היום וגם מבצעים את ה WOD בזמנים יפים, רק מוכיחה עד כמה הם בכושר מטורף ומראה למשל כמה לוחמים הם בין אלה שתואמים את ההגדרה של כושר כולל ורחב.

ברור שצויין בסרטון שהם אחרי 4 שעות אימון

אחרת לא היינו יודעים את זה... אבל זה נראה כאילו הם מנסים להראות שהקרוספיטרים יותר טובים, למרות שאין מקום להשוואה בגלל תנאי הפתיחה השונים באותו היום.
אני, בכל אופן, מלא הערכה לכל ארבעת המתאמנים.

אחרת לא היינו יודעים את זה... אבל זה נראה כאילו הם מנסים להראות שהקרוספיטרים יותר טובים, למרות שאין מקום להשוואה בגלל תנאי הפתיחה השונים באותו היום.
אני, בכל אופן, מלא הערכה לכל ארבעת המתאמנים.
אני חושב שלא צריך לקחת את הסרט כהתרסה, אלא כמשהו שמראה עד כמה קרוספיט מאתגר. אחד מהחברה עצמם אמר שהו חשב שהם נכנסים ועושים את זה בקלות. אפשר להסתכל אולי (למרות נתוני הפתיחה הנתונים לויכוח), על העובדה שכמה כושר הוא מושג רחב וכמה העובדה שלא להתמחות כהגדרה כוללת תורם להתמודדות עם דברים.
שוב אחד לאחד אני חושב שלוחמים (מקצועיים בעיקר) הם סוסי עבודה שהרמה שלהם, עולה על הרבה אחרים שעושים "כושר". לוחמים הם גם אלו שיכולים טוב יותר להתמודד עם מס' דברים ועונים בהגדרת האימון שלהם על כמעט כל 10 הקריטריונים של כושר אם לא על כולם.
מה גם אני מוריד את הכובע בפני כל הארבעה, אני הייתי משיג תוצאה פחות טובה.

Back
למעלה תחתית