הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר איזה קפאין לקחת

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
מתלבט בין PROLAB לבין ARO השאלה היא האם יש הבדל בין החברות?
הרי זה קפאין..
תודה לעוזרים

פרולאב חברה ותיקה יותר.
ARO זה מותג הבית של מוצרי ספורט של וי-טה קו-סט.

אני לא חושב שיש בעיות במינונים. יצור קפאין מאוד זולה. קנה מה שיותר משתלם פר מנה

יש לי את ARO.
זול ועושה את העבודה.

אבל לא מעט המליצו על פרולאב.

אבל שוב נשאלת השאלה.. אם שניהם קפאין טהור.. אז מה זה משנה?
אם יש המלצה על מותג ספציפי אז צריכה להיות לזה סיבה.. משהו בתהליך היצור, טעם, מרקם, צורת הגשה (טבליות מול אבקה) או כל דבר אחר...
אם שני מוצרים זהים ואדם סתם נותן חוות דעת חיובית לטובת מוצר מסוים בלי הסבר הגיוני אז החוות דעת הזאת לא באמת נותנת הרבה...

אם יש המלצה על מותג ספציפי אז צריכה להיות לזה סיבה.. משהו בתהליך היצור, טעם, מרקם, צורת הגשה (טבליות מול אבקה) או כל דבר אחר...
אם שני מוצרים זהים ואדם סתם נותן חוות דעת חיובית לטובת מוצר מסוים בלי הסבר הגיוני אז החוות דעת הזאת לא באמת נותנת הרבה...
צודק.
אין לי מושג מה יכול להיות שונה שם..

אולי ידידנו @יהושע60 יוכל לעזור.

דובר על זה בעבר הרבה.
יש אותה הכמות,זה זהה בהכל.
אבל פשוט מרגישים הבדל. אף אחד לא יכול להסביר.ואני לא צהיחיד שאומר את זה

דובר על זה בעבר הרבה.

בפעם הבאה אני אקנה פירמה אחרת רק כדי לראות אם אני מרגיש הבדל..
עד היום פשוט קניתי מה שהכי זול

אין לי מושג מה יכול להיות שונה שם..
גם לי לא היה עד לפני כמה דקות, אז התעניינתי אצל גוגל.

מסתבר שחוץ מקפאין טהור יש יצרנים שמשתמשים בתרכובות שמכילות קפאין פלוס עוד משהו. דיקפאין מאלאט (DiCaffeine Malate - קפאין בצירוף חומצה מאלית שהיא החומצה שנותנת לפירות את הטעם החמוץ שלהם) אמור להיות יותר ידידותי לקיבה, וקפאין ציטראט אמור להיות בעל פעולה מהירה יותר מקפאין טהור (בטח מאד חיוני אם אתה חייב לקחת את הגלולה 10 שניות לפני תחילת האימון). אולי יש עוד כאלה.

בנוסף, וכמו בכל תוסף, יש ודאי הבדלים בשיטות הייצור ובבקרת האיכות. יש כל מיני שיטות למיצוי הקפאין מהקפה, ובשעתו היו חששות לגבי חלק מהן (הן עלו מהצד של צרכני הקפה נטול קפאין), אבל אני חושב שבשנים האחרונות החששות האלה פגו.

כמו פונקציית ה-help של מיקרוסופט המידע שקיבלתם כאן היה כנראה נכון בעיקרו, אבל כמעט בוודאות חסר תועלת מעשית.

גם לי לא היה עד לפני כמה דקות, אז התעניינתי אצל גוגל.

מסתבר שחוץ מקפאין טהור יש יצרנים שמשתמשים בתרכובות שמכילות קפאין פלוס עוד משהו. דיקפאין מאלאט (DiCaffeine Malate - קפאין בצירוף חומצה מאלית שהיא החומצה שנותנת לפירות את הטעם החמוץ שלהם) אמור להיות יותר ידידותי לקיבה, וקפאין ציטראט אמור להיות בעל פעולה מהירה יותר מקפאין טהור (בטח מאד חיוני אם אתה חייב לקחת את הגלולה 10 שניות לפני תחילת האימון). אולי יש עוד כאלה.

בנוסף, וכמו בכל תוסף, יש ודאי הבדלים בשיטות הייצור ובבקרת האיכות. יש כל מיני שיטות למיצוי הקפאין מהקפה, ובשעתו היו חששות לגבי חלק מהן (הן עלו מהצד של צרכני הקפה נטול קפאין), אבל אני חושב שבשנים האחרונות החששות האלה פגו.

כמו פונקציית ה-help של מיקרוסופט המידע שקיבלתם כאן היה כנראה נכון בעיקרו, אבל כמעט בוודאות חסר תועלת מעשית.

אבל כל הדיון הזה הוא על שני מוצרים ששינהם הם קפאין טהור ורק מיוצרים בחברות שונות.
מן הסתם שאם מוצר א' הוא קפאין טהור ומוצר ב' הוא קפאין + עוד משהו אז זה יוצר את ההבדל בינהם.

דובר על זה בעבר הרבה.
אני נוטה להסכים. אני משתמש רק בפרולאב כבר שנתיים (לא רצוף כמובן). בפעמיים הבודדות שניסיתי מותג אחר, קפאין ישראלי של סופר אפקט, הרגשתי פחות מרץ.

אולי זה פסיכולוגי, אולי לא. בכל מקרה תוספי קפאין מאוד זולים, וגם הפרש בין מותג מוכר למותג פחו מוכר הוא זניח, כך שעדיף לקנות את המותר המומלץ יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית