משמרות לילה

אילנית

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
הי חברים,
שאלה.... אם אני עובדת משמרת לילה איך אני אמורה לחלק את הארוחות שלי?
אני אוכלת ביום 6 ארוחות. אז לפני משמרת לילה אני אוכלת שלוש ובמשמרת לילה עוד 3. ומה עם יום למחרת אחרי שאני קמה אני צריכה לאכול את כל ה6 ארוחות? אחרי משמרת לילה יוצא לי לישון בסביבות 4-5 שעות. האם אחרי השינה להחשיב את היום ליום חדש ולאכול גם 6 ארוחות, כלומר את כל הקלוריות שאני צריכה?

נערך לאחרונה:
היי אילנית

לא יותר קל לאכול את כל הארוחות לפני המשמרת ? או לאכול את רוב הארוחות ולהשאיר לעצמך ארוחה או גג 2 קלות במשמרת ?

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני עושה.... אני אוכלת לפני העבודה 3 ארוחות כבדות ובזמן משמרת לילה אוכלת 3 ארוחות קלות והארוחה שלישית לפעמים יוצאת לי לפני השינה. השאלה שלי אם כאשר אני קמה ממשמרת לילה שזה ב-14:00 בצהרים אני מחשיבה את זה כיום חדש ואוכלת 6 ארוחות?

הייתי מציע לך אפילו לאכול 5 ארוחות לפני המשמרת ולהשאיר לעצמך ארוחה אחת לאכול במשמרת עצמה, רצוי לפני שזה עובר כבר ליום חדש.

גם אני עושה משמרות לילה(ובמקרה תפסת אותי קם בצהריים אחרי משמרת לילה 😃 ) ומה שאני עושה זה בדיוק כך - אני אוכל את רוב הארוחות לפני המשמרת ומשאיר לעצמי במשמרת איזה סנדוויץ או אפילו אבקת חלבון.

וכן, את צריכה להחשיב את אותו יום ליום חדש.

• פותח/ת השרשור
גם אני אחרי משמרת לילה 😃... אז מאז שקמתי ב-14:00 אני מחשיבה את היום כיום חדש ואוכלת את כל כמות הקלוריות שאני צריכה עד שאני אלך לישון?

חיובי

Back
למעלה תחתית