הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע CASE STUDY משעשע עם מוסר השכל.

יניב ריז

מנהל מרפאת ספורטאים "קרדיו-ספורט"
629
649
נק' מוניטין:
2,241
629
649
לפני חודש וחצי בערך, הגיע בחור צעיר כבן 25, שמהלך סייקל איבד את החשק המיני, הזקפה והפוריות.

בבדיקות הורמונליות כמובן שהציר היה מושבת, עם רמות FSH ו-LH שלא ניתנות לזיהוי (LH קטן מ-0.3 ו-FSH קטן מ-0.7), טסט 2.2, אסטרוגן מעל הנורמה כ- 450 ופרולקטין גבוה של כ- 500.

מעבר לזה יתר בדיקות הדם היו די סטנדרטיות למתאמן בסייקל, עם עליות קטנות ב-CPK,HGB,AST ו-UREA.

ס"ד וכימיה היתה ללא ממצאים פתולוגיים מעבר לכך, שתן ללא ממצאים פתולוגיים.

הוחל טיפול בדוסטינקס כדור ליום, הבחור הועבר להכנה ל-PCT ע"י פרגניל + טמוקסי לשבועיים, ושלאחריהן תוכנן PCT על כלומיד וטמוקסי לפי פרוטוקול.

בשבועיים הראשונים הוא התלונן שעדין יש בעיות בזקפה, ובחשק המיני, והמתנו לראות כיצד והאם ישתפר במהלך ה-PCT.

כעבור 5 שבועות הבחור מתקשר בהתקף חרדה, ואנחנו מנסים להבין מה קרה?

מסתבר שהוא היה בסטוץ חד פעמי עם מישהי, והקונדום נקרע, היא מייד לקחה פוסטינור, ובכל זאת נכנסה להריון...

מסקנה?

אין דבר כזה 100% ברפואה. הכל יכול לקרות, גם כשלכאורה שום דבר לא אמור היה לקרות.
הוא לא היה אמור בכלל להיות עם זרע תקין, לא היה אמור לעמוד לו בכלל, וכשזה כבר קרה הוא שם קונדום. כשזה נקרע, הבחורה לקחה פוסטינור, והנה עם כל ובכל זאת היא נכנסה להריון...

מי אמר "אני" ולא קיבל?

לקרוא למישהו שהוא ממציא סיפורים, קרי לטעון שאני שקרן, בפרהסיה, זאת בדיוק דיבה, במיוחד שהדבר קשור בעבודה שלי, קרי פגיעה שיכולה להיות כלכלית, שמוציא הדיבה אמור לשאת בהוצאת, במידה ולא הוכיח את טיעון ה: "אמת דיברתי", וכפי שאתה רואה ,אמת לא דיברת.

http://he.wikipedia.org/wiki/חוק_איסור_לשון_הרע

מה שמפתיע אותי שמילא היית טוען שהבחור שיקר לי, או שהבחורה שיקרה לבחור, או ששניהם שיקרו - יכול להיות, אני לא יכול להוכיח אחרת.
אבל לטעון שאני שקרן כשאתה אחד הבודדים פה בפורום שמכיר אותי מעל רמת ההתכתבות? עזוב דיבה, זת העלבה אישית.
לא שבאמת יש לי כוונות לתבוע, היה שקט, אבל איבדת אצלי כרגע לפחות חצי מההערכה הרבה שהיתה לי כלפיך.

חחח אתה מפנה אותי לערך בויקיפדיה על איסור לשון הרע?? היה רגוע הציון שלי בדיני לשון הרע הוא גבוה.

אני אומר שאתה ממציא סיפורים, כי אתה הבחור בעל הידע ואתה בוחר לתת צהובונים כמו YNET. בתור אדם חוקר היה אמור להיות ברור לך שמשהו בדבריו קלוש.

עזוב נו.. אתה לא תודה. אתה יודע שזה חרטא, תגיד מה שתגיד.
אתה מוזמן להפסיק להעריך אותי.

מחקתי אחרי חצי דקה.

אתה מוזמן לדבר איתו, ללא ברור לי מה יצא לך מזה... אבל העיקר שלא תגיד שטעית... נכון?

טעיתי (אני ציני כמובן). איפה הציטוט שהוא מספר שהקונדום נקרע?
ואתה בעצמך עונה לו שהסיכוי שהיא לקחה פוסטינור והרתה הוא כמעט 0
ובכל-זאת באת והצגת את זה כאפשרי.

מדהים.
ובוא תאשים אותי...

• פותח/ת השרשור

מדהים.
ובוא תאשים אותי...

כאן.
וסלאמת,בזה הרגע שרפת את עצמך אצלי.
3 סולמות קיבלת לרדת מהעץ שטיפסת עליו, ובמקום לקחת את הסולם לטפס גבוה.

עצוב לי, באמת.

קבצים מצורפים

• Untitדדled.png
    Untitדדled.png
    KB 17.1 · צפיות: 162
  • Untitlגגed.png
    Untitlגגed.png
    KB 8.2 · צפיות: 152
כאן.
וסלאמת,בזה הרגע שרפת את עצמך אצלי.
3 סולמות קיבלת לרדת מהעץ שטיפסת עליו, ובמקום לקחת את הסולם לטפס גבוה.

עצוב לי, באמת.

איפה רשום שזה נקרע!!!! איפה??
תגיד אתה רוצה לעבר אותי יניב??.

זה שהיא ממציאה סיפורים והסיפור הזה בדיחה אחת גדולה לא הופך את ההצגה הזאת ליותר אמיתית!!
כל טמבל יודע שספירת הריון מתחילים מהיום הראשון של הווסת ולא שבועיים אחרי!!

כל אדם בר דעת שיקרא את זה יבין שהסיפור של הבחור לא הגיוני.
ספר לנו בבקשה על תוצאות בדיקת הרקמות

סולמות... אתה קורא סלקטיבי ידידי

ועדיין לא מחקת את השם שלו! אני מציע שתסיר את זה במיידי - ובמקום לשלוח לי את זה בפרטי בחרת לשים את זה פה... אתה רוצה לדבר איתי על אתיות?

• פותח/ת השרשור

מדהים.
ובוא תאשים אותי...

לכן הכותרת היא "CASE STUDY משעשע"...

אני כבר בתגובות כאן העלתי את הטענה שלדעתי היא משקרת לו.
אבל אין לי איך להוכיח, וכל השעשוע הוא איך מתלונה של חוסר פוריות וליבדו, מגיעים להריון לא רצוי.

וכן, ברפואה הכל יכול לקרות, החולים בעצם אף פעם לא קראו את הספר...
איפה רשום שזה נקרע!!!! איפה??
תגיד אתה רוצה לעבר אותי יניב??.

זה שהיא ממציאה סיפורים והסיפור הזה בדיחה אחת גדולה לא הופך את ההצגה הזאת ליותר אמיתית!!
כל טמבל יודע שספירת הריון מתחילים מהיום הראשון של הווסת ולא שבועיים אחרי!!

כל אדם בר דעת שיקרא את זה יבין שהסיפור של הבחור לא הגיוני.
ספר לנו בבקשה על תוצאות בדיקת הרקמות

סולמות... אתה קורא סלקטיבי ידידי

ועדיין לא מחקת את השם שלו! אני מציע שתסיר את זה במיידי - ובמקום לשלוח לי את זה בפרטי בחרת לשים את זה פה... אתה רוצה לדבר איתי על אתיות?

הנה הדגשתי לך באדום.

קבצים מצורפים

• Untitlגגed.png
    Untitlגגed.png
    KB 8.4 · צפיות: 152
לכן הכותרת היא "CASE STUDY משעשע"...

אני כבר בתגובות כאן העלתי את הטענה שלדעתי היא משקרת לו.
אבל אין לי איך להוכיח, וכל השעשוע הוא איך מתלונה של חוסר פוריות וליבדו, מגיעים להריון לא רצוי.

וכן, ברפואה הכל יכול לקרות, החולים בעצם אף פעם לא קראו את הספר...

בקיצור אין שם אמירה שנקרע הקונדום וזה תוספת שלך.

אתה רושם משעשע ומהתל בזה כאילו זה מראש היה משהו לא אמיתי כאשר ברור שכוונת המילה משעשע היא למשהו שהסיכויים לו אפסיים ועדיין קרה
או לצחוק על ביש מזל של אחר כשאחרים מנסים להיכנס להריון ולא מצליחים.

פוסט בדיחה לדעתי.

• פותח/ת השרשור
הנה אשים לך את זה בתמונה אחת, מסומן בריבוע אדום:

"באמת שמתי אמצעי מניעה".

ואחכ: "נקרע לי מה אני אעשה".

הפוסט אכן בדיחה. לכן נכתב שזה מקרה משעשע.

אתה לא חייב לקרוא אותו.

אבל לקרוא לי ממציא סיפורים לפני שבדקת את העובדות, זאת טעות.

קבצים מצורפים

• Untitlגגed.png
    Untitlגגed.png
    KB 8.4 · צפיות: 120
הנה אשים לך את זה בתמונה אחת, מסומן בריבוע אדום:

"באמת שמתי אמצעי מניעה".

ואחכ: "נקרע לי מה אני אעשה".

הפוסט אכן בדיחה. לכן נכתב שזה מקרה משעשע.

אתה לא חייב לקרוא אותו.

אבל לקרוא לי ממציא סיפורים לפני שבדקת את העובדות, זאת טעות.

יניב אני גם הסברתי את זה שלהמציא סיפורים זה לכתוב את זה כאן כמשהו אפשרי כאשר אתה יודע אחרת.

"אין דבר כזה 100% ברפואה. הכל יכול לקרות, גם כשלכאורה שום דבר לא אמור היה לקרות.
הוא לא היה אמור בכלל להיות עם זרע תקין, לא היה אמור לעמוד לו בכלל, וכשזה כבר קרה הוא שם קונדום. כשזה נקרע, הבחורה לקחה פוסטינור, והנה עם כל ובכל זאת היא נכנסה להריון... "

אתה מציג את זה כדבר שקרה.

מלבד-זאת כמה דברים:

א. הריון נמדד מהיום הראשון של הווסת ולא כפי שרשום או נטען שם על-ידה.
ב. בדיקת רמות HCG לא תתן לך כלום - השוני הוא גדול מדיי בין הריון להריון ולא ניתן לדעת גיל הריון ע"פ מדד שלו. בדיקה מדוייקת הרבה יותר היא CRL שיכול להעיד על גודלו וגילו.

• פותח/ת השרשור
יניב אני גם הסברתי את זה שלהמציא סיפורים זה לכתוב את זה כאן כמשהו אפשרי כאשר אתה יודע אחרת.

"אין דבר כזה 100% ברפואה. הכל יכול לקרות, גם כשלכאורה שום דבר לא אמור היה לקרות.
הוא לא היה אמור בכלל להיות עם זרע תקין, לא היה אמור לעמוד לו בכלל, וכשזה כבר קרה הוא שם קונדום. כשזה נקרע, הבחורה לקחה פוסטינור, והנה עם כל ובכל זאת היא נכנסה להריון... "

אתה מציג את זה כדבר שקרה.

מלבד-זאת כמה דברים:

א. הריון נמדד מהיום הראשון של הווסת ולא כפי שרשום או נטען שם על-ידה.
ב. בדיקת רמות HCG לא תתן לך כלום - השוני הוא גדול מדיי בין הריון להריון ולא ניתן לדעת גיל הריון ע"פ מדד שלו. בדיקה מדוייקת הרבה יותר היא CRL שיכול להעיד על גודלו וגילו.

כאן אנחנו מסכימים.
בהלחט הסיכוי הרפואי למשהו כזה שואף ל-0.

בדיקת HCG כן תתן לך טווח לא רגע של בוע, שכן מדובר ב-4-5 שבועות הבדל בין גיל ההריון למועד יחסי המין.

וכמון שמבידה ותצליח להביא עדויות עדויות עקיפות כמו HCG הוא יצטרך לחכות להולדה.

בכל מקרה המטרה היתה להציג מצב שמעמשע, ששבו חולה א' מגיע לקבל טיפול, ופאתום הוא נמצא כמה שבועות אחכ במצב הפוך שבגללו הוא פא אליך.

וברור לי שיש כאן מישהו שכנראה משקר, וכנראה שזאת הבחורה.

רק שאני לא נוטה לשקר, ובטח שלא הפעם, וגם אם איני מאמין לסיפור (כמו שהגבתי בפוסט), זה עדין הבאת הדיון בינונו כמו שהיה AS IS לפורום.

כבר סיכמנו שהוא אומר שהיא משקרת, אני שמתי לב, והציע לבדוק אם זה אכן הוא.
אבל מה שבטוח עומד לו אחרי השבתת ציר וזה מה שחשוב.

מראש יניב לא התכוון לזה כראייה מוצקת ואמר שצריך בדיקה. וכמובן שאני לא מאמין לאישה הזאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית