נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
מה תודה?אני אבדוק
תודה
תמנטן.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה תודה?אני אבדוק
תודה
duly notedחחחח ניסיתי אבל אני צריך למנטן 3 אנשים לפני זה. תזכור שאני חייב לך ;-)
מכיר את המכשירים בדואר, מוכרים לך מכשיר שעולה בסין 70$ ב-700₪. אתה יכול ב-700₪ להביא מסין מכשיר הרבה יותר חזק וטוב בכל פרמטר.אני אבדוק
תודה
תודה, אקח את זה בחשבון 😃 תכלס אני חושב שאזמין מסין משהו באמת, מבדיקה קצרה שעשיתי אפשר להביא מכשירים הרבה יותר זול משם מאשר בארץ (כמה מפתיע). כרגע אני חושב בכיוון של Xiaomi Redmi, גם שמעתי דברים טובים עליו ממישהו שיש לו וגם ביקורות ממש טובות באינטרנט, עולה 130$ בערך.מכיר את המכשירים בדואר, מוכרים לך מכשיר שעולה בסין 70$ ב-700₪. אתה יכול ב-700₪ להביא מסין מכשיר הרבה יותר חזק וטוב בכל פרמטר.
לך על הone plus זול יחסית וישרת אותה בצורה מטורפת
רוצה משהו לא יקר (עד 700 ש"ח בערך)
תודה, אני אבדוק עליו. אני ממש לא צריך משהו שמתקרב לטופ (אם הייתי רוצה אז הייתי מוכן להשקיע יותר מ 700 שקל).Doogee dg2014 turbo
סיני, הוא ממש לא מתקרב לטופ אבל הוא בהחלט מספיק, יש לו אחלה מצלמה והוא דיי פשוט.
קצת יותר מ100$- לדעתי זה כדאי- במיוחד שמחליפים טלפון לעתים דיי קרובות.
אה בדקתי לפי מחירים בארץ, כאן הוא עולה הרבה יותר. טוב נחקור קצת גם עליוone plus one עולה 200$
למחיר הזה הוא מטורף
לא ממש שווה לקנות אותו פה, אם יש לך מישהו שיכול להביא לך מארהב יהיה טובאה בדקתי לפי מחירים בארץ, כאן הוא עולה הרבה יותר. טוב נחקור קצת גם עליו
אני אקרא עליו, אבל באופן כללי יש לי העדפה לאנדרואידלומיה 520
מה תודה?
תתפשט.
חחח בכוונה שיניתי, כדי להתאים להלך הרוח כאן בפורום 🤘תיקנתי לך 😃