מפתח הגוף הטבעי הכי מרשים בעולם!

• פותח/ת השרשור Gifted
  • פורסם בתאריך
שמע בדיחה. ראיתי פעם סרטון שלו שהוא מסביר שכדי לגדול כדאי לעשות 30 חזרות כדי להזרים הרבה דם לשריר ולמתוח את הפשיה.

שמע בדיחה. ראיתי פעם סרטון שלו שהוא מסביר שכדי לגדול כדאי לעשות 30 חזרות כדי להזרים הרבה דם לשריר ולמתוח את הפשיה.
קראתי משהו דומה באיזה מגזין פיתוח גוף מתישהו. אבל שם הם אמרו קודם לעבוד עם משקל כבד למעט חזרות, "לקרוע" את הרקמות או משהו כזה, ואז לעשות הרבה חזרות בשביל להזרים דם. בכל אופן לא ניסיתי את זה, לכן אני נשאר קטן 🙁

לא צריך להתפס על כל דבר כאילו שזאת התורה שלו לאימונים, הוא אמר שהוא אוהב לפמפם בכבלים להרבה חזרות כי זה מביא לו פאמפ והוא הרגיש שהוא גודל יותר ככה, נראה לי שהבחור מכיר את עצמו מספיק טוב כדי לדעת אם זה עובד לו.

לא צריך להתפס על כל דבר כאילו שזאת התורה שלו לאימונים, הוא אמר שהוא אוהב לפמפם בכבלים להרבה חזרות כי זה מביא לו פאמפ והוא הרגיש שהוא גודל יותר ככה, נראה לי שהבחור מכיר את עצמו מספיק טוב כדי לדעת אם זה עובד לו.

זה עדיין מצחיק, ולא נתפסתי על זה או הגעתי לפרסם לכולם כמה התורה שלו שגויה.

לא. אמר בפירוש שיש 2 דרכים לגדול. אחת היא היפרטרופיה, והשניה היא פשוט לגרום לפשיה להימתח בעזרת חזרות מרובות.
לא. הוא טוען ש2 הדברים האלה חשובים
המיקרוטראומה חשובה
והפאמפ גם הוא חשוב לגדילה

לא זכור לי שהוא טען שפאמפ לבדו מגדיל אותך, אם כן תפתח את עייני.

לנושא
הרג אותי שנפל לו המזרק מהכיס

לא. הוא טוען ש2 הדברים האלה חשובים
המיקרוטראומה חשובה
והפאמפ גם הוא חשוב לגדילה

לא זכור לי שהוא טען שפאמפ לבדו מגדיל אותך, אם כן תפתח את עייני.

לנושא
הרג אותי שנפל לו המזרק מהכיס
אולי הזיכרון שלי מטעה אותי, זה לא באמת כזה חשוב כדי להיכנס על זה לוויכוח. 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית