הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ GH והריונות לא רצויים

ashasher

משתמש פעיל
959
485
נק' מוניטין:
700
959
485
רבות מדובר על האפקטים הלא רצויים של הורמון הגדילה לצד הסגולות האדירות שלו,
אני לפחות יוצא מנקודת הנחה ש'החומר' הפעיל ב GH מה שעשוי בין היתר לגרום גם לתופעות הלא רצויות של GH כגון הגדלת איברים פנימיים(distended gut) ,שינוי במבנה הלסת וכו וכו' הוא למעשה לא אחר מאשר ה IGF1 ! (אני יודע שלא מעט מאשימים בהגדלת המעיים את האינסולין, אני לא מסכים עם זה, הוא אולי מגדיל את השומן התוך בטני אבל לא את המעיים)
מסיבה זו אני שואל את עצמי מדוע ה IGF1 נחשב בטוח יותר מבחינה זו ( אני מתעלם כרגע מהעובדה שהוא זול בהרבה, אפקטיבי פי כמה באנאבוליות ומצריך פרוטוקול של חודש בלבד)
אני שומע לא מעט בילדרים מנוסים שמעלים סרטוני דיונים בנושא וכד'
ואיכשהו תמיד נדמה לי שה IGF1 זוכה לתהילה בכל מה שקשור לאפקטים החיוביים של הורמון הגדילה ונשכב מתחת לשולחן ומשאיר לבד את GH על דוכן הנאשמים כאשר מדברים על התופעות הלא רצויות!
יותר ממקור אחד טוען ששימוש בigf1 במינונים של עד -100 מקג ביום שזה לא מעט הוא בטוח לגמרי בכל מה שקשור לזוועות האלה
ronnie-coleman-growth-hormone-gut.jpg

משהו יכול להסביר לי למה ??
(אני יוצא גם מנקודת הנחה שחבר'ה כמו ריץ פיאנה למשל שמעדיף את הIGF1 על פני GH מהסיבות שהזכרתי, לא משתמש במינונים של 100 מקג ביום... אלא יותר)

רבות מדובר על האפקטים הלא רצויים של הורמון הגדילה לצד הסגולות האדירות שלו,
אני לפחות יוצא מנקודת הנחה ש'החומר' הפעיל ב GH מה שעשוי בין היתר לגרום גם לתופעות הלא רצויות של GH כגון הגדלת איברים פנימיים(distended gut) ,שינוי במבנה הלסת וכו וכו' הוא למעשה לא אחר מאשר ה IGF1 ! (אני יודע שלא מעט מאשימים בהגדלת המעיים את האינסולין, אני לא מסכים עם זה, הוא אולי מגדיל את השומן התוך בטני אבל לא את המעיים)
מסיבה זו אני שואל את עצמי מדוע ה IGF1 נחשב בטוח יותר מבחינה זו ( אני מתעלם כרגע מהעובדה שהוא זול בהרבה, אפקטיבי פי כמה באנאבוליות ומצריך פרוטוקול של חודש בלבד)
אני שומע לא מעט בילדרים מנוסים שמעלים סרטוני דיונים בנושא וכד'
ואיכשהו תמיד נדמה לי שה IGF1 זוכה לתהילה בכל מה שקשור לאפקטים החיוביים של הורמון הגדילה ונשכב מתחת לשולחן ומשאיר לבד את GH על דוכן הנאשמים כאשר מדברים על התופעות הלא רצויות!
יותר ממקור אחד טוען ששימוש בigf1 במינונים של עד -100 מקג ביום שזה לא מעט הוא בטוח לגמרי בכל מה שקשור לזוועות האלה
ronnie-coleman-growth-hormone-gut.jpg

משהו יכול להסביר לי למה ??
(אני יוצא גם מנקודת הנחה שחבר'ה כמו ריץ פיאנה למשל שמעדיף את הIGF1 על פני GH מהסיבות שהזכרתי, לא משתמש במינונים של 100 מקג ביום... אלא יותר)

אני רק מניח שההבדל בין HGH ל-IGF1 ,זה ש-HGH וההורמון הרעב גראלין נמצאים במשוב חיובי.

GH משפיע גם על ירידה בשומן, בעוד IGF1 עובד בעיקר על שריר-שלד.

לכן אם תזריק GH תקבל השפעה על:

1- ירידה בשומן.
2-עליה במטבוליט IGF1 שיגדיל את השריר והשלד.

בגלל הירידה בשומן, הקיבה תפריש גראלין.
הגראלין יאותת להיפותלאמוס לייצר עוד GH, וזאת על אף ולמרות המשוב השלילי להיפותאלמוס שמגיע בשל העליה ברמות ה-IGF1. (כמו לקחת כלומיד על ציר מושבת)

לעומת זאת, אם תזריק רק IGF1, השינוי בשומן יהיה מופחת, ולכן תהיה עליה מופחתת בגרלין, והפרשת ה-GH הטבעית תעצר, או תהיה מופחתת, אילולא השתמשת ב-GH ישירות.

כלומר GH יתן אפקט פעמיים, גם בהשפעה ישירה, וגם אח"כ כמטבוליט.
IGF1 יתן רק את ההשפעה של המטבוליט, ולכן אחוז השומן שירד יהיה קטן יותר מאשר אם לקחת GH, ולזה תוסיף את המשוב החיובי של הגרלין שיווצר מירידה חדה יותר בשומן.

אבל זה תיאוריה, אין לי מושג מה יהיה ההבדל באחוז השומן שירד יותר, ובאחוז הגראלין שיעלה יותר, בשימוש ישיר ב-GH מול שימוש עקיף במטבוליט IGF1.

קבצים מצורפים

• F3.large.jpg
    F3.large.jpg
    KB 59.1 · צפיות: 183
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני רק מניח שההבדל בין HGH ל-IGF1 ,זה ש-HGH וההורמון הרעב גראלין נמצאים במשוב חיובי.

GH משפיע גם על ירידה בשומן, בעוד IGF1 עובד בעיקר על שריר-שלד.

לכן אם תזריק GH תקבל השפעה על:

1- ירידה בשומן.
2-עליה במטבוליט IGF1 שיגדיל את השריר והשלד.

בגלל הירידה בשומן, הקיבה תפריש גראלין.
הגראלין יאותת להיפותלאמוס לייצר עוד GH, וזאת על אף ולמרות המשוב השלילי להיפותאלמוס שמגיע בשל העליה ברמות ה-IGF1. (כמו לקחת כלומיד על ציר מושבת)

לעומת זאת, אם תזריק רק IGF1, השינוי בשומן יהיה מופחת, ולכן תהיה עליה מופחתת בגרלין, והפרשת ה-GH הטבעית תעצר, או תהיה מופחתת, אילולא השתמשת ב-GH ישירות.

כלומר GH יתן אפקט פעמיים, גם בהשפעה ישירה, וגם אח"כ כמטבוליט.
IGF1 יתן רק את ההשפעה של המטבוליט, ולכן אחוז השומן שירד יהיה קטן יותר מאשר אם לקחת GH, ולזה תוסיף את המשוב החיובי של הגרלין שיווצר מירידה חדה יותר בשומן.
זה מעניין מה שאתה כותב,
אני דווקא לא חושב שמדובר בעניין של תיאבון מוגבר יותר או פחות.
ישנם לא מעט סטרואידים שגורמים לתיאבון מוגבר באותה המידה ואפילו יותר... אך הם לא ייצרו את המראה המבחיל הזה,
פה לא מדובר בכרס בירה או כרס שווארמה, מדובר במתחרים מקצוענים בעלי אחוזי שומן נמוכים!
בוא לא נשכח שתופעת הבטן הנפוחה לא היתה קיימת בכלל בעולם הבודיבילדינג בשנות ה80 וה 70, אף בודיבילדר באותן שנים לא סבל מאותה בעיה, זה פשטו לא היה קיים!! (משום שאז טרם נעשה שימוש באינסולין והורמון גדילה)

הורמון הגדילה בסופו של דבר(כמובן בהתאם למינון)גורם כמעט לכל רקמה בגוף לגדול, כולל המוח, הלב וכמובן המעיים,
בהתאם כמובן לכמות הקולטנים בכל אזור
מה שקורה למעשה הוא שהמעיים גדלים, ונדחפים אל קיר הבטן, וזה מה שיוצר את המראה המגעיל (בעיני) הזה
השאלה היא מדוע הIGF1 נחשב לבטוח יותר מהורמון הגדילה, מאוד מרתקת אותי
ועד לרגע זה לא מצאתי ממש תשובות באף מקור שחיפשתי בו לגבי זה
וכמובן מה שלא פחות מעניין, זה איזה מינונים נחשבים ליותר בטוחים מהבחינה הזו ואם העובדה שמדובר בהזרקה שנעשית לרוב בבטן, מאיצה באופן זה או אחר את התרחבות המעיים

זה מעניין מה שאתה כותב,
אני דווקא לא חושב שמדובר בעניין של תיאבון מוגבר יותר או פחות.
ישנם לא מעט סטרואידים שגורמים לתיאבון מוגבר באותה המידה ואפילו יותר... אך הם לא ייצרו את המראה המבחיל הזה,
פה לא מדובר בכרס בירה או כרס שווארמה, מדובר במתחרים מקצוענים בעלי אחוזי שומן נמוכים!
בוא לא נשכח שתופעת הבטן הנפוחה לא היתה קיימת בכלל בעולם הבודיבילדינג בשנות ה80 וה 70, אף בודיבילדר באותן שנים לא סבל מאותה בעיה, זה פשטו לא היה קיים!! (משום שאז טרם נעשה שימוש באינסולין והורמון גדילה)

הורמון הגדילה בסופו של דבר(כמובן בהתאם למינון)גורם כמעט לכל רקמה בגוף לגדול, כולל המוח, הלב וכמובן המעיים,
בהתאם כמובן לכמות הקולטנים בכל אזור
מה שקורה למעשה הוא שהמעיים גדלים, ונדחפים אל קיר הבטן, וזה מה שיוצר את המראה המגעיל (בעיני) הזה
השאלה היא מדוע הIGF1 נחשב לבטוח יותר מהורמון הגדילה, מאוד מרתקת אותי
ועד לרגע זה לא מצאתי ממש תשובות באף מקור שחיפשתי בו לגבי זה

לא התכוונתי לתיאבון מוגבר.
אלא להשפעה מוגברת.

אלא שפשוט GH משפיע יותר על שומן מאשר IGF1, ולכן רמות הגראלין בדם יעלו, כך שתתכן הפרשה נוספת טבעית של GH ע"י הגוף.
קרי, GH חיצוני יהיה יותר פוטנטי מ-IGF1, כי הוא גם משפיע ישירות על השומן, ומביא לעליה בגראלין, וגם נהפך ל-IGF1 שמפיע על עוד שומן.
וכן האפקט המצטבר, עשוי לעודד את חזרת הייצור הטבעי, על אף השימוש החיצוני בהורמון, מה שלא קורה שימוש ב-IGF1.

כלומר ש-GH משפיע הרבה יותר חזק בשורה התחתונה, לעומת IGF1 , בגלל המשוב החיובי מהגראלין, לעומת המשוב השלילי מה-IGF1.
ככה שלא בטוח ש-GH יביא להשבתת ציר מוחלטת, במיוחד כשאתה על א"ש נמוכים והגראלין מטפס לשמים.

בנוסף, גראלין הוא זה שיוצר את האצת פעילות המעי והקיבה, ולכן גם יוצר את ההגדלה והמתיחה שלהן.

לא סתם מתיחה של הקיבה בעת אכילה מרובה, גורמת לעצירת ייצור הגראלין, והמוח מקבל ממנו איתות שהקיבה נמתחה די והותר.

על GH אתה "עוקף" את הסיגנל הזה, ומעלה את רמות הגראלין לשמים, וככה מתווסף לך מעבר לאפקט גדילת שירירי הבטן מה-GH, גם גדילה של הקיבה והמעי .

כלומר GH יעשה:

גם בעצמו יעבוד על גדילת השירירים ומתיחתם.
גם יומר ל-IGF1 וימשיך לעבוד על גדילת השריר ומתיחתו.
גם יביא לירידה חזקה יותר בשמן, ובכל יעלה את רמות הגראלין, ומכאן שהקיבה והמעי יתחילו לגדול בלי בקרה טובה, שמגיעה מהגרלין עצמו.

ולכן הגיוני תיאורטית שהוא יהיה יותר משמעותי בצמיחה של כרס GH יותר מאשר IGF1.

לגבי מיקום ההזרקה, אין קשר.
החומר נספג סיסטמית לדם, ואז משפיע על כל הגוף.
מה שכן קורה, זה שמקומית יכולים להיווצר "חורים" ברקמת השומן בגלל ההשפעה המקומית של ה-GH בפירוק שומן.
אבל בין זה לבין כרס GH אין קשר.

• פותח/ת השרשור
לגבי מיקום ההזרקה, אין קשר.
החומר נספג סיסטמית לדם, ואז משפיע על כל הגוף.
שאלתי, כי קראתי בלא מעט מקורות שב IGF1 למשל ישנה השפעה בולטת על אזור ההזרקה בהשוואה לאזורים אחרים, מבחינת הפאמפ באימון... מה שנגרם מן הסתם כתוצאה מגדילה ופיצול תאים משודרג באזור ההזרקה
מסיבה זו אני מניח שאולי גם הGH עלול ליצור השפעה בולטת יותר באזור ההזרקה, ואולי משום כך אולי עדיף להזריק למשל באזור הירכיים וכו'
אני רק תוהה

זה מיתוס אורבני.

כן יש השפעה במקום ההזרקה, אך היא קטנה למדי, ובטח שלא עולה על קוטר של כמה מ"מ ספורים.

כשאתה מזריק תרופה לשריר או לשומן, החומר הפעיל נע בתווך הבין תאי, ושם הוא מועבר לדם.
מדובר בנפח שקטן מסמ"ק בו החומר הפעיל נשאר להשפיע בצורה ישירה, כל יתר ההשפעה היא מערכתית.

הדבר היחיד עם השפעה בולטת באזור ההזרקה - סינטול.

(האמת שזה רחוק מנכון, ישנם אינספור חומרים שישפיעו על אזור ההזרקה, אבל מסוג שונה לחלוטין, ורובם לא קשורים לפיתוח גוף)

הדבר היחיד עם השפעה בולטת באזור ההזרקה - סינטול.

(האמת שזה רחוק מנכון, ישנם אינספור חומרים שישפיעו על אזור ההזרקה, אבל מסוג שונה לחלוטין, ורובם לא קשורים לפיתוח גוף)

תמנה לי חומר אחד שאמור שהונדס רפואית להספג סיסטמית, שמשפיע יותר מסמ"ק אחד מקומית במקום ההזרקה...

קח לדוגמא לידוקאין 2%, שטח הכיסוי שאני מקבל שעובר הרדמה מקומית, לפני שאני מבצע תפר, או אם אני עושה DIGITAL BLOCK, הוא כ-1 סמ"ק רקמה ל-1 מ"ל.
וזאת בדיוק הסיבה שאני עושה "הרדמה זוחלת" לפני שאני תופר, כלומר נכנס 1 ס"מ לעומק, מרדים, ואז מתקדם עוד חצי ס"מ, היכן שכבר אין כאב, ואז שוב מזריק, וככה מתקדם עם המחט לאט לאט לאורך כל החתך, וכל מה שהמטופל הרגיש זה רק את הס"מ הראשון, ובלי שהוא שם לב כל החתך (ארוך עד גבול המחט איתה אני משתמש) המחט נכנסה עד סופה.

מזכיר לי קצת את זה שאני בא להזריק למישהו עם כאבי גב וולטרן לטוסיק, והוא אומר לי "לא, אל תזריק לי כאן", ואז אני שואל אותו "למה?" , והוא עונה "כי כואב לי בגב בצד השני, שמה תזריק"....

קבצים מצורפים

• DigitalBlock1.jpg
    DigitalBlock1.jpg
    KB 25.6 · צפיות: 212
נערך לאחרונה:
תמנה לי חומר אחד שאמור שהונדס רפואית להספג סיסטמית, שמשפיע יותר מסמ"ק אחד מקומית במקום ההזרקה...

קח לדוגמא לידוקאין 2%, שטח הכיסוי שאני מקבל שעובר הרדמה מקומית, לפני שאני מבצע תפר, או אם אני עושה DIGITAL BLOCK, הוא כ-1 סמ"ק רקמה ל-1 מ"ל.
וזאת בדיוק הסיבה שאני עושה "הרדמה זוחלת" לפני שאני תופר, כלומר נכנס 1 ס"מ לעומק, מרדים, ואז מתקדם עוד חצי ס"מ, היכן שכבר אין כאב, ואז שוב מזריק, וככה מתקדם עם המחט לאט לאט לאורך כל החתך, וכל מה שהמטופל הרגיש זה רק את הס"מ הראשון, ובלי שהוא שם לב כל החתך (ארוך עד גבול המחט איתה אני משתמש) המחט נכנסה עד סופה.

מזכיר לי קצת את זה שאני בא להזריק למישהו עם כאבי גב וולטרן לטוסיק, והוא אומר לי "לא, אל תזריק לי כאן", ואז אני שואל אותו "למה?" , והוא עונה "כי כואב לי בגב בצד השני, שמה תזריק"....
ממסי שומן למינהם, מי מלח... הזרקה של נוזל סינוביאלי וכו'

בטיפול השיניים היחיד שהיה לי בחיי, נראה שהחומר השפיע אזורית על אזור ההזרקה.

ממסי שומן למינהם, מי מלח... הזרקה של נוזל סינוביאלי וכו'

בטיפול השיניים היחיד שהיה לי בחיי, נראה שהחומר השפיע אזורית על אזור ההזרקה.

איזה ממסי שומן? תן לי שם לדוגמא.
נוזל סינוביאלי זה משהו שנמצא בשק הסינוביאלי, ככה שזה לא מערכתי.
מי מלח נספגים הרבה פחות מסמ"ק נפח מעבר למיקומם, אל הדם.

איזה ממסי שומן? תן לי שם לדוגמא.
נוזל סינוביאלי זה משהו שנמצא בשק הסינוביאלי, ככה שזה לא מערכתי.
מי מלח נספגים הרבה פחות מסמ"ק נפח מעבר למיקומם, אל הדם.
דיברנו על מערכתי? התכוונתי באופן מאוד כללי לגביי החדרה באמצעות מחט

דיברנו על מערכתי? התכוונתי באופן מאוד כללי לגביי החדרה באמצעות מחט

בכוונה רשמתי תרופה מערכתית, כי כיוונתי לכל סוגי ההורמונים האפשרים כמו אדרנלין,טסטוסטרון,טרן וגם חומרים אחרים שאינם הורמונאליים כמו קלנבוטרול נוזלי או סולבוטמול.
לא יצא לי להכיר חומר שפעול מערכתית, שמשפיע במקום ההזרקה שלו יותר מנפח של כ-1 סמ"ק ל-1 מ"ל.
מצד שני, אני ממש לא מכיר את כל רשימת החומרים שקיימת בעולם, קיוויתי אולי שמישהו אחר מכיר חומר בעל תכונות כאלו, שיוכל להשכילינו.

• פותח/ת השרשור
🤮🤢
השאלה המעניינת היא מתי ה USE הופך ל ABUSE מבחינת מינונים, והשלכות של שילוב עם חומרים אחרים
בכל מה שקשור ל GH / IGF1/ כל אחד בנפרד ?? ולמה הIGF1 שהוא נוח יותר מבחינת "זמן הטיפול" וכנראה שזול יותר ליצור, כל כך קשה להשגה(לא רק בארץ) בהשוואה לGH ??
ה INSULIN כשלעצמו כנראה שגם לוקח חלק בתהליך בחלק מהמקרים, אך לטעמי הוא משני ביחס לאחרים

@ashasher
צא מזה גבר...שטויות!
זה אינסולין עושה בטן, לא gh!
IGF1 כן נותן יותר פאמפ באזור ההזרקה,
יש מתחרים שמזריקים בבייספס, בכתפיים בשוקיים

• פותח/ת השרשור
@ashasher
צא מזה גבר...שטויות!
זה אינסולין עושה בטן, לא gh!
אתה טועה ומטעה!!!!
אינסולין יכול אולי באופן מסוים להאיץ את פעילות הורמון הגדילה בכל מה שקשור לגידול רקמות, אבל מה שאתה אומר הוא קשקוש במקרה הטוב (לדעתי)

אתה טועה ומטעה!!!!
אינסולין יכול אולי באופן מסוים להאיץ את פעילות הורמון הגדילה בכל מה שקשור לגידול רקמות, אבל מה שאתה אומר הוא קשקוש במקרה הטוב (לדעתי)
תשמע, זאת אומנם לא אנלוגיה מושלמת, אבל בילדרים בד"כ לוקים סביב 6-15 יחידות ביום.
חולי סכרת מגיעים גם ל20-40 ביום, ולא מפתחים בטן כזאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית