הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ GH והריונות לא רצויים

ashasher

משתמש פעיל
959
485
נק' מוניטין:
700
959
485
רבות מדובר על האפקטים הלא רצויים של הורמון הגדילה לצד הסגולות האדירות שלו,
אני לפחות יוצא מנקודת הנחה ש'החומר' הפעיל ב GH מה שעשוי בין היתר לגרום גם לתופעות הלא רצויות של GH כגון הגדלת איברים פנימיים(distended gut) ,שינוי במבנה הלסת וכו וכו' הוא למעשה לא אחר מאשר ה IGF1 ! (אני יודע שלא מעט מאשימים בהגדלת המעיים את האינסולין, אני לא מסכים עם זה, הוא אולי מגדיל את השומן התוך בטני אבל לא את המעיים)
מסיבה זו אני שואל את עצמי מדוע ה IGF1 נחשב בטוח יותר מבחינה זו ( אני מתעלם כרגע מהעובדה שהוא זול בהרבה, אפקטיבי פי כמה באנאבוליות ומצריך פרוטוקול של חודש בלבד)
אני שומע לא מעט בילדרים מנוסים שמעלים סרטוני דיונים בנושא וכד'
ואיכשהו תמיד נדמה לי שה IGF1 זוכה לתהילה בכל מה שקשור לאפקטים החיוביים של הורמון הגדילה ונשכב מתחת לשולחן ומשאיר לבד את GH על דוכן הנאשמים כאשר מדברים על התופעות הלא רצויות!
יותר ממקור אחד טוען ששימוש בigf1 במינונים של עד -100 מקג ביום שזה לא מעט הוא בטוח לגמרי בכל מה שקשור לזוועות האלה
ronnie-coleman-growth-hormone-gut.jpg

משהו יכול להסביר לי למה ??
(אני יוצא גם מנקודת הנחה שחבר'ה כמו ריץ פיאנה למשל שמעדיף את הIGF1 על פני GH מהסיבות שהזכרתי, לא משתמש במינונים של 100 מקג ביום... אלא יותר)

יופי... אז אתה מכיר...זו לא תשובה רצינית

אולי????? נדפקת בחומר!
tאגב...
יש פה משהו בפורום שניסה IGF1 ויכול לספק חוות דעת נוספות???

@סהר
@Aviad Barak

מישהו ???
מעולם לא התנסתי עם דברים כאלו.
אך אם אתה מזכיר אותי אני אקח את זה כמחמאה ? 🤩
או שלא ? 😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית