הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איזה תוספים מומלצים בזמן סקייל מסה?

• פותח/ת השרשור odl
  • פורסם בתאריך

odl

משתמש מתחיל
49
9
נק' מוניטין:
9
49
9
היי,

מתכנן סייקל מסה ראשון. קראתי את המאמרים וברור לי שחוץ מהטסס צריך לקחת פרגניל ולעשות PCT בסוף.
השאלה היא על המסביב - ויטמינים, קריאטין, pre-workout למיניהם, מגנזיום (או ZMA בכלל) וכל דבר אחר.
רוב התוספים האלה זולים מאוד יחסית, כך שאין בעיה להוסיף אותם. השאלה היא האם צריך, והאם יש סיכון כלשהו בעודף שלהם?

אשמח לשמוע מה אתם לוקחים ולמה...

תודה.

ממליץ בחום רב - מולטי ויטמין .

שאר הירקות כגון : Pre-Workout , קריאטין
נתון לשיקולך.. אני אישית לא הייתי ממליץ לתסף גם בקריאטין כי אתה תצבור נוזלים מהסייקל בין כה וכה, אז לצבור עוד גם עם הקריאטין ? מיותר .

Pre-Workout - זה לא תוסף זה סתם ״קדם אימון״ פשוטו כמשעמו , אם אתה מרגיש שאתה צריך פאמפ לפני אימון אז מעולה .
לי אישית מספיק קפה שחור חזק .

בהצלחה !

היי,

מתכנן סייקל מסה ראשון. קראתי את המאמרים וברור לי שחוץ מהטסס צריך לקחת פרגניל ולעשות PCT בסוף.
השאלה היא על המסביב - ויטמינים, קריאטין, pre-workout למיניהם, מגנזיום (או ZMA בכלל) וכל דבר אחר.
רוב התוספים האלה זולים מאוד יחסית, כך שאין בעיה להוסיף אותם. השאלה היא האם צריך, והאם יש סיכון כלשהו בעודף שלהם?

אשמח לשמוע מה אתם לוקחים ולמה...

תודה.
אתה כל כך חזק בסייקל ובעל מוטיבציה ש-preworkout יהיה זניח, תסף במולטי ויטמין ZMA וחשוב אומגה 3 וויטמין C.
השמועה מדברת על כך שקריאטין בסוף הסייקל מפחית מיוסטטין, הורמון שמפרק שריר.

בהצלחה בסייקל, ותבדוק שכל החומרים אכן פועלים, את הHCG אפשר לבדוק עם בדיקה להריון הבנתי(לא ניסיתי).

ממה שאני מכיר (קריאה נרחבת בפורום), רוב ההמלצות מתייחסות אל:
1. קריאטין - 5 גרם יום
2. מולטי ויטמין - מנה יומית. עדיף מולטי כמו Twinlab Daily Cap
3. מגנזיום - 400 מ"ג
4. אבץ - 25 מ"ג
5 סידן - 500-1000 מ"ג
6. ויטמין C - גרם אחד
7. ויטמין D - בין 2000-5000 יחב"ל
8. אומגה 3 - 1.8 גרם

• פותח/ת השרשור
1. קריאטין - 5 גרם יום
3. מגנזיום - 400 מ"ג
4. אבץ - 25 מ"ג
5 סידן - 500-1000 מ"ג
6. ויטמין C - גרם אחד
8. אומגה 3 - 1.8 גרם
קודם כל תודה על התגובה. למדתי הרבה גם משאר התגובות שלך בפורום.
לגבי המינונים - כל מה שרשמת זה בנוסף למה שיש במולטי ויטמין או המלצות יומיות כלליות?

קודם כל תודה על התגובה. למדתי הרבה גם משאר התגובות שלך בפורום.
לגבי המינונים - כל מה שרשמת זה בנוסף למה שיש במולטי ויטמין או המלצות יומיות כלליות?
ניתן להכניס את ערכי המולטי לדרישות האחרות.
ז"א שאם במולטי יש, למשל, 15 גרם אבץ, אז מיתר המזון/תוספים תגיע ל-25 מ"ג.

1. קריאטין - 5 גרם יום
3. מגנזיום - 400 מ"ג
4. אבץ - 25 מ"ג
5 סידן - 500-1000 מ"ג
6. ויטמין C - גרם אחד
8. אומגה 3 - 1.8 גרם
יש סיבה שבטא אלנין לא ברשימה ו3 סוגי ויטמינים כן?
אם הייתי אומר שיש לי תקציב רק ל5 תוספי תזונה איזה מהרשימה שלך היית מוריד?

יש סיבה שבטא אלנין לא ברשימה ו3 סוגי ויטמינים כן?
אם הייתי אומר שיש לי תקציב רק ל5 תוספי תזונה איזה מהרשימה שלך היית מוריד?
כן, בטא אלאנין יכולה להיכנס לרשימה, אך היא פחות קריטית מהיתר.
יש לי ניסיון אישי עם בטא אלאנין כבר למעלה משנה, ואני מוצא את התוסף יעיל ועוזר לי.

אין ניסיון כלל עם חומרים, וכל הרשימה שרשמתי היא על סמך למידה עצמית כאן בפורום ומדעתם של אחרים.
בכל מקרה, התוספים המומלצים בסייקל (יהיה אשר יהיה) אינם שונים ממש בסוגם ומינונם מאשר ההמלצות לתוספים עבור אדם שמתאמן באינטנסיביות בחדר הכושר.

הרשימה היא לא לפי סדר עדיפות, ורק בהינתן תקציב (מספרי) מראש, יהיה ניתן להמליץ על מה לא לוותר

כן, בטא אלאנין יכולה להיכנס לרשימה, אך היא פחות קריטית מהיתר.
יש לי ניסיון אישי עם בטא אלאנין כבר למעלה משנה, ואני מוצא את התוסף יעיל ועוזר לי.

אין ניסיון כלל עם חומרים, וכל הרשימה שרשמתי היא על סמך למידה עצמית כאן בפורום ומדעתם של אחרים.
בכל מקרה, התוספים המומלצים בסייקל (יהיה אשר יהיה) אינם שונים ממש בסוגם ומינונם מאשר ההמלצות לתוספים עבור אדם שמתאמן באינטנסיביות בחדר הכושר.

הרשימה היא לא לפי סדר עדיפות, ורק בהינתן תקציב (מספרי) מראש, יהיה ניתן להמליץ על מה לא לוותר
הקטע שחלק מהתוספים פה הם זולים (לדוגמא קריאטין אתה יכול לקנות קילו ב150 שקל שיספיק לך ליותר מחצי שנה) ויש תוספים כמו מולטי ויטמין שדורשים ממך השקעה של 100-200 ש"ח בחודש (הויטמין הראשון והאחרון שהזמנתי של חברת PLATINUM הכיל 90 קפסולות והמינון היה 3 ביום, והמחיר לא היה אטרקטיבי בכלל יחסית לזה שזה מספיק רק לחודש) ובגלל זה אני לא מזמין ויטמינים יותר. אני יכול להגיד לך תקציב, לדוגמא, שאני מוכן להשקיע 1200-1500 שקל בשנה על תוספים לא כולל אבקות חלבון אבל אני מעדיף לבחור את התוספים לא רק לפי היעילות שלהם אלה גם לפי יעילות לאומת מחיר.
היית ממליץ להזמין את כל הרשימה שלך לא כולל הויטמינים?

מכל הרשימה, מה שבאמת יקר יחסית לכמות, זה מולטי (גם תלוי איזה) ואומגה 3, לכן הייתי מוותר עליהם.
הראשון שהייתי מוותר עליו, הוא המולטי, מאחר ואת יתר הויטמינים והמינרלים ניתן להשלים מתיסוף(אמרנו שזה יחסית זול, זוכר?) ותשונה שוטפת.
1500 שח בשנה, בהנחה ומזמינים הכל מחול ובמחיר הכי טוב שניתן לקבל, אמורים להספיק לרוב הרשימה

מכל הרשימה, מה שבאמת יקר יחסית לכמות, זה מולטי (גם תלוי איזה) ואומגה 3, לכן הייתי מוותר עליהם.
הראשון שהייתי מוותר עליו, הוא המולטי, מאחר ואת יתר הויטמינים והמינרלים ניתן להשלים מתיסוף(אמרנו שזה יחסית זול, זוכר?) ותשונה שוטפת.
1500 שח בשנה, בהנחה ומזמינים הכל מחול ובמחיר הכי טוב שניתן לקבל, אמורים להספיק לרוב הרשימה
יש לך המלצה לחברה טובה לויטמין C D ולאבץ? (אני לוקח את כל המינרלים שלי מחברת NOW ואגב האומגה 3 לא כל כך יקר יחסית לזה שהוא מספיק לכמה חודשים ויש 500 קפסולות בקופסה שלא עולה יותר מדי).

חברת NOW מעולה בכל קנה מידה שהוא
כדי לחסוך קצת יותר, ניתן להזמין מוי-טה קו-סט את מותגי הבית שלהם. גם הם מעולים

• פותח/ת השרשור
ויש תוספים כמו מולטי ויטמין שדורשים ממך השקעה של 100-200 ש"ח בחודש
אפשר להשיג גם חברות מוכרות בהרבה פחות מזה. חפש באתרים בחו"ל. כמעט תמיד אפשר למצוא 1+1 על אחת החברות.
בפעם האחרונה קניתי שני מולטי ויטמין, 90 כדורים של MuscleTech ב-20$ ביחד.

יש לך המלצה לחברה טובה לויטמין C D ולאבץ? (אני לוקח את כל המינרלים שלי מחברת NOW ואגב האומגה 3 לא כל כך יקר יחסית לזה שהוא מספיק לכמה חודשים ויש 500 קפסולות בקופסה שלא עולה יותר מדי).
הקופסה של ה-500 כדורים מכילים כדורים במינון של 300 מ"ג EPA + DHA. צריך בין 1.8 גרם ל-3 גרם של שניהם. מה שאומר שצריך בין 6 ל-10 כדורים ביום. זה לא כזה זול.
בעיני הכי חשוב קריאטין. במיוחד בסייקל.
אבל אין לי כוח להרחיב
אשמח אם תרחיב כשיהיה לך כוח.

הקופסה של ה-500 כדורים מכילים כדורים במינון של 300 מ"ג EPA + DHA. צריך בין 1.8 גרם ל-3 גרם של שניהם. מה שאומר שצריך בין 6 ל-10 כדורים ביום. זה לא כזה זול.

תודה עשיתי הזמנה כבר אני יכול לשלוח לך פרטית ולשאול לגבי מינונים כשהמוצרים יגיעו? (אסור לשאול פה על הזמנות מחו"ל)

לא יהיה. אני מותש מלימודים, עבודה ושיפוץ עד סוף השבוע.
חפש בגוגל.
אתה תמצא כאלו שמסבירים למה זה חשוב, וכמה meatheads שיסבירו לך שזה חשוב רק בפיסיטי

פשוט חפשו בפורום לגבי קריאטין, תום כבר הרחיב על זה מספיק. וזה בהחלט הכי חשוב. עליתי בסייקל 30 קילו ב4 שבועות בסקוואט ובדדליפט, תיספתי ב20 גרם קריאטין ביום- דבר שלא עשיתי בסייקל קודם שהיה הרבה פחות טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית