הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה תוספים מומלצים בזמן סקייל מסה?

• פותח/ת השרשור odl
  • פורסם בתאריך

odl

משתמש מתחיל
49
9
נק' מוניטין:
9
49
9
היי,

מתכנן סייקל מסה ראשון. קראתי את המאמרים וברור לי שחוץ מהטסס צריך לקחת פרגניל ולעשות PCT בסוף.
השאלה היא על המסביב - ויטמינים, קריאטין, pre-workout למיניהם, מגנזיום (או ZMA בכלל) וכל דבר אחר.
רוב התוספים האלה זולים מאוד יחסית, כך שאין בעיה להוסיף אותם. השאלה היא האם צריך, והאם יש סיכון כלשהו בעודף שלהם?

אשמח לשמוע מה אתם לוקחים ולמה...

תודה.

יש סיבה שבטא אלנין לא ברשימה ו3 סוגי ויטמינים כן?
אם הייתי אומר שיש לי תקציב רק ל5 תוספי תזונה איזה מהרשימה שלך היית מוריד?
בטא אלנין? עדיף שיקנה עוד פרגית או סטייק, הגורם המכריע זה כמות החלבון,לא יודע איך המכניזם של הבטא אלנין פועל, אבל לדעתי הויטמינים החלבון השומנים והפחמימות יעשו את העבודה בהחלט, אתה לא תראה פתאום איזה קילו נוסף בגלל התוסף הזה.

בטא אלנין? עדיף שיקנה עוד פרגית או סטייק, הגורם המכריע זה כמות החלבון,לא יודע איך המכניזם של הבטא אלנין פועל, אבל לדעתי הויטמינים החלבון השומנים והפחמימות יעשו את העבודה בהחלט, אתה לא תראה פתאום איזה קילו נוסף בגלל התוסף הזה.
בטא אלנין לא מוסיף לך קילו, יש לו מטרה אחרת לגמרי. ציטוט מהפורטאל:
בטא אלנין
תוספת חדשה יחסית למאגר תוספי הביצועים לענפי הספורט המגוונים היא חומצת האמינו בטא אלנין. היא מתפקדת כמעין מבודדת של ההשפעה של חומצת החלב בשרירי השלד, ועשויה לשפר ביצועים מסויימים, בייחוד בפעילויות שמסתמכות בעיקר על חילוף חומרים אנאירובי (כמו מאמץ מקסימלי (ME) הנמשך 30-60 שניות). לפחות מחקר אחד מצא שבטא אלנין וקריאטין משפרים את קצב העלאת משקלי העבודה. האתלטים העוסקים בפעילות ספורט מגוונת, והמעוניינים להעלות משקל לגוף או על מוט, עשויים לשקול שימוש בחומצת אמינו זו.
https://www.kilogram.co.il/1514/תוספי-תזונה-חלק-ב/

פשוט חפשו בפורום לגבי קריאטין, תום כבר הרחיב על זה מספיק. וזה בהחלט הכי חשוב. עליתי בסייקל 30 קילו ב4 שבועות בסקוואט ובדדליפט, תיספתי ב20 גרם קריאטין ביום- דבר שלא עשיתי בסייקל קודם שהיה הרבה פחות טוב.
מסכים
גם אצלי קריאטין זה אורח קבוע בכל סייקל וגם אחרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית