אילתים

אוף נו חשבתי תאמין לי,למרות שעכשיו השני באפריל !
סתם,תשאל את אורי,הוא היה הספוטר שלי ("מקורות"-אורי,בכל מקרה הייתה שואל אותו,מזל שהוא היה הספוטר שלי באותו מקרה)

לעבוד? NO WAY!
אני מחכה לדוד מאמריקה שמגיע בשישי הזה לפסח עם פלאפון חדש בשבילי !
באמריקה זה לא כמו בארץ...
שם למורות אין אנגינה.

17 התראות חדשות, מה הלך כאן ב-12 השעות האחרונות? 😃

פעם נתתי אגרוף שם במכונה הזאת של האגרופים בטיילת וקיבלתי וודקה אבסולוט חינם בגלל התוצאה, אני נחשב אילתי?

קצת לא קשור אבל שאלה לאילתים פה,
אני מגיע לאילת לשבוע שלם ולצלול ואין מצב שאני לא מתאמן שבוע, יש לכם שם של חדר כושר טוב לליפטר הממוצע? (מגנזיום, דדליפט וראק לסקוואט)
אני אשלם כניסה אם צריך, פשוט אני לא מתכוון לישון בבית מלון עם חדר כושר ואני לא חושב שהחדרי כושר בבתי מלון כוללים ראק בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
קצת לא קשור אבל שאלה לאילתים פה,
אני מגיע לאילת לשבוע שלם ולצלול ואין מצב שאני לא מתאמן שבוע, יש לכם שם של חדר כושר טוב לליפטר הממוצע? (מגנזיום, דדליפט וראק לסקוואט)
אני אשלם כניסה אם צריך, פשוט אני לא מתכוון לישון בבית מלון עם חדר כושר ואני לא חושב שהחדרי כושר בבתי מלון כוללים ראק בכל מקרה.
יש את הקלאב הוטל,חדר כושר פשוט פח.
יש את החדר כושר ספרטה 302,מושלם מכל הבחינות. (יש עכשיו 3 ראק,2 ספות בנץ,דלי מגנזיום ענק מסתובב במכון)
כניסה חד פעמית יקרה הייתי אומר ....
אני חושב 50 שקל לכניסה חד פעמית,אבל אתה יכול לקמבן קצת. אימון ראשון אתה יכול לבוא ולהגיד אתה רוצה אימון ניסיון,תצטרך למלאות קצת פרטים על המצב הבריאותי וכל השטויות האלה ולהיכנס לאימון.
הרווחת אימון חינם,ואם תרצה להתאמן עוד תצטרך כבר לשלם כניסה חד פעמית ...
המכונים בבתי מלון לא כוללים ראק,או כל דבר אמיתי שצריך (לפחות מההיכרות שלי עם הבתי מלון,אבל תבדוק אולי נפלת על בית מלון פצצה)
נהיית מאוד פופולרי בזמן האחרון 😆
בוא נמשיך את הספאם מתזונה ותוספים פה.
אתה לא חייב לי דין וחשבון כמובן,לא באתי להעליב או משהו ימוזר 🙁
פשוט שואל רציני,אם ישלך תת ניק שם בכתום,מה אתה שם? עדיין מנהל? עדיין ילד כספ?
אתה ילד כספ! אל תשאל למה,פשוט קבעתי את זה

יש את הקלאב הוטל,חדר כושר פשוט פח.
יש את החדר כושר ספרטה 302,מושלם מכל הבחינות. (יש עכשיו 3 ראק,2 ספות בנץ,דלי מגנזיום ענק מסתובב במכון)
כניסה חד פעמית יקרה הייתי אומר ....
אני חושב 50 שקל לכניסה חד פעמית,אבל אתה יכול לקמבן קצת. אימון ראשון אתה יכול לבוא ולהגיד אתה רוצה אימון ניסיון,תצטרך למלאות קצת פרטים על המצב הבריאותי וכל השטויות האלה ולהיכנס לאימון.
הרווחת אימון חינם,ואם תרצה להתאמן עוד תצטרך כבר לשלם כניסה חד פעמית ...
המכונים בבתי מלון לא כוללים ראק,או כל דבר אמיתי שצריך (לפחות מההיכרות שלי עם הבתי מלון,אבל תבדוק אולי נפלת על בית מלון פצצה)

בוא נמשיך את הספאם מתזונה ותוספים פה.
אתה לא חייב לי דין וחשבון כמובן,לא באתי להעליב או משהו ימוזר 🙁
פשוט שואל רציני,אם ישלך תת ניק שם בכתום,מה אתה שם? עדיין מנהל? עדיין ילד כספ?
אתה ילד כספ! אל תשאל למה,פשוט קבעתי את זה
מקבלים כינוי כתום אם היית מפקח ופרשת. פרשתי ב2007 ומאז אני כתום. אין קשר בין זה למנהל 😲
כתום = משתמש כבוד

• פותח/ת השרשור
מקבלים כינוי כתום אם היית מפקח ופרשת. פרשתי ב2007 ומאז אני כתום. אין קשר בין זה למנהל 😲
כתום = משתמש כבוד
אה ... מזל שיש לי פה וותיק כספ כדי להסביר לי את זה טוב יותר 😆
סתם נו,אתה אחד האנשים האהובים עליי פה,לא רוצה שזה ישתנה אז אני פשוט ישתוק.

אה ... מזל שיש לי פה וותיק כספ כדי להסביר לי את זה טוב יותר 😆
סתם נו,אתה אחד האנשים האהובים עליי פה,לא רוצה שזה ישתנה אז אני פשוט ישתוק.
מה אתה לחוץ האהבה שלי לא תלך לשום מקום אלה אם תסקוויט יותר ממני בתחרות! 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית