הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשש לחטיפה

Creepy horse

משתמש משקיע
2,570
2,109
נק' מוניטין:
5,839
2,570
2,109
מקווה שזה סתם אידיוט שהלך לאיבוד ולא חטיפה.
סיכום נכון לעכשיו:
דובר המשטרה ש"י: בשעה 16:17 נתקבלה שיחה במוקד 100 של מחוז ש"י מבחור צעיר שטוען כי הוא וחברנו נתקעו עם רכבם בגלל פנצ'ר בין קריית ארבע לכפר בית ענון. חבר שלו שהלך להביא כלי עבודה להחליף את הגלגל לא שב והוא ממתין כבר מעל חצי שעה. כוחות משטרה וצבא סורקים את השטח.

- השב"כ מרכז מאמץ מודיעיני לבדוק אם הצעיר שנעדר באזור קריית ארבע נחטף. בסריקות אחריו משתתפים כוחות גדולים, כולל יחידות שהוקפצו לזירה.

- הצבא חסם צירים במרחב בית ענון, על כביש 60 ועל כביש 35. לוחמים סורקים בתים ורכבים של פלסטינים בכפר.
מדובר באזור הסמוך לגזרת גוש עציון, שבו נחטפו שלושת הנערים בקיץ האחרון.

- צה"ל מכתר בשעה האחרונה את אזור חלחול שליד חברון מחשש לחיי הישראלי שאבד עמו הקשר בשעות הצהריים לאחר שעצר את רכבו בין קריית ארבע לבית ענון. הכוחות מבצעים סריקות מבית לבית וכלי רכב מעוכבים לחקירה.

- הישראלי ללא הטלפון שלו שהושאר ברכב, חברו שהיה איתו נלקח לחקירה עקב גרסה לא ברורה - הרכב היה במרחק קצר מקרית ארבע ולא ברור למה הלך לכפר ערבי.

- מקור משטרתי מסר הערב (חמישי) כי חברו של הצעיר שנעדר באזור קריית ארבע מזה כשלוש שעות, מסר גרסאות סותרות בעדותו. במקור טען הצעיר כי השניים עצרו בצד הדרך בגלל תקר בגלגל ואילו מאוחר יותר התברר כי הרכב היה תקין. גורמים פלסטיניים מסרו כי קיים חשש כבד לחיי הצעיר.

- על פי דיווחים מעודכנים לא היה פנצ'ר ברכב

- החבר'ה מבאר שבע, אך נסעו בכיוון המנוגד לבאר שבע

- החבר נלקח לחקירה

- הנעדר העלה סטטוס מוזר בפייסבוק אתמול

- החיפושים התרחבו לכפרים סמוכים

- נערכה פגישה בין מנגנוני הביטחון הישראלים והפלסטינים, הפלסטינים
טוענים כי לא ידוע להם כלום

- לפי הערכות גורמים שונים ייתכן ומדובר באירוע על רקע פלילי

- כוחות הביטחון מתקשים להוציא מידע מהימן מהחבר לגבי החטיפה

נערך לאחרונה:
שמעתי רק לפני כמה דקות.
אני מאמין שאם באמת מדובר בחטיפה הצד החוטף יתגלה רק בערב החג, כי אם באמת מדובר בחטיפה, די ברור שהיא מתוכננת היטב ( כי בכל זאת, יום לפני ערב חג ).

• פותח/ת השרשור
שמעתי רק לפני כמה דקות.
אני מאמין שאם באמת מדובר בחטיפה הצד החוטף יתגלה רק בערב החג, כי אם באמת מדובר בחטיפה, די ברור שהיא מתוכננת היטב ( כי בכל זאת, יום לפני ערב חג ).

מה שבטוח זה שהחטיפה לא הייתה מתכוננת אלא ספונטנית בעקבות הכניסה של הישראלי לכפר "המסוכן" הזה.

זה מה שחסר לנו עכשיו, קלף מיקוח לפלסטינים. לפחות אסירים לא יושחררו יותר...
אגב בואו לא נשכח את אורון שאול שזה רק עניין של זמן עד שהסיפור שלו יצוף מחדש ומישהו יצא בטענה שהוא מחזיק בגופתו

• פותח/ת השרשור
משהו לא מסתדר עם הסיפור של החבר.לפי דעתי יש פה עניין פלילי שהידרדר לחטיפה.

דיברו על כך שבכפר הזה יש הרבה מקרים של סמים וגניבת מכוניות.
אז יש סיכוי שהבחור הוא טמבל שהלך להחזיק לעצמו את האוטו שלו.
אבל הוא חייל, אז גם האפשרות שהוא הסתכסך בעקבות עסקת סמים כלשהי אפשרית.
אנשים חכמים יש בארץ.

אבל העיקר החדשות טוחנים אותו דבר בלי הפסקה, תחדשו קצת במקום לחזור על עצמכם.

בתור אחת שנוסעת הרבה בציר הזה:
אם לי היה פנצ'ר כמו בגרסא שהחבר שלו מסר, הייתי ממשיכה לנסוע כי בהמשך בבד"כ יש סופות של חיילים ומשטרה.. אבל בהנחה והם לא ידעו את זה, בחיים לא הייתי יוצאת מהרכב בגלל הפחד בציר הזה ובטח ובטח שזה ליד כפרים עויינים - להתקשר ל100.
מה שכן, כמו שנאמר מעליי, אמרו שהישוב מוכר בפשיעה וסמים.. נראה לי הבחור הלך רחוק מדי בשביל קצת ירוק 😆

• פותח/ת השרשור
אם לי היה פנצ'ר כמו בגרסא שהחבר שלו מסר, הייתי ממשיכה לנסוע כי בהמשך בבד"כ יש סופות של חיילים ומשטרה.. אבל בהנחה והם לא ידעו את זה, בחיים לא הייתי יוצאת מהרכב בגלל הפחד בציר הזה ובטח ובטח שזה ליד כפרים עויינים - להתקשר ל100.
מה שכן, כמו שנאמר מעליי, אמרו שהישוב מוכר בפשיעה וסמים.. נראה לי הבחור הלך רחוק מדי בשביל קצת ירוק 😆

בטח שהוא ידע.הבחור הוא לוחם מגב אשר שירת באזור,הוא ידע טוב מאוד לא לעצור ובטח שלא להכנס לכפר.

בטח שהוא ידע.הבחור הוא לוחם מגב אשר שירת באזור,הוא ידע טוב מאוד לא לעצור ובטח שלא להכנס לכפר.
משהו לא מסתדר עם הסיפור של החבר.לפי דעתי יש פה עניין פלילי שהידרדר לחטיפה.

נשמע כמו אירוע פלילי
כמו שאמרתם וכנראה שצדקתם-החשש הועבר למניע פלילי ...
http://news.walla.co.il/item/2843248

כשאתה מצטט אותי אני חייבת לראות מה כתבת 😘

אין לך רשות להשתמש ב-Burn אם אתה לא יודע מתי, איך ולמה.
וגם בלי התמונה הזו:
צפה בקובץ המצורף 25166

דבר ראשון, לכו תדעו, אולי הוא היה בהשפעה.

דבר שני, אולי יש לו הסדר שם עם איזה סוחר וקרה סכסוך והחליטו לחטוף אותו או משהו.

ותמיד יש את האפשרות שהוא התפלף והוא יושב עכשיו בתוך מערה שאף אחד לא מכיר.

תפילותיך נענו והוא נמצא בחיים.
ועוד איך?
זה היה בכלל מתיחה שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כל צה"ל היה על הרגליים,והאידיוט עשה מתיחה חחחחחחחחחחחח איזה אנשים חולים יש בעולם מבטיח
כלכך הולכים לתבוע תאמא שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית