הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Adipower ב-550 ש"ח (משלוח חינם בארה"ב)

• פותח/ת השרשור isak
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הקישור הוא ל"עגלה" שלך באדידס, אי אפשר להיכנס...

תוקן, מתנצל.

באותה הנשימה. האם מישהו מכיר מדריך נוח לבדוק את המידה המדויקת? (אני מכיר את האמירה שכל נעלי האדידס באותן המידות וזה לא משנה אבל אם למישהו יש את המידות אשמח אם יוכל לחלוק)

המחיר מפתה, אבל כמה הבדל באמת יש בין זה לבין האולסטאר? חוץ מהמחיר.

שואלת מתוך סקרנות כי אני מתה לרכוש אותם הרבה זמן אבל מתקמצנת...

מה באמת ההבדל בין הנעליים האלה לאולסטאר ב100 שקל שקל?

המחיר מפתה, אבל כמה הבדל באמת יש בין זה לבין האולסטאר? חוץ מהמחיר.

שואלת מתוך סקרנות כי אני מתה לרכוש אותם הרבה זמן אבל מתקמצנת...

יש נושא נעוץ עם כל הביקורות לגבי הנעליים

שאולסטאר עולים 200 ש"ח. אלה אם אתה מכיר מקום שמוכר אותם ב100 אז אתה מוזמן לספר לי
http://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=8438

תוקן, מתנצל.

באותה הנשימה. האם מישהו מכיר מדריך נוח לבדוק את המידה המדויקת? (אני מכיר את האמירה שכל נעלי האדידס באותן המידות וזה לא משנה אבל אם למישהו יש את המידות אשמח אם יוכל לחלוק)

יש סרטונים ברשת של איך למדוד את אורך כף הרגל (תעמוד יחף על דף ותקיף את כף הרגל שלך עם עט ואז תמדוד את האורך שלה).
אחרי שמדדת תחפש בגוגל us shoe size to centimeters ותשווה. המידות של אדידס מאוד מדוייקות. יש לי את ה powerlift 2.0 והזמנתי ככה מחו"ל בלי למדוד אותה לפני.

http://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=8438

יש סרטונים ברשת של איך למדוד את אורך כף הרגל (תעמוד יחף על דף ותקיף את כף הרגל שלך עם עט ואז תמדוד את האורך שלה).
אחרי שמדדת תחפש בגוגל us shoe size to centimeters ותשווה. המידות של אדידס מאוד מדוייקות. יש לי את ה powerlift 2.0 והזמנתי ככה מחו"ל בלי למדוד אותה לפני.
הזמנתי את הזוג שלי ב240
😵

קניתי במגה ספורט לפני שנתיים וחצי אולסטאר במבצע 100 שקל ועד עכשיו מחזיקות. אני משתמש בהם רק לאימוני רגליים

וואי תודה רבה רבה אני עכשיו מזמין בדיוק התקשרתי לסרל ספורט כבר כמעא נפרדתי מ900 שקל חחחח מזל שלא היה מידה
אגב איזה מידה זה 44 בארהב?
ואיך אני מקבל את ה15 אחוז הנוספים נרשמתי

עריכה
כמה כאב
אות אחת קטנה ״ב-ארהב״
חשבתי מ-ארהב
בכל מקרה תודה

נערך לאחרונה:
וואי תודה רבה רבה אני עכשיו מזמין בדיוק התקשרתי לסרל ספורט כבר כמעא נפרדתי מ900 שקל חחחח מזל שלא היה מידה

עריכה
כמה כאב
אות אחת קטנה ״ב-ארהב״
חשבתי מ-ארהב
בכל מקרה תודה
תשתמש ב buy2usa כדי להביא את זה לארץ מחיר סבבה

עריכה
כמה כאב
אות אחת קטנה ״ב-ארהב״
חשבתי מ-ארהב
בכל מקרה תודה
קח בחשבון שעל המחיר צריך להוסיף 18% מע'מ, 20 דולר משלוח פלוס 5 דולר דמי טיפול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית