הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ קארבנייט

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אוקיי, אז אחרי ש @יהב ציין בפניי את השיטה לחיטוב, רצית להתייעץ האם כדאי לזנוח את ה AD, זה נראה נוח, יותר קל ויותר מתאים לאורח חיים שלי.
בקיצור. קראתי קצת על זה, ולפי מה שהבנתי, מגבילים פחמימה לעד 30 ל 10 יום, אחר כך ביום העשירי עושים ערב העמסה ( משתנה לפי אם יום אימון ואם לא ), ואז עוברים לרוטינה של העמסה פעם בשבוע בערב.

בקיצור, רציתי להתייעץ עם כאלו שמשתמשים בשיטה לחיטוב, עד כמה היא יעילה לכם, עד כמה באמת אפשר לאכול כמה שרוצים ( ברור שלא בהגזמה ) ? והכי חשוב, עד כמה אפשר להעמיס בהעמסה ?

תודה לעוזרים.
@יהב

אבל כבר שאלת וענו לך מה עוד אתה צריך?
אני רוצה לדעת אם יש "גרסא מקוצרת" של הספר כמו המאמר של הUD2 בפורטאל שמסכם 76 עמודים של הספר ב2-3 עמודים. לא צריך שיהיה בעברית מצידי שיהיה באנגלית.
אף אחד לא ענה לי אם יש תועלת לעשות קארבנייט באחוז שומן גבוה (לדוגמא 20+)
אף אחד לא ענה לי כמה קלוריות מכניסים ביום בקארבנייט ולאיזה גרעון נכנסים. מעבר להסבר של "קיטוזיס זה קסם שבזכותו לא תרגיש רעב" לא אמרו לי שום מידע מועיל.

יותר נכון להגיד שאף אחד לא ענה לי על שום שאלה כי אף אחד כנראה לא באמת יודע...

אני רוצה לדעת אם יש "גרסא מקוצרת" של הספר כמו המאמר של הUD2 בפורטאל שמסכם 76 עמודים של הספר ב2-3 עמודים. לא צריך שיהיה בעברית מצידי שיהיה באנגלית.
אף אחד לא ענה לי אם יש תועלת לעשות קארבנייט באחוז שומן גבוה (לדוגמא 20+)
אף אחד לא ענה לי כמה קלוריות מכניסים ביום בקארבנייט ולאיזה גרעון נכנסים. מעבר להסבר של "קיטוזיס זה קסם שבזכותו לא תרגיש רעב" לא אמרו לי שום מידע מועיל.

יותר נכון להגיד שאף אחד לא ענה לי על שום שאלה כי אף אחד כנראה לא באמת יודע...
בסוף הספר עצמו יש כמה עמודים קצרים שמסכמים את הכללים עצמם.

לא מבין מה מסתבכים כל כך..
באמת שלא,
אתה אוכל עד 30 גרם פחמימה ביום ומעמיס פעם בשבוע,
לא אוכלים פירות ויש בעייתיות עם ביצים (אז על כל ביצה צריך מנה מכובדת של שומן אני אישיתי משתמש ב-10 גרם חמאה על כל ביצה שאני שם בחביתה וזהו).

זה הכל

בסוף הספר עצמו יש כמה עמודים קצרים שמסכמים את הכללים עצמם.

לא מבין מה מסתבכים כל כך..
באמת שלא,
אתה אוכל עד 30 גרם פחמימה ביום ומעמיס פעם בשבוע,
לא אוכלים פירות ויש בעייתיות עם ביצים (אז על כל ביצה צריך מנה מכובדת של שומן אני אישיתי משתמש ב-10 גרם חמאה על כל ביצה שאני שם בחביתה וזהו).

זה הכל
לא ענית לי על אף אחת מהשאלות ששאלתי בציטוט. אני מבין שאף אחד לא עונה לי כי אתם פשוט רוצים שאני אקרא את הספר בכוח.
הבנתי את הרמז, הלכתי להוריד את הPDF. אני אעדכן פה תשובות לכל השאלות אחרי שאני אמצא אותן לבד.

לא ענית לי על אף אחת מהשאלות ששאלתי בציטוט. אני מבין שאף אחד לא עונה לי כי אתם פשוט רוצים שאני אקרא את הספר בכוח.
הבנתי את הרמז, הלכתי להוריד את הPDF. אני אעדכן פה תשובות לכל השאלות אחרי שאני אמצא אותן לבד.
לא סופרים קלוריות או משהו וזה לא משנה באיזה א"ש אתה מתחיל אותה, הדיאטה במקור לאנשים שלא מתאמנים בכלל....

אני לא מאמין שעדיין מדברים כאן על ״שיטות״ לחיטוב.
לא להקשיב לאלכס.

מבחינת תיאבון אני צריך לאכול באיזור ה3000 קלוריות ביום.
בקארב נייט שבעתי מ2000-2200
מה שכן הכוח ירד יותר מאשר בחיטוב רגיל

לא להקשיב לאלכס.

מבחינת תיאבון אני צריך לאכול באיזור ה3000 קלוריות ביום.
בקארב נייט שבעתי מ2000-2200
מה שכן הכוח ירד יותר מאשר בחיטוב רגיל
אל תאשים קיטוזיס שירד לך הכח, ככה זה ההתחלה אם אני זוכר נכון היית חודש על זה ויש כאלה שמסתגלים יותר לאט. חוץ מזה יש אנשים שהמעבר לקיטוזיס יעשה להם רק טוב ויש כאלה שירד להם הכח.
בכל מקרה אחרי 20 שנה של אכילת פחמימות לעבור להפיק אנרגיה מגופי קיטון וחומצות שומן חופשיות זה קצת תהליך וכמובן שבזמן ההסתגלות לא יהיה לך אנרגיה כי אין פחמימה.

• פותח/ת השרשור
בכל מקום שקראתי רשום שחיטוב שמבוסס על 20-30 גרם פחמימה והעמסה שבועית זה חיטוב שלא נותן יעילות מעבר לחיטוב רגיל אלה אם אתה כבר באחוז שומן נמוך. יש לך מקור שמסביר על קארבנייט ונותן הצדקה לביצוע שלו באחוז שומן גבוה?

דווקא אני מסכים פה לגמרי עם יהב אני גם לא חושב שיש טעם לעשות סיבוכים מיותרים אתה סתם הופך להיות עוד @yakov654 .
הייתי הולך על חיטוב רגיל, בהמשך מוריד פחמימה ומוסיף העמסות. מתחיל על 150+ פחמימה כל כמה קילוגרמים יורד קטגוריה ומעלה את התדירות של ההעמסות. לדעתי זה יהיה יעיל ביותר. אם אתה בכל זאת מחפש משהו מסובך, יעיל ועובד ויש עליו הרבה חומר באינטרנט תקרא את UD2 של לייל מקדונלד.
הייתי חוש עם ה AD, התחלתי לראות תוצאות אבל הבעיה היא שלקראת סוף החודש התחלתי להיות רעב ולהכניס יותר מדי פחמימה, אם זה שקשוקב כמעט כל יום, מלא ירקות ליד האוכל, חומוס מעובד וכל מיני שטויות אחרות שדפקו אותי, וחוץ מזה, בהעמסות הייתי דופק צ׳יטים מטורפים מדי, חבילת שוקולד בשתי דקות בערך, עוגות בלי הפסקה וכו׳ וכו׳ שאני בדרך כלל לא הייתי נוגע באוכל הזה, גם במסה וחבל לי שאני מכניס זבל לגוף בגלל שאני רעב לפחמימה והיא משפיעה עליי לרעה ביומיים האלו.
לא

לא לזה התכוונתי, אני גם בקארבנייט זה יותר נוח מחיטוב רגיל ומתפריט ושטויות.
התכוונתי שהוא מסבך את קארבנייט שזה הדבר הכי פשוט בעולם,אתה אוכל מה שבא לך כל עוד זה לא פחמימה הפחמימה אמורה לבוא מה3 גרם שיש בקוטג' וכו. ובהעמסה שיאכל מה שהוא רוצה.
ביום חמישי אכלתי 3/4 משפחתית,6 בורקס פיצה,עוגיות,שוקו,3 שניצל תירס,תפוציפס,לחמניה עם שוקולד וכנראה שכחתי משהו.
הלסת שלי הייתה באוברטרינינג
אז בקיצור, עד 30 גר׳ ביום, חלבון כרגיל, שומן חופשי, פעם בשבוע לעשות העמסה מ 6 בערב שאני אוכל פשוט מה שבא לי?
יש לזה ספר שלם חפש באינטרנט אל תתעצל אף אחד פה לא יעבוד בשבילך ויסביר לך
אני לא מתעצל, חיפשתי באינטרנט וכל מקום שלח אותי לקנות את הספר, דבר שאני לא מתכוון לעשות כי אני יודע שאני יכול למצוא קובץ PDF שלא יעלה לי כסף.
להאשים ישר בעצלנות זה לאו דווקא נכון אתם יודעים...
בכל מקרה, אם מישהו יכול לשלוח לי את הקובץ PDF של הספר זה יהיה מצויין.

הייתי חוש עם ה AD, התחלתי לראות תוצאות אבל הבעיה היא שלקראת סוף החודש התחלתי להיות רעב ולהכניס יותר מדי פחמימה, אם זה שקשוקב כמעט כל יום, מלא ירקות ליד האוכל, חומוס מעובד וכל מיני שטויות אחרות שדפקו אותי, וחוץ מזה, בהעמסות הייתי דופק צ׳יטים מטורפים מדי, חבילת שוקולד בשתי דקות בערך, עוגות בלי הפסקה וכו׳ וכו׳ שאני בדרך כלל לא הייתי נוגע באוכל הזה, גם במסה וחבל לי שאני מכניס זבל לגוף בגלל שאני רעב לפחמימה והיא משפיעה עליי לרעה ביומיים האלו.

אז בקיצור, עד 30 גר׳ ביום, חלבון כרגיל, שומן חופשי, פעם בשבוע לעשות העמסה מ 6 בערב שאני אוכל פשוט מה שבא לי?

אני לא מתעצל, חיפשתי באינטרנט וכל מקום שלח אותי לקנות את הספר, דבר שאני לא מתכוון לעשות כי אני יודע שאני יכול למצוא קובץ PDF שלא יעלה לי כסף.
להאשים ישר בעצלנות זה לאו דווקא נכון אתם יודעים...
בכל מקרה, אם מישהו יכול לשלוח לי את הקובץ PDF של הספר זה יהיה מצויין.
ברוכים השבים 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית