הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

TOPADOL

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום!!
אני סובל מדלקת בכתף והמליצו לי על תרופה שנקראת - TOPADOL.
יש למישהו נסיון איתה או שמכיר אותה?
תודה מראש

יש למישהו נסיון איתה
אתה מתכוון ל TORADOL? למה דווקא התרופה הזאת, האם הכאב שלך חזק מאד? בהתוויות יש אזהרות מפני מינון יתר (אל תיקח אותה יותר מחמישה ימים) ובכלל היא מצטיירת כמשהו עם די הרבה תופעות לוואי בלתי רצויות. מה עם תרופות אחרות ממשפחת ה NSAIDS כמו ארטופן, ארקוקסיה וכד'?

ובכלל, מה זה "המליצו לי על..." כשמדובר בתרופות? מי המליץ? למה המליץ? מה הרופא שלך אומר? מי ייתן לך מרשם?

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון ל TORADOL? למה דווקא התרופה הזאת, האם הכאב שלך חזק מאד? בהתוויות יש אזהרות מפני מינון יתר (אל תיקח אותה יותר מחמישה ימים) ובכלל היא מצטיירת כמשהו עם די הרבה תופעות לוואי בלתי רצויות. מה עם תרופות אחרות ממשפחת ה NSAIDS כמו ארטופן, ארקוקסיה וכד'?

ובכלל, מה זה "המליצו לי על..." כשמדובר בתרופות? מי המליץ? למה המליץ? מה הרופא שלך אומר? מי ייתן לך מרשם?
ניסיתי הרבה ממשפחת ה - NSAIDS ולא עזר. ומי שהמליץ לי זה חבר שגם סבל מדלקות ואמר לי שזה עזר לו מאוד. דרך אגב הוא קיבל טיפול ליומיים בלבד , מאחר והתרופה הזאת חזקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית