הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

John Wick

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
ראיתי אותו - לא נדהמתי בלשון המעטה.

סרט דפוק, נופל אפילו מכל סרטי הפעולה העלובים וחסרי התוכן. באמת מי שכתב את הסרט חשב שהוא ממציא מחדש את הגלגל בעזרת נקמה על הריגת כלב?
ויש שם killcount של 76 אנשים ע"י ג'ון.. לא מוקצן בכלל. שהיה נשאר במטריקס..

וכל דמות בסרט כשהוא פוגש עושה לו כבוד - "חזרת ?" "לא חזרת?"

אין מושג מי הדמות בכלל, מה הוא עשה, כלום.

תפסיקו להיות יפי נפש, מדובר בסרט פעולה וככזה הוא משרת את מטרותיו.
כל אחד הפך להיות מבקר קולנוע כאן.

צריכים עוד אקשן חסר תכלית שיכיל מכות טובות ופיצוצים בלי יותר מידיי עלילה מעמיקה, בדיוק כמו בניינטיז.

אם ארצה תוכן, אלך לראות משחקי הרעב או חומות של תקווה. (סרטים מעולים כמובן)

אתה צודק, אבל כדי שסרט פעולה ימשוך אותך למסך הוא צריך להביא חידושים, עלילה מעניינת(מת לחיות? RED? סתם קפץ לי לראש), מתח כלשהו. ברגע שג'ון וויק נגמר הסתכלתי על המסך ושאלתי את עצמי WTF? מה ראיתי?
כל העניין הזה של תראו איזה BADASS אני ואני מתמודד מול 70 אנשים חמושים ורוצח את כולם, הוא פתטי. נקודת שוויון של דנזל לא מזמן היה די דומה, אבל לפחות מציאותי יותר ועם משחק איכותי.

(מת לחיות? RED? סתם קפץ לי לראש),
רד חביב.. רד2 היה נוראי, בכל לשון.
מת לחיות זה ישן חביבי, הרביעי בסדרה היה נחמד.. החמישי היה ביזיון לכל דבר! אם כבר מדברים על דברים הזויים.. מה שהם עשו במוסקבה לקרמלין וכל החרא הזה..בסוף הוא והבן שלו נגד 100 רוסים.. באמת

כל העניין הזה של תראו איזה BADASS אני ואני מתמודד מול 70 אנשים חמושים ורוצח את כולם, הוא פתטי.
אבל זה הקטע, שלפעמים גם כריאוגרפיה טובה של מכות זה לא משהו של מה בכך.. ואת זה נורא אהבתי בסרט. באתי בהרגשה קלילה ונהניתי סה"כ מהסרט. הזכיר לי את ימי המטריקס הטובים שלו שהוא פירק אנשים במכות עם הקונג פו שלו.. סה"כ אני אוהב סרטים שלו.

נקודת שוויון של דנזל לא מזמן היה די דומה, אבל לפחות מציאותי יותר ועם משחק איכותי.
אתה משווה את דנזל וושינגטון לקיאנו ריבס? 🤣🤣🤣
זה כמו להשוות את ליאם ניסן בחטופה1 אליו.. אלה שחקנים ברמה אחרת לגמרי, עם סרטים אחרים לגמרי.
(לא שחטופה 2 היה יותר טוב.. היה רע)

סרט קיטשי וצפוי אבל מעביר את הזמן
אם כבר סרט דומה טוב man on fire אחד מהסרטים האהובים עליי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית