הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Slingshot Wrist Wraps

• פותח/ת השרשור snaidis
  • פורסם בתאריך
מה רע ברצועות של טיטאן?
מסכים. קניתי זוג מטיטאן ורצועות ממש קטלניות!
לפי מה שאני יודע אין לך אורכים שונים יש לך סוגים שונים. תשאל את @obzion או את Titan Israel בפייסבוק לגבי מה יש להם במלאי ומה הם ממליצים לך.

בפייסבוק שלהם, 99 ש"ח
פשש איזה מגעילים שהם מורידים ככה את המחיר הייתי יכול לחסוך 40 ש"ח אם הייתי יודע, למרות שקניתי את הטיטניום היותר טובות עם כמה צבעים שעלו אז 5 ש"ח יותר. בכל מקרה קנה עכשיו כל עוד יש את המבצע אתה לא תתחרט.

פשש איזה מגעילים שהם מורידים ככה את המחיר הייתי יכול לחסוך 40 ש"ח אם הייתי יודע, למרות שקניתי את הטיטניום היותר טובות עם כמה צבעים שעלו אז 5 ש"ח יותר. בכל מקרה קנה עכשיו כל עוד יש את המבצע אתה לא תתחרט.

הרצועות שלך לא 12", תקן אותי אם אני טועה.

בכל מקרה, מחיר מעולה.

הרצועות שלך לא 12", תקן אותי אם אני טועה.

בכל מקרה, מחיר מעולה.
כה שלי 12 אינץ'. מחיר נדיר מאוד כולם צריכים לקפוץ עכשיו על הדיל הזה כי זה לא יקרה יותר בחיים כנראה. הם לא עושים כמעט רווח לאומת ההזמנה מחו"ל אם בכלל

אם אתה קונה רצועות כף יד הייתי ממליץ על THP - Titan.
למרות שהרצועות של מארק בל נראות מאוד טוב, במיוחד עם היכולת שלהם ליצור קומפרשן וכו

מארק בל עושה את העבודה הכי טוב , הרצועות הכחולות פשוט טובות בהרבה וגם אפשר להפוך אותם ל רצועות מרפק ואפילו ברך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית