כתבה מעניינת באתר ynet:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4644653,00.html
ישראל מודל 2015...
🫤:Confused:🙁
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4644653,00.html
ישראל מודל 2015...
🫤:Confused:🙁
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בטוח?כתבה מעניינת באתר ynet
מזל שאני לא גר בעפולה
איזה פחד..אני אישית הייתי מתעצבן.
אתה בכלל צריך לפחד יא שמן שחיף.איזה פחד..
אמר הטפילדר...אתה בכלל צריך לפחד יא שמן שחיף.
אתה עלוב בכל המובנים,חמודי.
חחחחחחחח זה מצחיק אותי כמה שאתה מנסה להיות ליפטר-וכמה לעזאזל אתה רחוק מזה.אמר הטפילדר...
בוא נגיד שיתחילו מלבדוק קודם למי יש סיגריות בתיק (כדי שלא יעשנו במקומות ציבוריים), ואז שיתחילו להתעסק בשטויות.צודקים לגמרי.
רוצים לאכול חמץ? תאכלו בחוץ,לא כל מי ששומר רוצה לראות אנשים אוכלים לו לחמניה מול הפנים-אני אישית הייתי מתעצבן.
😘חחחחחחחח זה מצחיק אותי כמה שאתה מנסה להיות ליפטר-וכמה לעזאזל אתה רחוק מזה.
בכל מקרה-אני יאהב אותך גם אם תישאר שמן אידיוט כמו שאתה.
אז אתה לא חושב שצריך לכבד אם ככה את כל הדתות? אל תאכל במקומות ציבוריים כשיש רמאדן.צודקים לגמרי.
רוצים לאכול חמץ? תאכלו בחוץ,לא כל מי ששומר רוצה לראות אנשים אוכלים לו לחמניה מול הפנים-אני אישית הייתי מתעצבן.
שלום.לא ידעתי שמישהו גר בעפולה...תמיד חשבתי שזה סתם איפה שקונים גרעינים בדרך לטבריה...
איך זה לחיות עם ההרגשה שהמקום היחידי לצאת אליו הוא מפעל תנובה ?שלום.
אני דניאל ואני גר בעפולה.
אחת היציאות המועדפות עליאיך זה לחיות עם ההרגשה שהמקום היחידי לצאת אליו הוא מפעל תנובה ?
מחלקים שם דוגמיות ?אחת היציאות המועדפות עלי
איזור תעשייה אלון תבור שופע חיים בלילהמחלקים שם דוגמיות ?
שווה להשקיע בדלק ( מדבר על הנהג מונית כי עדיין לא רישיון דאם איט ) ולהגיע לביקור במקום השופע הססגוני הזה ?איזור תעשייה אלון תבור שופע חיים בלילה
אז מה אם מי ששומר לא רוצה שיאכלו מולו לחמניה? שיתגבר.צודקים לגמרי.
בנושא הזה זה כמו יום כיפור, מי שרוצה ישמור, מי שרוצה יתחשב, ומי שרוצה ילך ברחוב עם לחמנייה מלאה בבייקון וגבינה בולגרית.אז מה אם מי ששומר לא רוצה שיאכלו מולו לחמניה? שיתגבר.