נק' מוניטין:
147
- 294
- 45
איך לעזאזל מגיעים ל22%🙁לפחות הא"ש שלנו דומה
אני מחטב עכשיו על 14% בערך
פאקינג מת לרדת מ10%!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך לעזאזל מגיעים ל22%🙁לפחות הא"ש שלנו דומה
אני רוצה לסיים חיטוב על איזה 13-14איך לעזאזל מגיעים ל22%🙁
פאקינג מת לרדת מ10%!!
אותי זה אפעם לא היה מספק אש כזה,אבל כל אחד ומה שהוא מחליט ...אני רוצה לסיים חיטוב על איזה 13-14
אתה יודע מה הכוונה למדינה יהודית? אם היית יושב ומקשיב בשיעורי היסטוריה, היית יודע שמדינת ישראל הוקמה ללאום היהודי, כלומר לעם היהודי ולא בשביל לבנות חליפ׳ה דת יהודית אז ההבדל הוא העצום.סתם שתדע,זאת מדינה יהודית לפני שזאת מדינה דמוקרטית,אם היית מקשיב בשיעורי אזרחות היית יודע.
לפעמים יש התנגשות בחוקי הדת והדמוקרטיה,ונחש מה? הולכים לפי חוקי הדת.
אז כן,יש מה לעשות אם בנאדם אוכל חמת במקומות שאסור.
אם זה סתם ברחוב,מי אני שאפריע לו כל עןד הוא לא מפריע לי?
אתה יודע מה הכוונה למדינה יהודית? אם היית יושב ומקשיב בשיעורי היסטוריה, היית מבין שמדינת ישראל הוקמה ללאום היהודי, כלומר לעם היהודי ולא בשביל לבנות חליפ׳ה דת יהודית אז ההבדל הוא העצום.
דבר שני, אל תדחוף את האף לצלחות של אנשים אחרים. אלו מקומות ציבוריים וזכותם לאכול מה שבא להם. אם לא נעים לך לשבת לידם, קום ולך למקום אחר.
אם כבוד הדדי היה קיים, את הכתבה הזו לא היינו רואים היום.בישראל חיים יהודים. טוב לכם אם זה או לא זה בעיה שלכם. מה שכן אם לא טוב לכם - בן גוריון נותן שירות מצויין. אין קשר לכפייה דתית. יש פה קשר לכבוד הדדי בין בני אדם. עכשיו חג במדינת ישראל. במדינה הזאת יש יהודים. היהודים חוגגים את חג הפסח. תכבדו אותם. אני רואה ערבים שמכבדים יהודים יותר משיהודים מכבדים יהודים. אם לא יהיה את הכבוד הבסיסי הזה ביננו היהודים כולם יחרבנו עלינו בדיוק כמו שאנכנו מחרבנים אחד על השני.
אגב אני רואה שיושב פה טוב להרבה "יהודים" חופשת חג הפסח. שם אין בעיה לכבד ולקחת חופש מהעבודה לחופשה באילת.
אם אני ארצה לאכול חזיר בתוך פיטה עם גבינה מותכת בפסח אני אעשה את זה.צודקים לגמרי.
רוצים לאכול חמץ? תאכלו בחוץ,לא כל מי ששומר רוצה לראות אנשים אוכלים לו לחמניה מול הפנים-אני אישית הייתי מתעצבן.
כמו שאמרתי לך כבר, אתה מטומטם שאתה מחטב, אתה במצב מצויין ואין לך למה לחטב.איך לעזאזל מגיעים ל22%🙁
פאקינג מת לרדת מ10%!!
צודקים לגמרי.
רוצים לאכול חמץ? תאכלו בחוץ,לא כל מי ששומר רוצה לראות אנשים אוכלים לו לחמניה מול הפנים-אני אישית הייתי מתעצבן.
נראה לי שאם בנאדם צם יהיה נחמד אם לא תאכל לו מול הפנים. תכבד אותו. לא יקרה כלום. לא יוריד ממך כלום גבר. להיפך.אם כבוד הדדי היה קיים, את הכתבה הזו לא היינו רואים היום.
גם רמדאן זה חג בישראל, אז בזמן החג הזה נפסיק לאכול בציבור בשביל לכבד את המיעוט הערבי?
ברור שאני אגלה התחשבות אחי, אני כמובן לא יאכל לאחד ששומר מול הפנים, מקום ציבורי זה לא מול הפנים. כמו שרשמת, בימי צום אחרים חוץ מכיפור, הכל מתנהל רגיל, אז מה הבעיה שהכל יתנהל רגיל עכשיו?נראה לי שאם בנאדם צם יהיה נחמד אם לא תאכל לו מול הפנים. תכבד אותו. לא יקרה כלום. לא יוריד ממך כלום גבר. להיפך.
יש הרבה ימי צום יהודיים שלא כולנו צמים בהם. והכל מתנהל די רגיל. עובדים רגיל ועסקים רגיל. אם חבר שלי צם לידי אני לא צריך לגלות איזושהי התחשבות ?
כלל האוכלוסיה היא לא רק יהודית, אל תשכח שסוכם שלא ייפגעו במיעוטים וזה פגיעה ברורה.הייתי מסכים איתך אם היית גר במדינה מעןרבת,אחי אתה גר במדינה יהודית והדת היחידה שצריך לכבד פה לפי החוקים זה יהדות,זה למה אין אוטובוסים בשבת ובראשון כן.
ברמדאן, אתה לא אוכל כי יש ערבים ישראלים שצמים?נראה לי שאם בנאדם צם יהיה נחמד אם לא תאכל לו מול הפנים. תכבד אותו. לא יקרה כלום. לא יוריד ממך כלום גבר. להיפך.
יש הרבה ימי צום יהודיים שלא כולנו צמים בהם. והכל מתנהל די רגיל. עובדים רגיל ועסקים רגיל. אם חבר שלי צם לידי אני לא צריך לגלות איזושהי התחשבות ?
לדעתי אין בעיה. אובר פאנאטיות...ברור שאני אגלה התחשבות אחי, אני כמובן לא יאכל לאחד ששומר מול הפנים, מקום ציבורי זה לא מול הפנים. כמו שרשמת, בימי צום אחרים חוץ מכיפור, הכל מתנהל רגיל, אז מה הבעיה שהכל יתנהל רגיל עכשיו?
נ.ב. גם בכיפור הכל צריך להתנהל רגיל
אח שלי אין פה נוסחא ואין פה חוק. רק קצת טאקט...ברמדאן, אתה לא אוכל כי יש ערבים ישראלים שצמים?
אתה לא אוכל מתוק ליד אנשים שמחטבים?
אתה לא אוכל ספגטי ליד אנשים שמאמינים במפלצת הספגטי המעופפת?
תרשה לי לגלות לך סוד - יש מספיק יהודים ומוסלמים בחו''ל שחיים בקרב חברים ועמיתים לעבודה שאוכלים להם חמץ וחזיר מול הפרצוף.
כלל האוכלוסיה לא יהודית,נכון.כלל האוכלוסיה היא לא רק יהודית, אל תשכח שסוכם שלא ייפגעו במיעוטים וזה פגיעה ברורה.
אני מחטב רק כי הקיץ מגיע,בכיף הייתי ממשיך ל90 קילו שאין קיץ.כמו שאמרתי לך כבר, אתה מטומטם שאתה מחטב, אתה במצב מצויין ואין לך למה לחטב.
ונ.ב. @yujinius אני משהו בין 18-22, it's Complicated..
אתם מדברים שטויות לגמרי.אז כשאני בחיטוב אל תאכל מולי פחמימה. אם אתה רוצה לאכול דברים מחוץ לתפריט שלי, תתחבא. זאת בדיוק החוצפה של הדתיים. רוצים להיות בורים פרמיטיביים? שיבושם לכם, אבל אל תדחפו את האף שלכם לחיים של אנשים אחרים.
המדינה הוכרזה בכך שזכויות המיעוטים לא ייפגעו ולכן מותר להם לבחור, להיבחר, לעבוד, וכ'ו..כלל האוכלוסיה לא יהודית,נכון.
אבל כלל האןכלוסיה גרה במדינה יהודית,לפיכך ההטבות צריכות לבוא ליהודים,ולא למיעוט.