הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השריעה היהודית בפעולה

מה קשור בין אכילת ממתקים לאנשים בחיטוב?
גבר,עם כמה שאתה שונא או לא,אתה גר במדינה יהודית.
החוקים הולכים גם לפי חגים,שבת,ומה שקשור לדת.
הם צודקים מאוד שלא מכניסים חמץ למקומות כאלה,בסך הכל זה חג של יהודים,במדינה יהודית.
אתה לא יכןל לקשר לממתקים ולאנשים בחיטוב,כי זה לא קשור לדת,או לחוקים של המדינה.
זה לא קשור לרעב או לא בפסח,זה קשור ללכבד חמץ או לא.
תחשןב ככה,בכיפור בנאדם צם,רואה בנאדם יושב ברחוב ואוכל פיצה,נו באמת לא היית מתעצבן שהוא עושה את זה בכוונה?
תאכל מה שבאלך וכמה שבאלך בבית לא נגיד לך לא,רק לא לצאת עם זה מול הפנים למי שכן שומר,זה הכל.
ואם אתם לא יכולים לכבד את זה,אל תבואו למקומות ציבוריים מצידי
באלי לבוא לידך עכשיו עם בייקון וגבינה או פיתה עם פסטרמה ולאכול לידך או בגן ציבורי .. משום מה.

חלאס עם הכפייה הדתית

כלל האוכלוסיה לא יהודית,נכון.
אבל כלל האןכלוסיה גרה במדינה יהודית,לפיכך ההטבות צריכות לבוא ליהודים,ולא למיעוט.
שוב פעם אתה רוכב על עניין ״המדינה היהודית״ כאשר אין לך מושג מזה אומר.

גם הדעה הזו מתאימה לאלו שלא ככ רחוקים מהגבול בסוריה. גם הם מאמינים בחוקי דת ו״הטבות יתר״ לבני הדת שלהם. בניגוד לפאנטים שלנו, הם יעשו הכל בשביל להגשים את החלום הזה וזה ההבדל.

דבר שני, אין שום חוק במדינה שאומר שאין לאכול חמץ בפסח במקום ציבורי.

למה תמיד צריך "להתחשב" באנשים שמאמינים בדת מסויימת? למה אי אפשר להתחשב במישהו חילוני? מאוד מפריע לי בשמש ששכחתי כובע לראות חרדים עם כובעים... זה גורם לי לחוש שוב ושוב את הפיספוס האדיר בשיכחון הכובע בבית. נשמע הגיוני? לא... אז ככה זה אם למישהו ששומר כשרות יפריע אם אני אוכל חמץ.

באלי לבוא לידך עכשיו עם בייקון וגבינה או פיתה עם פסטרמה ולאכול לידך או בגן ציבורי .. משום מה.

חלאס עם הכפייה הדתית
אתה מוזנן לעשות את זה,אני לא אחראי למעשים שלי.
סתם לא עכשיו רציני,אתה באמת מוזמן אני לא אחד שמפריע לו,תאכל לידי ומצידי תיכנס עם זה לפארק אבל רק לכבד אתה צריך זה הכל...

*לא מתכוון לגור בשום מקום בארץ חוץ מתל אביב*
*כל מקום מחוץ לתל אביב הוא פריפריה שמנותקת מהעולם המודרני*
* "לכבד" מישהו ע"י כך שאתה לא תאכל לידו משהו*
*בקרוב נתחיל לכבד טבעונים ולא נעשה על האש בפארקים*

כלל האוכלוסיה לא יהודית,נכון.
אבל כלל האןכלוסיה גרה במדינה יהודית,לפיכך ההטבות צריכות לבוא ליהודים,ולא למיעוט.

אני מחטב רק כי הקיץ מגיע,בכיף הייתי ממשיך ל90 קילו שאין קיץ.

אתם מדברים שטויות לגמרי.
זאת לא מדינת חיטוב (לצערי),ככה שלערב שטויות של זה אתם לא יכולים לדחוף.
חוצפה של הדתיים?אתה גר במדינה יהודית,אתה צריך לכבד חוקים שקשור ליהדות.
לא דוחפים תאף שלנו לחיים של אחרים,כל עוד לא תפריעו לנו.
ולאכול חמץ מול אנשים שומרים באמצע הפארק,זה כן להפריע לחיים שלנו.
אז מה אם יש קיץ? יש לך אח״ש מספיק נמוך בשביל לעשות מסה ועדיין להישאר במצב טוב בשביל כל מטרות הקוביות שלך.
*בקרוב נתחיל לכבד טבעונים ולא נעשה על האש בפארקים*
ביום שזה יקרה, עושים משלחת לארה״ב כדי להביא חזירים על מקל.

אז מה אם יש קיץ? יש לך אח״ש מספיק נמוך בשביל לעשות מסה ועדיין להישאר במצב טוב בשביל כל מטרות הקוביות שלך.

ביום שזה יקרה, עושים משלחת לארה״ב כדי להביא חזירים על מקל.
אכן כן,אבל אם אפשר יותר למה לא?
נחזור למסה אחרי הקיץ ...
אתה ועוד מלא אומרים לי להמשיך מסה,ותאמת חשבתי על זה לא מעט.
כנראה אני כן אמשיך מסה,אני עדיין בדילמה..
לא יהיה רע לרדת באש בשביל להמשיך מסה נקייה יותר,הבעיה היחידה זה המשקלים שירדו לי וזה הבעיה היחידה שלי,לקח לי הרבה השקעה להעלות סקוןאט ל150 ל5,בקרוב זה גם יעלה לגמרי.

אכן כן,אבל אם אפשר יותר למה לא?
נחזור למסה אחרי הקיץ ...
אתה ועוד מלא אומרים לי להמשיך מסה,ותאמת חשבתי על זה לא מעט.
כנראה אני כן אמשיך מסה,אני עדיין בדילמה..
לא יהיה רע לרדת באש בשביל להמשיך מסה נקייה יותר,הבעיה היחידה זה המשקלים שירדו לי וזה הבעיה היחידה שלי,לקח לי הרבה השקעה להעלות סקוןאט ל150 ל5,בקרוב זה גם יעלה לגמרי.
תנסה אולי מסה על דל פחמימה, יש סיכוי שהאח״ש עוד טיפה ירד ואולי לפחות ישאר פחות או יותר אותו דבר ויעלה רק בקטנה.
אולי קצת יותר מדכא כי פחמימה רק בהעמסות, אבל לרצון שלך זה טוב, ואם אתה מתכנן להתחרות בדצמבר, ככה תעלה הכי פחות באח״ש.

תנסה אולי מסה על דל פחמימה, יש סיכוי שהאח״ש עוד טיפה ירד ואולי לפחות ישאר פחות או יותר אותו דבר ויעלה רק בקטנה.
אולי קצת יותר מדכא כי פחמימה רק בהעמסות, אבל לרצון שלך זה טוב, ואם אתה מתכנן להתחרות בדצמבר, ככה תעלה הכי פחות באח״ש.
אני כרגע על מסה 140 פחמימה,עליתי 7 קילו מתחילת מסה,ולהגיד תאמת? לא ראיתי עליה בשומן.
התכנון זה כרגע,להתחיל דל פחמימה,להיות עד סוף חופש גדול בחיטוב או ניטרלי כנראה,ורק אז להתחיל מסה.
אני כנראה אצטרך להעלות הרבה פחמימה בשביל התחרות,או שאני אמשיך על 140 פחמימה כי לא לעלות הרבה באש גם חשוב לי למרות התחרות

אני כרגע על מסה 140 פחמימה,עליתי 7 קילו מתחילת מסה,ולהגיד תאמת? לא ראיתי עליה בשומן.
התכנון זה כרגע,להתחיל דל פחמימה,להיות עד סוף חופש גדול בחיטוב או ניטרלי כנראה,ורק אז להתחיל מסה.
אני כנראה אצטרך להעלות הרבה פחמימה בשביל התחרות,או שאני אמשיך על 140 פחמימה כי לא לעלות הרבה באש גם חשוב לי למרות התחרות
כמה חודשים לפני התחרות תצטרך להגדיל את הכמות פחמימה ובכללי גם את כמות הקלוריות, אתה תרצה להגיע לתחרות אחרי שהשתמשת בכל הכלים שאתה יכול להשתמש בהם כדי להגיע כמה שיותר חזק.

כמה חודשים לפני התחרות תצטרך להגדיל את הכמות פחמימה ובכללי גם את כמות הקלוריות, אתה תרצה להגיע לתחרות אחרי שהשתמשת בכל הכלים שאתה יכול להשתמש בהם כדי להגיע כמה שיותר חזק.
אני לפעמים רוצה לתת לך סטירה,בדיוק זה אחד הרגעים!
אתה פשוט חוזר על מה שאני אומר במילים אחרות ומרגיש חכם.

אתה גם לוקח חומרים בנוסף לתפריט? לעלות 7 קילו נקי נשמע כמו חלום

אתה גם לוקח חומרים בנוסף לתפריט? לעלות 7 קילו נקי נשמע כמו חלום
חומרים? לא ממש,לא עד גיל 18 לפחות..
אני די בטוח שנקי זה לא היה 100%,אבל אני תאמת לא שמתי לב לעלייה בשומן ...
אם להגיד תאמת,נראיתי חטוב יותר אחרי חודשיים במסה נקייה מאשר סוף חיטוב דל פחמימה

חומרים? לא ממש,לא עד גיל 18 לפחות..
אני די בטוח שנקי זה לא היה 100%,אבל אני תאמת לא שמתי לב לעלייה בשומן ...
אם להגיד תאמת,נראיתי חטוב יותר אחרי חודשיים במסה נקייה מאשר סוף חיטוב דל פחמימה

לא ראיתי שאתה בן-16... יש בזה היגיון... עכשיו יש לך רמות מאוד גבוהות של טסטוסטרון בדם.. ושל הורמוני גדילה.... מעניין יהיה לראות מישהו בגילי (24) מצליח לעלות ככה

אתה מוזנן לעשות את זה,אני לא אחראי למעשים שלי.
סתם לא עכשיו רציני,אתה באמת מוזמן אני לא אחד שמפריע לו,תאכל לידי ומצידי תיכנס עם זה לפארק אבל רק לכבד אתה צריך זה הכל...
חחחחחחחחחחחחח לא אחראי למעשים שלי ואה ואה סליחה

שיתגבר? זה פשוט להיות אגואיסט לגמרי.
זה כמו לאכול ליד הומלס פיצה ולזרוק כי לא בא לך,אז מה אם זרקת כי לא בא לך שיתגבר.
אם זאת המחשבה שלך,מרחם עליך.

בזה אתה צודק,אבל פה הם נותנים קנס למי שמעשן במקומות ציבוריים שאסור,אתה רוצה לקבל גם על הכנסת חמץ למקום שאסור קנס?....

הייתי מסכים איתך אם היית גר במדינה מעןרבת,אחי אתה גר במדינה יהודית והדת היחידה שצריך לכבד פה לפי החוקים זה יהדות,זה למה אין אוטובוסים בשבת ובראשון כן.
אז אולי גם לא תוכל ללכת עם גופיות וחברה שלך תהיה חייבת ללכת עם כיסוי ראש? אולי שחברה שלך גם תשב בצד האחורי של האוטובוס ולא תלך באותו צד שלך במדרכה?
למה גם שתוכל לנסוע באוטו במקום שיש בו דתיים בשבת? זה מעליב אותם כמו לאכול חמץ מולם בפסח, אולי בעצם גם נאסור להשתמש בחשמל ביום כיפור, הרי השכנים הדתיים שלך רואים את זה..

אז אולי גם לא תוכל ללכת עם גופיות וחברה שלך תהיה חייבת ללכת עם כיסוי ראש? אולי שחברה שלך גם תשב בצד האחורי של האוטובוס ולא תלך באותו צד שלך במדרכה?
למה גם שתוכל לנסוע באוטו במקום שיש בו דתיים בשבת? זה מעליב אותם כמו לאכול חמץ מולם בפסח, אולי בעצם גם נאסור להשתמש בחשמל ביום כיפור, הרי השכנים הדתיים שלך רואים את זה..
איזה הגזמה,סתם שתדע אני נגד כל החוקים של הדוסים המפגרים לגמרי.
לשבת מאחורה באוטובוס לבנות? זה למשל להיות פרמיטיבי מפגר.
כיסויי ראש אפשר עוד להבין,הצד של המדרכה אידיוטי לגמרי גם.
אבל,החמץ? זה חג.
לא כל יום אוסרים עליל להכניס אוכל לפארק ציבורי,אז בזמן שכן אוסרים,תכבד.
חחחחחחחחחחחחח לא אחראי למעשים שלי ואה ואה סליחה
אתה חכם לגמרי ...
הייתי ציני לחלוטין,היית צריך להבין לבד.

*לא מתכוון לגור בשום מקום בארץ חוץ מתל אביב*
*כל מקום מחוץ לתל אביב הוא פריפריה שמנותקת מהעולם המודרני*

כול כך התעצבנתי מלקרוא את השורות האלה. אפילו אם זה בצחוק. פשוט התחלתי לשנוא תל אביבים (מהסוג הזה) אין כמו ההתנשאות השמאל טבעונית שלהם, וזו אכן מדינה בפני עצמה אבל לא בקטע טוב, הכי מנותקים שיש...

איזה הגזמה,סתם שתדע אני נגד כל החוקים של הדוסים המפגרים לגמרי.
לשבת מאחורה באוטובוס לבנות? זה למשל להיות פרמיטיבי מפגר.
כיסויי ראש אפשר עוד להבין,הצד של המדרכה אידיוטי לגמרי גם.
אבל,החמץ? זה חג.
לא כל יום אוסרים עליל להכניס אוכל לפארק ציבורי,אז בזמן שכן אוסרים,תכבד.

אתה חכם לגמרי ...
הייתי ציני לחלוטין,היית צריך להבין לבד.
כל הדברים האלה פרמיטיביים באותה מידה.
אם אתה מוצא לנכון לקיים אותם, שיהיה לך בכיף, אל תכפה את זה אל אף אחד אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית