הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Rastan Gh-רוסי

• פותח/ת השרשור elit10
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

elit10

משתמש מתחיל
33
5
נק' מוניטין:
12
33
5
שלום לכולם

לפני חודש איזה מישהו העלאה כאן בעילום שם טענות על כך שהGH הרוסי RASTAN של חברת התרופות PHARMSTANDART הרוסית הוא מזוייף או לא פועל
לכן החלטתי לנסות את החומר הזה על עצמי ולהביא לכם את התוצאות

מינון : 4.5IU ליום

חשוב לציין שלקחתי רק GH בזמן הבדיקה השנייה (בלי שום סטרואידים אחרים) ובדיקת הדם בוצעה לאחר 4 ימים על ההורמון גדילה

להלן התמונות לשיפוטכם

קבצים מצורפים

• בדיקות לפני.jpg
    בדיקות לפני.jpg
    KB 50.2 · צפיות: 409
  • בדיקות אחרי.jpg
    בדיקות אחרי.jpg
    KB 45.6 · צפיות: 405
  • 11130420_1643469045888543_256479405_n.jpg
    11130420_1643469045888543_256479405_n.jpg
    KB 49.4 · צפיות: 373
שלום לכולם

לפני חודש איזה מישהו העלאה כאן בעילום שם טענות על כך שהGH הרוסי RASTAN של חברת התרופות PHARMSTANDART הרוסית הוא מזוייף או לא פועל

חשוב לציין שלקחתי רק GH בזמן הבדיקה השנייה (בלי שום סטרואידים אחרים) ובדיקת הדם בוצעה לאחר 4 ימים על ההורמון גדילה

להלן התמונות לשיפוטכם
פוסט מענין!
מציע לך מראש לקבל בהבנה את החשדנות לגבי האמינות ועד כמה נקי מאינטרס אתה בענין 😉
אגב,
ישנם גם תסמינים שחשת במהלך השבוע שבועיים הראשונים?
נפילות עייפות באמצע היום, כאבים בתעלה הקרפלית , נוזלים או משהו אחר ?
לקחת 7 ימים בשבוע ?

• אהבתי
Reactions: Tom
  • פותח/ת השרשור
אני עדיין לוקח ...
האמת בהתחלה היו לי תופעות לוואי של נדודי שינה(קראתי ברוסית את התופעות לוואי של התכשיר וזה שכיח בהתחלה ) ...לא יכולתי לישון יותר מ5 שעות בלילה ,הייתי קם בבוקר כאילו ישנתי 12 שעות ,כאבי ראש בקטנה
עכשיו יש לי מין נוקשות בכף היד ובכף הרגל והשינה הסתדרה פלאים,אני ישן 8 שעות כמו תינוק בלילה ובמהלך היום יוצא לי לישון שעה כמה פעמים בין הארוחות

נשמע מעניין, השאלה היא האם זה הכמות חומר פעיל שצריך להיות בדם מול ה4.5IU שאתה לוקח.

• פותח/ת השרשור
הGH הזה נחשב כיום הכי טוב ברוסיה,כל הבילדרים המוכרים כמו אלכסי ליסוקוב,איגור גוסטיונין וסרגיי בזרוב( שאני מכיר אותם אישית ) ועוד משתמשים בGH הזה
אם נורדי היה נחשב ליותר טוב או ג'נו טרופין הם היו משתמשים בהם ,מכיוון שRASTAN מיוצר באותה טכנולוגיה של RDNA בשיתוף פעולה עם חברת תרופות צ'כית והוא יותר משתלם מנורדי או ג'נו אז הם משתמשים בו . בילדרים שאין להם ספונסרים ומספיק כסף משתמשים בANSAMON או GYNTROPIN סינים.
כרגע זה מתחיל לתפוס תאוצה גם באירופה ובמצרים יש המון מפתחי גוף שמתמשים בRASTAN ואומרים שהוא הכי טוב .
PHARMSTANDART היא חברת התרופות הכי גדולה ברוסיה והיא נסחרת גם בבורסה בלונדון
חשוב לציין שאני רכשתי את הGH שלי מבית מרקחת ממשלתית ועל כל עט יש מספר סידורי יחודי שאתה יכול לבדוק עם שירות הלקוחות של יצרנית התרופות וכל עט מגיע באריזת וואקום

הRASTAN מיוצר ברמה של החברות הגדולות והוא באיכות הכי טובה שיש בסטנדרטים הגבוהים ביותר .
לא משתלם לשלם יותר על נורדי או ג'נו

הGH הזה נחשב כיום הכי טוב ברוסיה,כל הבילדרים המוכרים כמו אלכסי ליסוקוב,איגור גוסטיונין וסרגיי בזרוב( שאני מכיר אותם אישית ) ועוד משתמשים בGH הזה
אם נורדי היה נחשב ליותר טוב או ג'נו טרופין הם היו משתמשים בהם ,מכיוון שRASTAN מיוצר באותה טכנולוגיה של RDNA בשיתוף פעולה עם חברת תרופות צ'כית והוא יותר משתלם מנורדי או ג'נו אז הם משתמשים בו . בילדרים שאין להם ספונסרים ומספיק כסף משתמשים בANSAMON או GYNTROPIN סינים.
כרגע זה מתחיל לתפוס תאוצה גם באירופה ובמצרים יש המון מפתחי גוף שמתמשים בRASTAN ואומרים שהוא הכי טוב .
PHARMSTANDART היא חברת התרופות הכי גדולה ברוסיה והיא נסחרת גם בבורסה בלונדון
חשוב לציין שאני רכשתי את הGH שלי מבית מרקחת ממשלתית ועל כל עט יש מספר סידורי יחודי שאתה יכול לבדוק עם שירות הלקוחות של יצרנית התרופות וכל עט מגיע באריזת וואקום

הRASTAN מיוצר ברמה של החברות הגדולות והוא באיכות הכי טובה שיש בסטנדרטים הגבוהים ביותר .
לא משתלם לשלם יותר על נורדי או ג'נו
את נובורדיסק אני מכיר. חברת פארמה מערבית. למה שאסמוך על חברה שאני לא מכיר?

• פותח/ת השרשור
מנסים כמו שאני ניסיתי ....
התייעצתי לפני כן הרבה,דיברתי עם כמה חברים מקצוענים מרוסיה המליצו לי עליו
הבדיקות דם שלי מוכיחות הכל

את נובונורדיסק גם אני מכיר...אבל הבעיה שלא כל כך קל לקנות את זה כאן מבית מרקחת,אתה צריך לקנות את זה מכל מיני אנשים מפוקפקים שגם מכינים בבית שמנים או מייבאים כל מיני מותגים שרופים ממדינות עולם שלישי
ולפני כמה חודשים הרבה מאוד אנשים בארץ נכוו מהנובורדיסק כשהתגלה שזה זיוף ויש בפנים HCG
כששמעתי מה הולך כאן בארץ עם הGH העדפתי להביא אישית מבית מרקחת מרוסיה
אולי אתם מזלזלים ברוסיה או לא יודע מה ..אבל אתם לא בעניינים כנראה כי המדינה הזאת יותר מפותחת מהמדינה שלנו (השוואה לספורטאים הישראלים והרוסים ) ושם החוקים הרבה יותר נוקשים על זיוף תרופות או סחר בתרופות (8 שנים מאסר בפועל ואין שום עסקאות עם הפרקליטות )
בארץ אנשים יכולים לעשות מה שבא להם ויש לזה הרבה מאוד עובדות בשטח כמו שהרבה מכם יודעים שיש הרבה דמויות בתחום הזה אצלנו בארץ שהיו מייצרים בארץ ומייצרים והרשויות יודעות על זה וגם משרד הבריאות ובתכלס זה לא מעניין את משרד הבריאות שלנו
יש דוגמא מאוד טובה על דמות בתחום פיתוח גוף בארץ שהיה מייצר,מייבא מוכר פתוח גלוי לכל הציבור כל כך גלוי שמשרד הבריאות החליט בכל זאת להפסיק לו את הפעילות ואותה דמות קיבלה עונש מגוחך של מאסר על תנאי אם הוא ימשיך עם זה

את הRASTAN קיבלתי בבית מרקחת ממשלתית ולא פרטית,ברוסיה,מתוך מקרר עם כל הקבלות
החלטתי לא לשלם יותר על נורדי או על ג'נו כי זה לא משתלם בכלל
בבקשה אם באלכם לקרוא קצת על החברה אתר רשמי שלהם עם הפרופיל :

http://pharmstd.com/page_3.html

ב2014 כל התכשירים שלהם קיבלו אישור לסטדנרט האירופאי GMP

את נובונורדיסק גם אני מכיר...אבל הבעיה שלא כל כך קל לקנות את זה כאן מבית מרקחת,אתה צריך לקנות את זה מכל מיני אנשים מפוקפקים שגם מכינים בבית שמנים או מייבאים כל מיני מותגים שרופים ממדינות עולם שלישי
ולפני כמה חודשים הרבה מאוד אנשים בארץ נכוו מהנובורדיסק כשהתגלה שזה זיוף ויש בפנים HCG
אולי אתם מזלזלים ברוסיה או לא יודע מה ..אבל אתם לא בעניינים כנראה כי המדינה הזאת יותר מפותחת מהמדינה שלנו (השוואה לספורטאים הישראלים והרוסים ) ושם החוקים הרבה יותר נוקשים על זיוף תרופות או סחר בתרופות (8 שנים מאסר בפועל ואין שום עסקאות עם הפרקליטות )
בארץ אנשים יכולים לעשות מה שבא להם ויש לזה הרבה מאוד עובדות בשטח כמו שהרבה מכם יודעים שיש הרבה דמויות בתחום הזה אצלנו בארץ שהיו מייצרים בארץ ומייצרים והרשויות יודעות על זה וגם משרד הבריאות ובתכלס זה לא מעניין את משרד הבריאות שלנו
יש דוגמא מאוד טובה על דמות בתחום פיתוח גוף בארץ שהיה מייצר,מייבא מוכר פתוח גלוי לכל הציבור כל כך גלוי שמשרד הבריאות החליט בכל זאת להפסיק לו את הפעילות ואותה דמות קיבלה עונש מגוחך של מאסר על תנאי אם הוא ימשיך עם זה

gmp זה בולשיט. כל חברת אנדרגראונד משיגה אישור כזה. כל עוד אין אישור FDA לא תדע לעולם איך ומה שמים בפנים.

• פותח/ת השרשור
טוב אם אתה אומר...
בכל אופן זאת חברה רוסית וכפי שידוע לי FDA זה רשם התרופות בארה"ב
ארה"ב ורוסיה לא כל כך מסתדרים אז סביר להניח שגם GH תוצרת רוסיה לא ימכר בארה"ב בנוסף לסנקציות שהטיל אובמה על רוסיה

ההוכחה הכי טובה זה לנסות על עצמך ואני ניסיתי וקיבלתי ערכים יותר גבוהים בהשוואה לחברים שמשתמשים בביו ונורדי

נדמה שאתה מתאמץ יותר מדי. פנה אלי בפרטי והעבר לי קצת רקע.

• פותח/ת השרשור
לא מתאמץ
פשוט אני לא מבין את הזילזול כאן בארץ לרוסים
הרי עד 2003 (כי הוציאו מהחוק)המתאן הרוסי היה נחשב להכי טוב וגם שמנים שהיית יכול לקנות בבית מרקחת ברוסיה היו נחשבים לטובים ביותר

להגיד לך תאמת אחי , הערכים שלך לא כאלה גבוהים , הערך של ההורמון גדילה רפואי אמור להגיע בין 30-45 ug , הייגטרופין מגיע בין 15-25 ug אני יכול להראות לך בדיקות דם שנעשו על הייגטרופין

שלום לכולם

להלן התמונות לשיפוטכם

אני חייב להודות שהבחור דובר אמת.
הוא יצר איתי קשר, והוחלט על בדיקת החומר, ויצא שאכן מדובר בחומר פעיל, עם רמת מינון מדוייקת לפי רמות בדם ביחס למינון מוזרק.

כך שכן מדובר ב-GH אמיתי.
להגיד לך תאמת אחי , הערכים שלך לא כאלה גבוהים , הערך של ההורמון גדילה רפואי אמור להגיע בין 30-45 ug , הייגטרופין מגיע בין 15-25 ug אני יכול להראות לך בדיקות דם שנעשו על הייגטרופין

הרמה תואמת את המינון.
יש טווח שגיאה שמשתנה מאדם לאדם, אך אפשר לאתר אותו די בקלות ע"י הצלבה עם רמות IGF1 ואינסולין שנחשבים מדדים יציבים יותר מאשר רמת GH.
במקרה שלו, מדובר בהתאמה די ממוצעת, כלומר אין חריגה גבוה מידי או נמוכה מידי ביחס לשילוב שלושת המדדים.

אני חייב להודות שהבחור דובר אמת.
הוא יצר איתי קשר, והוחלט על בדיקת החומר, ויצא שאכן מדובר בחומר פעיל, עם רמת מינון מדוייקת לפי רמות בדם ביחס למינון מוזרק.

כך שכן מדובר ב-GH אמיתי.
זה מעניין
@יניב ריז
זה נשמע מעט תמוהה שרק היום הוא פתח את האשכול וכבר הספקת לבדוק ולראות שזה אכן חומר אותנטי ויעיל
אני יודע שאני יוצא אולי אובר חשדן אבל מאין לך לדעת שהבדיקות הללו נעשו אכן על אותו GH שהבחור מדבר עליו, ולא על חומר אחר כדי לקדם אינטרס עסקי זה או אחר
בליחה מראש על הקנטרנות 😃
ושלא תבינו אותי לא נכון...במידה והבחור יוכיח שהבדיקה אכן נעשתה על החומר המדובר זה בהחלט מענין
ואגב
@elit10 לדעתי אתה מפרש לא נכון חוסר מידע שיש לנו לגבי החברה שאתה מדבר עליה
אין לי ולטעמי לאף אחד אחר שום מחשבה של זלזול ברוסים, רוסיה ובטח שלא בטכנולוגיה ובמפעלי הביוטק ברוסיה,
GH זה לא סוסטנון או דיבול כפי שאתה יודע

זה מעניין
@יניב ריז
זה נשמע מעט תמוהה שרק היום הוא פתח את האשכול וכבר הספקת לבדוק ולראות שזה אכן חומר אותנטי ויעיל
אני יודע שאני יוצא אולי אובר חשדן אבל מאין לך לדעת שהבדיקות הללו נעשו אכן על אותו GH שהבחור מדבר עליו, ולא על חומר אחר כדי לקדם אינטרס עסקי זה או אחר
בליחה מראש על הקנטרנות 😃
ושלא תבינו אותי לא נכון...במידה והבחור יוכיח שהבדיקה אכן נעשתה על החומר המדובר זה בהחלט מענין

זה בהחלט תמוהה אם זה היה רק מהיום, ולכן זה משהו שכבר מתבשל תקופה של למעשה מעל חודשיים.
כבר לפני חודשים אם אינני טועה הוא פנה אלי לברר לגבי ה-GH הזה, לפני כחודש הבנתי שהאמפולות אצלו ואז הועלה הפוסט בדבר אמינות החברה.
אז הבחור נשלח לבדיקות להוכיח את יעילות החומר, והתוצאות נראות אמינות.

הדבר היחידי שאי אפשר לדעת, זה האם כבר לא מנסים לזייף את ה-GH הזה... כלומר האם אין מישהו שכבר זיהה את הפוטנציאל והחליט לנסות גם את ה-GH הזה לזייף.

כבר לפני חודשיים הוא שלח לי תמונה של האמפולה, את האמת שהוא כנראה רק עכשיו ידע את זה, אבל מה שמשך את תשומת ליבי היה הקטלוג שהיה בשולי התמונה ששלח לי (בלי שהוא שם לב, והקטלוג היה ברוסית).
למזלי למדתי לקרוא רוסית, ומהקטלוג הבנתי שכנראה מדובר באיכות פארמה ולא UG...🥷

אין לי שום אינטרס לאף דילר, אלא להפך, יש לי את החובה להגן על המשתמשים בחומרים.
לא שווה לי כלכלית להקשר לאף דילר, ובכך לאבד רישיון רפואי שעמלתי עבורו שנים רבות, ולא חסרה פרנסה במרפאה במתכונת הנוכחית, שהיא אוביקטיבית ולא ממש מוטה לטובת אף יצרן או דילר.

בכל זאת מדובר בעסק, וכל הכספים שעוברים בחשבון יכולים להיות תחת בקרה של רשויות המס, ככה שכל ההכנסות מתועדות היטב ובפירוט רב.

בשורה התחתונה, יש לי יותר מה לאבד מאשר להרוויח ע"י הקשרות לדילר, תוך כדי סיכון שמי, הרישיון שלי, הרישיון העסקי, והעבודה שלי...

נערך לאחרונה:
זה בהחלט תמוהה אם זה היה רק מהיום, ולכן זה משהו שכבר מתבשל תקופה של למעשה מעל חודשיים.
כבר לפני חודשים אם אינני טועה הוא פנה אלי לברר לגבי ה-GH הזה, לפני כחודש הבנתי שהאמפולות אצלו ואז הועלה הפוסט בדבר אמינות החברה.
אז הבחור נשלח לבדיקות להוכיח את יעילות החומר, והתוצאות נראות אמינות.

הדבר היחידי שאי אפשר לדעת, זה האם כבר לא מנסים לזייף את ה-GH הזה... כלומר האם אין מישהו שכבר זיהה את הפוטנציאל והחליט לנסות גם את ה-GH הזה לזייף.

כבר לפני חודשיים הוא שלח לי תמונה של האמפולה, את האמת שהוא כנראה רק עכשיו ידע את זה, אבל מה שמשך את תשומת ליבי היה הקטלוג שהיה בשולי התמונה ששלח לי (בלי שהוא שם לב, והקטלוג היה ברוסית).
@יניב ריז מה שאתה אומר זה שאתה בטוח שהשימוש שלו לפני הבדיקה היה ב GH הזה ?

@יניב ריז מה שאתה אומר זה שאתה בטוח שהשימוש שלו לפני הבדיקה היה ב GH הזה ?
כן, ה-GH הספציפי הזה הוא רפואי באיכות פארמה.
החשש היחידי שיש לי, זה מה שרץ כרגע בשוק זה זיוף של ה-GH הזה... נגד זה אין לי שום יכולת להיות ערב.
לא סביר שכבר קם זייפן של ה-GH הזה כלכך מהר, אבל כאן זה ענין של מחשבה, אין לי הוכחה שכבר אין במקביל למוצר הזה זיופים שלו.

החשש היחידי שיש לי, זה מה שרץ כרגע בשוק זה זיוף של ה-GH הזה... נגד זה אין לי שום יכולת להיות ערב.
לא סביר שכבר קם זייפן של ה-GH הזה כלכך מהר, אבל כאן זה ענין של מחשבה, אין לי הוכחה שכבר אין במקביל למוצר הזה זיופים שלו.
הוא באיכות פארמה לאחר שיוצגו אישורים לכך.

כך או אחרת הסיכום הוא שהמפיץ של הורמון הגדילה הזה ושותפיו לא יוכלו לשווק ויטמינים אם יתברר שהמוצר נחות.

• פותח/ת השרשור
לפני כמה חודשים שרק חשבתי על להתחיל עם הורמון גדילה,הופץ בארץ נורדיטרופין מזוייף באיכות 1:1 אצל כמה מהאנשים הפופולרים בתחום .
כמה מחבריי נכוו מזה והפסידו לא מעט כסף שהתברר במקום סומאטרופין יש בפנים HCG או לא יודע מה

אנשים הפסיקו להשתמש בנורדי ?? אני לא חושב
אנשים מביאים עכשיו אישורים על כל עט של נורדי ?? גם לא
זה אומר שנורדי זה לא פארמה??? לא

מכיוון שלא הצלחתי לקנות נורדי או ג'נו בבית מרקחת החלטתי לבדוק אולי במקומות אחרים יותר אמינים כי אני משקיע לא מעט כסף בזה

אם תעשו בירור קטן תוכלו לראות ישר שPHARMSTANDART היא חברה מאוד גדול ומכובדת ..זה לא UG זה פארמה ואין שום ספק בכך
מה שחשוב זה לדעת מאיפה לקנות ומאיפה להשיג

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית