הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Rastan Gh-רוסי

• פותח/ת השרשור elit10
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

elit10

משתמש מתחיל
33
5
נק' מוניטין:
12
33
5
שלום לכולם

לפני חודש איזה מישהו העלאה כאן בעילום שם טענות על כך שהGH הרוסי RASTAN של חברת התרופות PHARMSTANDART הרוסית הוא מזוייף או לא פועל
לכן החלטתי לנסות את החומר הזה על עצמי ולהביא לכם את התוצאות

מינון : 4.5IU ליום

חשוב לציין שלקחתי רק GH בזמן הבדיקה השנייה (בלי שום סטרואידים אחרים) ובדיקת הדם בוצעה לאחר 4 ימים על ההורמון גדילה

להלן התמונות לשיפוטכם

קבצים מצורפים

• בדיקות לפני.jpg
    בדיקות לפני.jpg
    KB 50.2 · צפיות: 409
  • בדיקות אחרי.jpg
    בדיקות אחרי.jpg
    KB 45.6 · צפיות: 405
  • 11130420_1643469045888543_256479405_n.jpg
    11130420_1643469045888543_256479405_n.jpg
    KB 49.4 · צפיות: 373
  • פותח/ת השרשור
ברור שאני לא ממליץ לאף אחד להגיע לשם ולקנות מהבחור הכי גדול בחדר כושר במוסקבה את הGH הזה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני אישית לא מאמין במוצרים הסינים ולא הייתי מכניס משהו סיני לגוף אבל זאת החשיבה שלי
כמו שאני לא יכניס לגוף שלי אף פעם שמנים שמכינים כאן בארץ כמו MXP או EXPO ובטח ובטח שלא חומרים ממולדובה כמו כל הברנדים של VERMOJE ,BALKAN ,PHARMACOM או לא יודע מה
יש ברנדים סינים שידועים ופופולריים בכל העולם כולל ברוסיה ואתה מדבר על חברה שעד היום מי שלא רוסי וכנראה לא מעט מאלה שכן לא הכירו!
שוב אני חוזר...
מי שחושב שמוצר סיני אותנטי מקורי שיוצא מאחד מחמשת המפעלים בסין שמייצרים את ההורמון שלא באופן מחתרתי, הוא לא מוצר איכותי
לדעתי טועה!
רוב הגדול של הקיטים הסינים שמסתובבים בשוק הם לא יותר מתחפושת עלובה!

חשוב שתדע ש"הבעיה" בברנדים הסינים שהעלת וגם בהיגטרופין זה לא היעילות של החומרים האותנטיים אלא הזיופים!
אם היבואן מייבא ישירות מהמפעל אתה אמור לקבל מהחומר את הפידבק המקסימלי!!!
ואם כל מיני חברות שקוראות לעצמן בשם של התרופה ומטביעות קודים על המוצרים, זה לא אומר שהמוצר הוא מקורי!!
בטח לא בכל מה שקשור בסין
נו כן... זה מה שאני אומר. מפה בא חוסר האמון שלי
ברור שאני לא ממליץ לאף אחד להגיע לשם ולקנות מהבחור הכי גדול בחדר כושר במוסקבה את הGH הזה
אני הצלחתי להשיג את זה מבית מרקחת ...וזה גם לא נמכר בכל בית מרקחת ,רק בבית מרקחת ממשלתית כי זאת תרופה בסיבסוד ופיקוח הממשלה שניתן לילדים עם מחסור
אולי אפשר לקנות את זה מבן אדם פרטי אבל העדפתי שלא כמו שפה לא קניתי נורדי מאחד הדילרים
אני אישית לא מאמין במוצרים הסינים ולא הייתי מכניס משהו סיני לגוף אבל זאת החשיבה שלי
כמו שאני לא יכניס לגוף שלי אף פעם שמנים שמכינים כאן בארץ כמו MXP או EXPO ובטח ובטח שלא חומרים ממולדובה כמו כל הברנדים של VERMOJE ,BALKAN ,PHARMACOM או לא יודע מה
כן באלקאן זה חרא.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע להגיד כלום על הסינים כי אין לי ניסיון איתם
אבל ממה ששמעתי מחברים ברוסיה קשה מאוד למצוא ברנדים סינים שבאמת יש בפנים סומאטרופין
בנוסף לזה ...הברנדים הסינים לא נמכרים בבתי מרקחת ככה שאני מעדיף שלא לנסות אותם

עכשיו יש כל מיני דיבורים על זה שMEDITECH התאילנדית התחילה לייצר גם GH
עם כל הכבוד שלי למדיטק וזאת חברה שיש לי ניסיון איתה ואני סומך על החברה הזאת ב100% על כל השמנים והכדורים שלה
האוראלים היחידים שאני לוקח הם רק מדיטק אבל עם כל הכבוד לא הייתי מבזבז כסף על הGH שלהם

אני הצלחתי להשיג את זה מבית מרקחת ...וזה גם לא נמכר בכל בית מרקחת ,רק בבית מרקחת ממשלתית כי זאת תרופה בסיבסוד ופיקוח הממשלה שניתן לילדים עם מחסור
אולי אפשר לקנות את זה מבן אדם פרטי אבל העדפתי שלא כמו שפה לא קניתי נורדי מאחד הדילרים

עד עכשיו חשבתי שבאמת באת בלי אינטרס ... אבל עם הקשקוש שעכשיו רשמת אני מבין בדיוק מי אתה ומה אתה.....
אז אולי התרגיל הקטן הזה עם הפוסט הזה שהוצאת פה יעזור לך אבל לא להרבה זמן.

אז לשאר המאזינים שיודעים שאני בעינייני ה GH כבר הרבה זמן....
ה GH הרוסי הזה נמצא כבר הרבה זמן בארץ ולא מוצא ידיים נאותות. מי שקנה אותו הביא מרוסיה ונתקע עם הסטוק. כבר קיבלתי מספר הצעות לרכוש אותו בחודש האחרון במחיר טוב כי הבנאדם נתקע עם החומר.

עכשיו גם בוא ותרשום מה יותר טוב מהזבל המולדובי הזה... באלקאן.... ואז נדע בדיוק גם מה אתה מציע למכירה.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אין לי שום אינטרס.פתחתי את הדיון הזה בגלל שמישהו לפני חודש העלאה טענות בלי שום בסיס בניסיון להכפיש את הGH הרוסי
המשתמש שלו בעילום שם בלי שום תמונה או פרטים והכי מצחיק שהוא העלה בכלל תמונה שאני צילמתי זה אומר שהוא אפילו לא החזיק את המוצר הזה ביידים

ורק אמרתי שאני לא משתמש בחומרים ישראלים שמכינים בבית או חומרים ממולדובה...אין לי שום אינטרס לשווק מותג סטרואידים כלשהו

אם היה בולדנון או טרן של באייר הייתי משתמש בו
מה שאני בא להסביר שאני בן אדם של בית מרקחת ואני מאוד מפחד להכניס חומרים שלא משווקים בבתי מרקחת

ואני דווקא לא נתקלתי פה בארץ במישהו שמוכר RASTAN

אין לי שום אינטרס.פתחתי את הדיון הזה בגלל שמישהו לפני חודש העלאה טענות בלי שום בסיס בניסיון להכפיש את הGH הרוסי
המשתמש שלו בעילום שם בלי שום תמונה או פרטים והכי מצחיק שהוא העלה בכלל תמונה שאני צילמתי זה אומר שהוא אפילו לא החזיק את המוצר הזה ביידים

ורק אמרתי שאני לא משתמש בחומרים ישראלים שמכינים בבית או חומרים ממולדובה...אין לי שום אינטרס לשווק מותג סטרואידים כלשהו

אם היה בולדנון או טרן של באייר הייתי משתמש בו
מה שאני בא להסביר שאני בן אדם של בית מרקחת ואני מאוד מפחד להכניס חומרים שלא משווקים בבתי מרקחת

ואני דווקא לא נתקלתי פה בארץ במישהו שמוכר RASTAN
הוא ברשימה שם של החומרים שרשמת שלא היית מתקרב אליהם...

לא הבנתי למה אתה מתכוון

אז הוא אחד מהם

כל החומרים הנ"ל חרא לפי דעתי וזה מה שניסיתי להגיד

לא משנה כמה הם יהו זולים וכמה שהדמויות הגדולות המפורסמות אצלנו בתחום יגידו שהחומרים האלה טובים והם משתמשים בהם אני אישית בחיים לא יגע בזה
תכנס ללוג שלי ... תראה את החומרים שאני משתמש בהם ותראה את תוצאות בדיקות הדם שלי. אולי תשנה את דעתך...
(יניב ריז גם מטפל בי אז הוא יכול לאשר שכל מה שרשום שם זה אמת ולא פיקציה)

הלוג שלי פה תחת "חוות דעת באלקאן ו SQS "

לא יודע כבר מה יותר גרוע
מצד אחד כל אחד פה בארץ ניהיה מדען ...מזמין קריסטלים מזין מערבב את זה עם שמן זרעי ענבים על הגז מוסיף קצת בנזיל אלכוהול ומרגיש שהוא פרופסור

מצד שני במולדובה יש שם מלחמות על מפעלים להכנת סטרואידם ...המפייה מחזיקה שם את המפעלים האלה עם ציוד משנות ה50 של ברית המועצות בלי שום ידע או קשר לתחום
החיילים של ורמוג'ה מחסלים את הבכירים של פארמה קום ובאלקן נהנה מכל הפרובוקציה הזאת
בקיצור אפריקה

אוקיי זאת החלטה שלך בסופו של דבר במה להשתמש

מהניסיון שלי עם באלקאן ממש לא הייתי מרוצה ועל ורמוג'ה שמעתי יותר מדי סיפורים נוראיים
SQS זה בטח עוד מותג ישראלי שהשקיעו באריזת הולוגרמה כדי שיראה יוקרתי ..אין לי שום דבר רע להגיד עליו כי לא ניסיתי
יש הרבה זיופים בארץ של החברות האלו...
אני משתמש במוצרים מקוריים ועם קודים. ווואלה בדיקות דם לא משקרות... בדיוק כמו ששלך לא. אני משתמש באנטט דקה וטרן פאראבלון של באלקאן בסייקל הזה כרגע כרלוונטי לבדיקות דם שאני עשיתי (בולד של sqs ). הטרן והדקה היו צריכים להעיף לי את הפרולקטין לשמים... אבל זה היופי בטרן ברמה של פארמה... וכנראה שבגלל זה מוגדר human grade ... כדוריות דם אדומות על המקס ... טסט ובולד.
הכל פיקס...

כל פעם אתה בוחר להשתמש בשמות של bb מרוסיה כאילו זה עושה רושם על מישהו.
אני יודע היטב מי אתה, סחר על גבי הפלטפורמה שלי לא תהיה.
כשיש פה נגיש נורדי וגנטרופין, אל תשכנע אותנו שמשהו שהגיע no name יותר טוב.
מעבר לכך, יודע את הסיפור שמעבר אז תחסוך מאיתנו גם את הטעייה וגם את האינטרסים שלך.
ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית