הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זיהוי מקום הכאב

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אוקיי אז אני מאמין שהרבה ( ואם לא הרבה אז לפחות כמו נכבדת) פה כבר שמעו את את סיפורי הגב המתפרק שלי וכו' וכו'.
אז עכשיו אחרי כמה שעות שהכאב טיפה הציק לי החלטתי לשחרר לעצמי קצת את הכאב עם הרוטינה הרגילה שלי, כדור טניס לנקודה הכואבת.

אז בקיצור, אחרי שעשיתי קצת עם הכדור טניס, הסתכלתי במראה וראיתי שבנקודה שבה יש את הכאב, נהייתה אדמומיות, ובמבט נוסף על המיקום ראיתי שהנקודה נראית ממש בקצה העליון של הזוקפים, והאמת, אין לי מושג אם מדובר בקצה של הטרפז תחתון או בקצה של הזוקפים.

אז אחרי שראיתי שנהיית אדמומיות, החלטתי שאאלתר משהו כדי לעשות קצת פשיטות גב כדי לבדוק אם זה באמת הזוקפים.
אז עשיתי כמה חזרות של פשיטות גב, נתתי לאמא שלי קצת ללחוץ על הנקודה הספציפית ( ללחוץ וטיפה להזיז את אצבע, ללחוץ ולסובב כמו בורג ).
עשיתי עוד קצת פשיטות, עוד קצת עם הכדור טניס והגעתי למצב שאפשר לראות את האדמומיות היטב ( חייב לציין שלא הרגשתי את הכאב בכלל באותו רגע, וגם כשניסיתי לכווץ את האזור הכאב ( איכשהו אני מצליח לכווץ שם את האזור ולהרגיש את הכאב ) לא חשתי בכאב בכלל.

אז צילמתי תמונה ( בהמשך ), כדי שתוכלו לראות ולעזור לי לבדוק בדיוק איזה חלק זה, אבל הקטע המוזר, הוא שהכאב לא מורגש בזוקפים מצד אחד, אך גם לא כל כך מורגש בטרפז תחתון ( חייב לציין שאת הזוקפים כן הרגשתי עובדים, בעיקר באזור התחתון של הזוקפים, וגם עכשיו מרגיש תוך כדי הכתיבה ).

טוב בקיצור, אחרי כל החפירה, הנה התמונה הכי טובה שהצלחתי לצלם ( כי בכל זאת זה סלפי של הגב עם מראה ), מצטער על התאורה, זו התאורה הכי נורמלית שהצלחתי להשיג, אני מעלה את שלושת התמונות שלדעתי רואים בהן הכי טוב את הנקודה ואת העובדה שאני יותר לבן מהקיר ( שזה כבר לפעם אחרת ).
@yonizarkh
@Moran W
@stitch

תודה לעוזרים.

IMG_0903.JPG IMG_0904.JPG IMG_0910.JPG

• פותח/ת השרשור
אוקי אז כדי לא לפתוח סתם עוד ועוד נושאים, החלטתי שאוסיף את זה כאן.

אחרי שבוע וחצי שלא הייתי במכון, כשחזרתי להתאמן, שמתי לב לכאב ברכיים מוזר, פשוט לחץ שיש בכל התנועה של הסקוואט ומציק ומכאיב לי.
עכשיו כמה דקות ניסיתי קצת להרגיע את הברכיים, לנער אותן קצת, סיבובים וכו׳ וכו׳, אבל לא עזר.

זה דבר ראשון שאני מוסיף, ממה יכול להיות הלחץ? התחלה של דלקת או משהו אחר?

תוך כדי שאני עושה את התנועה של הסקוואט, מהרגע שאני מתחיל את העלייה, משתחררים מלא קליקים מהברכיים, קליקים לא נעימים שדי מציקים ומפריעים לי, ניסיתי קצת לשחרר אותם, והתחלתי לשים לב שבזמן האחרון, כל הזמן הגוף שלי עושה קליקים, הרבה ודי חזקים.
לדוגמא בקרסול ימין, יש איזשהו קליקל שנגרם ( לא בכל התנועה ) כפשוט הוא קורה ורואים תזוזה חזקה בקרסול.
בברכיים כמו שכתבתי גם התחילו קליקים, בכתפיים גם קצת.
ובכללי, קליקים מעצבנים בכל הגוף.

עכשיו חשבתי לעצמי, אם זה סימן של דלקתיות, הגיוני כי בתזונה שלו בד״כ יש בוטנים, שקדים, אגוזים וכו׳, אבל, לאחרונה הפסקתי לאכול ( אולי פעם בכמה ימים שקד או שניים ) אבל הקליקים האלו רק החמירו מאז שהפסקתי.

השאלה היא, ממה נובעים הקליקים, ואיך אפשר למגר אותם ולהקטין את האגרסיביות שלהם ( יש קליקים שממש כואבים לי ).

אוקיי בקיצור, אני צריך שתעזרו לי עם שלושה דברים ותעייצו לי, הגב, הברכיים והקליקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית