הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

במה אפשר לעבוד בגיל 16.9?

yanthepro

משתמש מתחיל
203
34
נק' מוניטין:
154
203
34
ערב טוב.
עוד קצת ואני מוציא את הרישיון לרכב רשיון B
עכשיו אני רוצה להתחיל לעבוד, להרוויח כסף ולהיות פעיל כלכלית בהוצאות שלי ולשמור כסף למותרות.
בעקרון אני מחפש עבודה שתכניס בסביבות ה 1500 2000 שקל לחודש אם זה אפשרי.
דגשים
*אין רישיון לאופנוע כך שאין אפשרות לעבוד בתור משלוח
*לא מעוניין במלצרות או משהוא שקשור למסעדה
תודה

• פותח/ת השרשור
איזה עדיפות יש לך לשעות עבודה ( בוקר, צהריים, ערב, לילה )
בעיקרון אני מתכנן לעבוד בחופש הגדול כי אם אעבוד בזמן בית ספר אני לא רוצה להשפיע על הציונים.
אז לשאלתך, בחופש הגדול גם בבוקר גם ערב גם בלילה מתי שמזדמן

בעיקרון אני מתכנן לעבוד בחופש הגדול כי אם אעבוד בזמן בית ספר אני לא רוצה להשפיע על הציונים.
אז לשאלתך, בחופש הגדול גם בבוקר גם ערב גם בלילה מתי שמזדמן
מה שאני מכיר כהכי משתלם כעבודה לחופש הוא או אם יש לך קשרים כלשהם ואז ישר לך לזה, אם לא, אתה יכול לשקול אופציה של מפעיל אירועים, כסף טוב, טיפים מצויינים, משמרות של 10-12 שעות ובהרבה משמרות תוציא הרבה כסף, ואז ישאר לך כל הבוקר-צהריים לשינה+מכון+לדאוג לאוכל.
משמרות מסתיימת בדר״כ בסביבות 2-3 בלילה ואז רק חוזרים למחסן ופורקים את הציוד.

קצת לא נוח אך בהחלט כסף טוב.

חנויות בגדים למיניהם, תחפש בקניונים.
רוב העבודות לצעירים הם במסעדות או רשתות מזון מהיר \ חנויות בגדים

בגיל 16 עבדתי בגלידריה, אחרי זה עברתי לעבוד בחומסייה בטיב טעם (ראשל"צ, לא יודע אם זה קיים שם עדיין) ואז הופך נקניקיות בטיב טעם גם כן. אחרי שלא יכלתי להריח את הזבל הזה יותר, הייתי ברמן בנאפיס חולון וכשהבנתי שאין לי חיים שם כי יצאו לי משמרות של 24 שעות (כן, הכסף היה טוב למישהו בן 17-18, אבל זה לא היה אנושי בכל קנה מידה אפשרי) התפטרתי וקיבלתי פרוייקט באינטל. מאינטל התגלגלתי לבורסה לניירות ערך ומשם הכל חסוי 😲

סופר מרקטים
מחסנים
חנויות בקניון
דוכני אוכל בקניון
מפעיל מתקנים בפארק מים

אתה תמיד יכול ללכת לחברת כ"א, יש להם משרות לדרישותיך

נ.ב. אני זוכר שילד מהכיתה של עבד בטרקלין תעופה בנתב״ג, בחופש הגדול עשה משהו בסביבות 4000-6000 ש״ח ל 8 שעות ביום, שעות בוקר, משלמים נסיעות וכו׳.

שטיפת רכבים בתחנת דלק.
אצלנו שילמו לפי החוק (וכן אני מדגיש את זה כי זה ממש לא ברור מאליו ולא קורה בהרבה מקומות אחרים) - שכר שעתי ואם קיבלנו טיפ זה היה ישירות לכיס.
בתקופה שבין סוף הלימודים לצבא עשיתי הרבה מאוד כסף, את השכר הייתי מפקיד לחיסכון וחיי טוב רק מהטיפים

• פותח/ת השרשור
[QUOTEמחסני er doom, post: 873429, member: 9965"]מחסנאי[/QUOTE]
מה זה מחסנאי כלומר נגיד אני הולך לרשת סופרמרקט כלשהיא נגיד שופרסל ומבקש לעבוד אצלם בתור מחסני?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם
ועוד שאלה חייב לעשות משהוא לפני שמתחילים לעבוד? כרטיס עובד אמרו לי
תוכלו להסביר לי תודה

תשטוף כניסות בבניינים , לך לוועד של הבניין ותשאל אם הם צריכים מישהו שישטוף בדרך כלל היה יוצא לי 60 שקל לשעה , 8 בניינים בחודש כל בניין שוטף פעם בשבוע שעה ... תעשה את החישוב

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם.
יש לי הרגשה חרא כזאת תמיד שאני חושב על זה שאני יכול ללכת למלצר או משהוא כזה במסעדה ולקבל כסף טוב אבל אני פשוט לא עושה את זה כי יש התעסקות יותר מדי עם אנשים מישהוא יכול בבקשה להגיד לי מה זה ולמה זה קורה ולמה אני חושב על זה?
תודה רבה לכולכם,תודה לכולם גם על ההמלצות מעריך את זה מאוד

בגיל 16 עבדתי בגלידריה, אחרי זה עברתי לעבוד בחומסייה בטיב טעם (ראשל"צ, לא יודע אם זה קיים שם עדיין) ואז הופך נקניקיות בטיב טעם גם כן. אחרי שלא יכלתי להריח את הזבל הזה יותר, הייתי ברמן בנאפיס חולון וכשהבנתי שאין לי חיים שם כי יצאו לי משמרות של 24 שעות (כן, הכסף היה טוב למישהו בן 17-18, אבל זה לא היה אנושי בכל קנה מידה אפשרי) התפטרתי וקיבלתי פרוייקט באינטל. מאינטל התגלגלתי לבורסה לניירות ערך ומשם הכל חסוי 😲
אינטל?

תודה לכולם.
יש לי הרגשה חרא כזאת תמיד שאני חושב על זה שאני יכול ללכת למלצר או משהוא כזה במסעדה ולקבל כסף טוב אבל אני פשוט לא עושה את זה כי יש התעסקות יותר מדי עם אנשים מישהוא יכול בבקשה להגיד לי מה זה ולמה זה קורה ולמה אני חושב על זה?
תודה רבה לכולכם,תודה לכולם גם על ההמלצות מעריך את זה מאוד

גם אני הייתי כמוך, לא רציתי למלצר כי זה התעסקות מדי עם אנשים ויותר מדי דיבורים.
למה זה קורה לך ? כנראה שאתה ביישן, שקט, או חוסר ביטחון.
עכשיו כדי להתגבר על זה אתה חייב לטבול באש ורק ככה זה יעבור לך, אתה לא תתקדם בחיים אם לא תצא מה"איזור נוחות" שלך. (האיזור שבו הכל בסדר ולא עושים כלום)
אני גם בהתחלה פחדתי מלמצר בגלל ההתעסקות עם אנשים, עד שראיתי את הסכומים היחסית גבוהים לגיל הזה והתחלתי למלצר באולם אירועים והכול עבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית