הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

במה אפשר לעבוד בגיל 16.9?

• פותח/ת השרשור
גם אני הייתי כמוך, לא רציתי למלצר כי זה התעסקות מדי עם אנשים ויותר מדי דיבורים.
למה זה קורה לך ? כנראה שאתה ביישן, שקט, או חוסר ביטחון.
עכשיו כדי להתגבר על זה אתה חייב לטבול באש ורק ככה זה יעבור לך, אתה לא תתקדם בחיים אם לא תצא מה"איזור נוחות" שלך. (האיזור שבו הכל בסדר ולא עושים כלום)
אני גם בהתחלה פחדתי מלמצר בגלל ההתעסקות עם אנשים, עד שראיתי את הסכומים היחסית גבוהים לגיל הזה והתחלתי למלצר באולם אירועים והכול עבר.
קלעת בול בתכונות אין לי מילים.
ואיך באת פשוט התקשרת אליהם?

גם אני הייתי כמוך, לא רציתי למלצר כי זה התעסקות מדי עם אנשים ויותר מדי דיבורים.
למה זה קורה לך ? כנראה שאתה ביישן, שקט, או חוסר ביטחון.
עכשיו כדי להתגבר על זה אתה חייב לטבול באש ורק ככה זה יעבור לך, אתה לא תתקדם בחיים אם לא תצא מה"איזור נוחות" שלך. (האיזור שבו הכל בסדר ולא עושים כלום)
אני גם בהתחלה פחדתי מלמצר בגלל ההתעסקות עם אנשים, עד שראיתי את הסכומים היחסית גבוהים לגיל הזה והתחלתי למלצר באולם אירועים והכול עבר.
את האמת שלי אישית לא ניראה שאני אלך למלצר רק כי אני לא אסתדר עם להגיש הכל ואני 100% אפיל חצי מהדברים

קלעת בול בתכונות אין לי מילים.
ואיך באת פשוט התקשרת אליהם?

דרך חבר טוב

את האמת שלי אישית לא ניראה שאני אלך למלצר רק כי אני לא אסתדר עם להגיש הכל ואני 100% אפיל חצי מהדברים

גם אני אמרתי את זה והנה חודש שעבר עשיתי 1000 שקל טיפ שזה יחסית סבבה. אל תשכח בילדרים לא מפילים כלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית