נק' מוניטין:
58,703
- 103,264
- 12,426
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסרטון זה מוצג גם כטלפון (או לפחות משהו שיכול לקחת שיחות)למה לא לעשות מזה טלפון ולסגור את הבסטה?
לפי מה שהם הסבירו בסוף הסרטון, החיישן קולט איפה האצבע שלך נוגעת במרחק מנקודת החיישן, ואז החיישן מזהה כאילו איפה נגעת עם האצבע ולוחץ בעצמו.אז זה עובד כמו מקרן? האצבע לא תחסום את האור בנגיעה?
לא הבנת, האצבע תחסום את האור מהמקרן ואז יווצר "צל" על הידלפי מה שהם הסבירו בסוף הסרטון, החיישן קולט איפה האצבע שלך נוגעת במרחק מנקודת החיישן, ואז החיישן מזהה כאילו איפה נגעת עם האצבע ולוחץ בעצמו.
די מוזר וכהתחלה יעבוד עם דיליי.
הבנתי בערך, לפי מה שהבנתי יש 8 קרניים, וכשאתה מניח את האצבע אתה חוסם את הקרן, והיא מזהה איזה חלק מהקרן נחסם ואז ככה החיישן מזהה איפה נגעת ( איפה שהקרן נעצרה ).לא הבנת, האצבע תחסום את האור מהמקרן ואז יווצר "צל" על היד
אז כן יש צלהבנתי בערך, לפי מה שהבנתי יש 8 קרניים, וכשאתה מניח את האצבע אתה חוסם את הקרן, והיא מזהה איזה חלק מהקרן נחסם ואז ככה החיישן מזהה איפה נגעת ( איפה שהקרן נעצרה ).
זה לא צל למיטב הבנתי זו קרן שנחסמת ע״י האצבע.אז כן יש צל
יש חור מסוג של שהוזה לא צל למיטב הבנתי זו קרן שנחסמת ע״י האצבע.
אם אתה שואל אותי, יכלו לחשוב על מערכת יותר טובה, קרן לייזר שנחסמת? נו באמת.יש חור מסוג של שהו
אבל אני לא שאלתי אותךאם אתה שואל אותי, יכלו לחשוב על מערכת יותר טובה, קרן לייזר שנחסמת? נו באמת.
😡אבל אני לא שאלתי אותך