שוקל יעוץ, מספר שאלות

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
בוקר טוב.
אני שוקל ייעוץ ויש מספר דברים שלא הבנתי.
ראשית, אני מעוניין לבצע תרגילים מורכבים שנחשבים לבעלי טכניקה מסובכת כגון סקוואט,דדליפט ובנץ(אם נחשב..)
איך אני אוכל לקבל הסבר בנוגע לטכניקה הזו, ובדיקת הטכניקה אם הייעוץ הוא אינטרנטי?

דבר נוסף, מה מטרת בדיקות הדם? אם אני צעיר, ובעל תזונה טובה, יש טעם?
יש סיכוי שאגלה איזו בעיה\חוסר בטוסטרון שיביא למסקנה שלא כדאי להתאמן?

איך אני אוכל לקבל הסבר בנוגע לטכניקה הזו, ובדיקת הטכניקה אם הייעוץ הוא אינטרנטי?
אתה מקבל עלון מידע מסודר עם המון סרטונים ומלל כיצד לבצע כל תרגיל. לאחר מכן (לבחירתך) אתה מעלה סרטונים שלך מבצע את התרגילים המורכבים לאשכול האישי שלך בפורום ייעוץ אישי ומקבל פידבק מה צריך לשנות/לתקן וכך זה חוזר חלילה עד שהטכניקה טובה. אפשר גם מנגד/בנוסף לקחת אימון אישי עם מדריך מצוות האתר (במידה ויש אחד כזה קרוב למקום מגוריך).

דבר נוסף, מה מטרת בדיקות הדם? אם אני צעיר, ובעל תזונה טובה, יש טעם?
בדיקות הדם (http://www.lbs.co.il/faq/14/) הם המלצה בלבד. אנחנו ממליצים לעשות בדיקות דם לפחות אחת לשנה כדי לבדוק חוסרים מאחר ואותם לא תמיד "מרגישים" או "יודעים" וזה יכול להשפיע על התהליך בכל מיני אופנים.

יש סיכוי שאגלה איזו בעיה\חוסר בטוסטרון שיביא למסקנה שלא כדאי להתאמן?
לכל פרמטר בבדיקות שתעשה מהרשימה שפרסמנו יש פתרון ואף אחד מהם הוא לא להפסיק להתאמן. גם אם רמות הטסטסטרון שלך נמוכות יש לכך מגוון רחב של פתרונות כדי לגרום לרמות להיות תקינות, אבל לפני שנגיע לשם אני ממליץ לבצע בדיקות מעבדה במידה ויש חשש.

Back
למעלה תחתית