פורום קנייה\מכירה

Majin Buu

משתמש משקיע
2,798
1,872
נק' מוניטין:
4,840
2,798
1,872
מאוד יעזור אם במקום התיוג קנייה\מכירה
Screenshot_3.png

יהיה נקנה\נמצא\נמכר או בכללי "לא רלוונטי".
קרה לי לא פעם אחת שאני נכנס לפוסטים שנמכרו כבר או שתמיד יש את הצורך לשאול אם עדיין רלוונטי ואם המידע הזה יופיע בכותרת זה יחסוך הרבה זמן..
או אפילו לשנות את הצבע הירוק\אדום לאפור לפריטים שלא רלוונטים.

תודה מראש וחג שמח.

יש לי הצעה שאני רוצה להוסיף לפוסט הזה, כל אשכול שלא הגיבו בו חודש בפורום "קניה/מכירה" ייחשב כפג תוקף וינעל אוטומטית. היום איזה בחור הקפיץ פוסטים מאפריל 2014 שמכרו קריאטין כי הוא בטח הריץ חיפוש ולא הסתכל על התאריך...

• פותח/ת השרשור
יש לי הצעה שאני רוצה להוסיף לפוסט הזה, כל אשכול שלא הגיבו בו חודש בפורום "קניה/מכירה" ייחשב כפג תוקף וינעל אוטומטית. היום איזה בחור הקפיץ פוסטים מאפריל 2014 שמחרו קריאטין כי הוא בטח הריץ חיפוש ולא הסתכל על התאריך...

ואם המידע הזה יופיע בכותרת זה יחסוך הרבה זמן..
ואיך אנחנו נדע את המידע הזה? זה שמכר לא בהכרח יחזור לשנות את הכותרת וסביר להניח שלא אם לא הגיבו לו לנושא או שהוא עבר עמוד.

יש לי הצעה שאני רוצה להוסיף לפוסט הזה, כל אשכול שלא הגיבו בו חודש בפורום "קניה/מכירה" ייחשב כפג תוקף וינעל אוטומטית. היום איזה בחור הקפיץ פוסטים מאפריל 2014 שמכרו קריאטין כי הוא בטח הריץ חיפוש ולא הסתכל על התאריך...
אז תדווח על הבחור והוא יקבל אזהרה ותגובתו תמחק.

ואיך אנחנו נדע את המידע הזה? זה שמכר לא בהכרח יחזור לשנות את הכותרת וסביר להניח שלא אם לא הגיבו לו לנושא או שהוא עבר עמוד.

https://www.lbs.co.il/threads/52763/

עריכה : לא משנה אני רואה שכבר טיפלת

• פותח/ת השרשור

בשליטתו של המוכר

שלא יטרידו אותו עם עוד הודעות ולטובת כולם?
לא תמיד אנשים מחפשים שיצא להם משהו מכל דבר...
כן, הוא יעשה את זה רק לאחר שמישהו הטריד אותו כבר פעם אחת לאחר שמכר את המוצר, ככה שבסופו של יום זה לא יעיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית