הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשכים שלא חזרו לגודלם המקורי לאחר PCT

ניר25

משתמש מתחיל
48
1
נק' מוניטין:
1
48
1
קודם כל שבוע טוב חברים יקרים..אז ככה יש לי בעייה ואני חייב עזרה...אז ככה עשיתי סייקל טסט רפואי 5 שבועות הפסקתי באמצע משום שלא הרגשתי טוב..עשיתי pct פרגניל בזמן הסייקל ובסוף לקחתי בזמן הסייקל טמוקסי ופרווירון ו pct רק כלומיד בלי טמוקסי סיימתי את ה pct לפני חודשיים ככה נקי הבעייה שלי שאני די בטוח שהאשכים שלי עדיין לא חזרו לגודלם המקורי כמו לפני הסייקל מה אםשר לעשות בנידון???

אין לך יכולת להעריך גודל אשכים ....
זה בעיקר בראש שלך .
אם ההתאוששות היתה תקינה אז תעשה בדיקות דם עוד שבועיים ואז תהיה רגוע או לא...תלוי בתוצאות.
והכי חשוב , בלי לחץ , אין לך על מה.

עשיתי הטסט טוטאל 14 אבל לפני הסייקל הטסט היה 25
פרגניל במהלך הסייקל עושים בשביל שלא יתקבצו האשכים וגם אם מתקבצים זה לא ברמה שאתה יכול לראות את זה.
טומקסי אחי היית צריך לעשות ביחד עם כלומיד לא עם הפווירון במהלך הסייקל
@יניב ריז אם הבחור לקח פרגניל במהלך הסייקל וזה רק טסט כמו שאתה רואה... למה יש לו ירידה חדה בטסט מ - 25 ל 14 ?
כתבת שאם לוקחים פרגניל הייצור העצמי נמשך כרגיל

• פותח/ת השרשור
כסף זה לא הבעייה השאלה שלי אם זה יחזור לעצמו בשלב כלשהו???
ודרך אגב את הבדיקות עשיתי כמה ימים אחרי ה pct..ובדרך כלל אם הטסט נמוך הבנתי שצריך להרגיש חולשה משהו כזה ואני בסדר גמור

קודם כל שבוע טוב חברים יקרים..אז ככה יש לי בעייה ואני חייב עזרה...אז ככה עשיתי סייקל טסט רפואי 5 שבועות הפסקתי באמצע משום שלא הרגשתי טוב..עשיתי pct פרגניל בזמן הסייקל ובסוף לקחתי בזמן הסייקל טמוקסי ופרווירון ו pct רק כלומיד בלי טמוקסי סיימתי את ה pct לפני חודשיים ככה נקי הבעייה שלי שאני די בטוח שהאשכים שלי עדיין לא חזרו לגודלם המקורי כמו לפני הסייקל מה אםשר לעשות בנידון???

תמיד יש לך את האופציה לעשות בלאסט פרגניל קצר אם אתה משוכנע שגודל האשכים לא תקין.
רק שפרגניל ישבית בצורה קלה את הציר, ולכן תצטרך טמוקסי לתקופה חוזרת.

אתה יכול 2500 פרגניל ,יום כן יום לא 6 מנות (סה"כ 3 אמפולות), ובמקביל לקחת טמוקסי אחד כל יום למשך חודש.
כלומר יצא לך ב-12 ימים הראשונים:
יום כן יום לא פרגניל
כל יום טמוקסי.
וביתרת ה18 ימים האחרונים 1 טמוקסי ביום.

זה מאוד שכיח שהטסט מתאושש חודש-חודשיים אחרי שהציר חוזר, לרוב בגלל שהטסט בחלקו נשאר באשך ולא יוצא ממנו, כדי לתקן את ספירת הזרע שירדה בסייקל.
ורק אחרי שספירת הזרע חוזרת למצב תקין, אז יותר טסט משתחרר מהאשך לדם.

כסף זה לא הבעייה השאלה שלי אם זה יחזור לעצמו בשלב כלשהו???
ודרך אגב את הבדיקות עשיתי כמה ימים אחרי ה pct..ובדרך כלל אם הטסט נמוך הבנתי שצריך להרגיש חולשה משהו כזה ואני בסדר גמור

שימו לב שהוא רשם את הבדיקה הוא עשה כמה ימים אחרי, תעשה בדיקה חוזרת מינימום חודש לאחר סיום ה PCT

שמנהל אתר יבדוק את ההודעות האחרונות בפורום הזה. אולי אחרי זה תקבל מכתב חתום שתתיצב לתפקיד ☺

פרגניל במהלך הסייקל עושים בשביל שלא יתקבצו האשכים וגם אם מתקבצים זה לא ברמה שאתה יכול לראות את זה.
@יניב ריז אם הבחור לקח פרגניל במהלך הסייקל וזה רק טסט כמו שאתה רואה... למה יש לו ירידה חדה בטסט מ - 25 ל 14 ?
אם לוקחים פרגניל הייצור העצמי אינו נמשך כרגיל. הרי מוחדר טסט מנקור אקסוגני והציר מושבת. זה מצב השקול להיפוגונדיזם שניוני. אילו ההנחה שהייצטר העצמי היה נמשך אך ורק עקב שימוש בפרגניל היתה נכונה היה ניתן לטפל בהיפוגונדיזם באמצעות פרגניל.
הערה כללית, להבא אל תרשום "כתבת" אלא צטט.

היצור העצמי מוחלף באופן מלאכותי ע"י הפרגניל, והאשכים מייצרים טסט.
הבעיה שיש הורמון נוסף שהפרגניל לא מדמה, וזה הורמון FSH שאחראי ליצירת תאי זרע.
לכן על 500 פרגניל, ייצור הזרע מושבת אך יצור הטסט ממשיך.

ואז אתה מסיים סייקל, עושה PCT, והציר חוזר.
כעת האשכים חוזרים לייצר טסט, אך האשך "קולט" שיש ירידה משמעותית בכמות הזרע.
לכן האשך משתמש בטסט לצורך שיקום ספירת הזרע, מה שאומר שזה בא על חשבון טסט שיצא אל הדם כטסט חופשי/טוטאל.

רק אחרי חודש-חודשיים שבהם מלאכת תיקון ספירת הזרע מסתיים, רמות ה-FSH יורדות, ואז יש ירידה ב-ABP ומכאן שרוב הטסט שהאשך מייצר כעת חופשי לצאת אל הדם, ורואים עליה חזרה לרמות הנורמה.

ניתן למנוע תופעה זאת ע"י שימוש ב-2500 יחבל פרגניל בשבוע בסייקל, משהו שלא נהוג ע"י הרוב, שכן פרגניל מגביר אקנה ואגירת נוזליות ועליה באסטרוגן.

היצור העצמי מוחלף באופן מלאכותי ע"י הפרגניל, והאשכים מייצרים טסט.
הבעיה שיש הורמון נוסף שהפרגניל לא מדמה, וזה הורמון FSH שאחראי ליצירת תאי זרע.
לכן על 500 פרגניל, ייצור הזרע מושבת אך יצור הטסט ממשיך.

ואז אתה מסיים סייקל, עושה PCT, והציר חוזר.
כעת האשכים חוזרים לייצר טסט, אך האשך "קולט" שיש ירידה משמעותית בכמות הזרע.
לכן האשך משתמש בטסט לצורך שיקום ספירת הזרע, מה שאומר שזה בא על חשבון טסט שיצא אל הדם כטסט חופשי/טוטאל.

רק אחרי חודש-חודשיים שבהם מלאכת תיקון ספירת הזרע מסתיים, רמות ה-FSH יורדות, ואז יש ירידה ב-ABP ומכאן שרוב הטסט שהאשך מייצר כעת חופשי לצאת אל הדם, ורואים עליה חזרה לרמות הנורמה.

ניתן למנוע תופעה זאת ע"י שימוש ב-2500 יחבל פרגניל בשבוע בסייקל, משהו שלא נהוג ע"י הרוב, שכן פרגניל מגביר אקנה ואגירת נוזליות ועליה באסטרוגן.
נפצל את ה2500?
ואיך קוראים לfsh+hcg? ואיך אני משתמש?

נפצל את ה2500?
כמו שיניב כתב לי בפרטי
הוא ממליץ לעשות 500 בשבוע לאורך הסייקל ובלאסט לפני הפי סי טי של 1500 3 פעמים בשבוע
אם אתה עושה 2500 לשבוע במהלך הסייקל אז בטח צריך ארימידקס וזה חרא של דבר בסייקל
אם לוקחים פרגניל הייצור העצמי אינו נמשך כרגיל. הרי מוחדר טסט מנקור אקסוגני והציר מושבת. זה מצב השקול להיפוגונדיזם שניוני. אילו ההנחה שהייצטר העצמי היה נמשך אך ורק עקב שימוש בפרגניל היתה נכונה היה ניתן לטפל בהיפוגונדיזם באמצעות פרגניל.
הערה כללית, להבא אל תרשום "כתבת" אלא צטט.
לא ממש הבנתי
ייצור הטסט נמשך אבל לא כרגיל או שהוא מופסק ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית