הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה קורה לגוף בלי אוכל?

arad1023

משתמש מתחיל
33
3
נק' מוניטין:
0
33
3
אני עכשיו עושה טירונות ויש לי בעיה עם האוכל שם, מאז שהתגייסתי לפני חודש יש לי עצירות באופן קבוע וזה מלווה עם כאבים קשים שמפריעים י לתפקד ולחיות בכללי
הלכתי לרופאה והיא אמרה לי שאין מה לעשות עם הבעיה שלי ושאני צריך ללמוד להסתדר עם זה וזהו
תרופות וזה ניסיתי לקחת שמן פראפין ולא עזר, ובכללי מה שאני רוצה זה לרדת ליומיות שאני אוכל לאכול אוכל משלי
עכשיו יש לי התלבטות עם להוריד פרופיל דרך קבן פשוט או שלפתוח בשביתת רעב ולהגיד שאני לא אוכל עד שמטפלים בי כמו שצריך ונותנם לי פתרון

השאלה שלי היא כמה זה מסוכן שביתת רעב? לא לאכול שבוע יכול לגרום לי לנזק משמעותי? אני לא מתאמן אז אין בעיה עם שרירים או משהו כזהנ
ועוד משהו זה נראה לכם נחוץ בכלל לעשות כזה מהלך? יתייחסו אליי בכלל? או שעדיף כבר לעשות את התהליך דרך קבן ולגמור עם העניין?

תודה מראש:angel:

אני עכשיו עושה טירונות ויש לי בעיה עם האוכל שם, מאז שהתגייסתי לפני חודש יש לי עצירות באופן קבוע וזה מלווה עם כאבים קשים שמפריעים י לתפקד ולחיות בכללי
הלכתי לרופאה והיא אמרה לי שאין מה לעשות עם הבעיה שלי ושאני צריך ללמוד להסתדר עם זה וזהו
תרופות וזה ניסיתי לקחת שמן פראפין ולא עזר, ובכללי מה שאני רוצה זה לרדת ליומיות שאני אוכל לאכול אוכל משלי
עכשיו יש לי התלבטות עם להוריד פרופיל דרך קבן פשוט או שלפתוח בשביתת רעב ולהגיד שאני לא אוכל עד שמטפלים בי כמו שצריך ונותנם לי פתרון

השאלה שלי היא כמה זה מסוכן שביתת רעב? לא לאכול שבוע יכול לגרום לי לנזק משמעותי? אני לא מתאמן אז אין בעיה עם שרירים או משהו כזהנ
ועוד משהו זה נראה לכם נחוץ בכלל לעשות כזה מהלך? יתייחסו אליי בכלל? או שעדיף כבר לעשות את התהליך דרך קבן ולגמור עם העניין?

תודה מראש:angel:

קב"ן. אל תסכן את הבריאות שלך

נראה לי יהיה יותר פשוט לשבת בשירותים כל היום וכשישאלו אותך איפה היית כל היום תגיד בשירותים ואתם לא רוצים לטפל בי, מה אני אמור לעשות?

דבר ראשון, אם לא מטפלים בך לך דבר ראשון לביקור רופא כדי ששם יטפלו בך.
דבר שני, תגיש קבילה בקצין העיר על הרופא (הלא) המטפל.
הרבה פעמים כל הקצינייה למעלה צרכים בוסט להתעורר

תיאורטית אני חושב שאדם בריא ולא רזה מאוד יכול לשרוד שבוע ללא מזון(שתיה בלבד). למעשה יש מוזרים בעולם שעושים צומות כאלה על בסיס קבוע, מסיבות הזויות כמו מנוחה למערכת העיכול, ניקוי הגוף, וכו'.

תיאורטית אני חושב שאדם בריא ולא רזה מאוד יכול לשרוד שבוע ללא מזון(שתיה בלבד). למעשה יש מוזרים בעולם שעושים צומות כאלה על בסיס קבוע, מסיבות הזויות כמו מנוחה למערכת העיכול, ניקוי הגוף, וכו'.
יש מוזרים בכל מקום שעושים כל דבר.
חוץ מזה שזה לא בריא, למה להיות רעב שבוע?

שבוע?
רציני?

לא עדיף לך לבדוק מה בדיוק בתפריט הזה גורם לך לעצירות?
אתה אומר התחיל מהגיוס.
ממה מורכבת התזונה שלך?

• פותח/ת השרשור
תומך לחימה זה השיבוץ טירונות 02
התזונה שלי רגילה לחם בבוקר בשר ופחמימה בצהריים ואולי גם קצת מלפפונים ובערב זה משתנה אסל זה נע בין חביתה ולחם או משהו בסגנון
זה ברור שלא לאכול זה לא בריא בגלל זה שאלתי על נזק משמעותי ולא על משהו קטן
בכל מקרה תודה לכולם :193ek:אני אשן על זה הלילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית