הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רצטופרי הבטא

מצב
השרשור נעול

shalev40

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
עם ניפגעו לי רצטופרי הבטא מה הנזק אשר הם גורמות
מיכוון שיש לי מאמן שהישתמש בכ חצי שנה בקלן ללא קטוטיפין רצוף ולא קרה לו כלום והוא אמר לי שכרגע אני הולך לעשות 3 שבועות של קלן אבל המקסימום כדור 3 ליום אני מתחיל מ 1 עולה אחרי יומיים ל2 ואחרי יומיים ל 3 עד שמגיע ה3 שבועות ואני מפסיק
צריך את תגובתכם בנושא
וזה פעם ריאשונה שאני הולך להישתמש...

דבר ראשון מה הגיל שלך משקל אחוז שומן איך התזונה שלך

ואל תקשיב למאמן שלך ראשית דבריי.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון מה הגיל שלך משקל אחוז שומן איך התזונה שלך

ואל תקשיב למאמן שלך ראשית דבריי.
גיל 16
אחוזי שומן הוא אמר שלא צריך כרגע
מישקל 75
והתזונה הוא בונה לי כרגע רק מחר אני מתחיל עם הכדור הריאשון של בלקן
ודיברתי איתו בישביל הראש השקט שלי עם הוא יוכל להביא לי לכניסה לשבוע השלישי קטוטיפין
והוא יתן לי בחינם
הוא מדבר איתי מיניסיון אישי שלו
ומעוד אדם אשר הוא שאב מימנו את כל המידע שהוא מיקצועי בתחום

אתה בן 16.
האם אתה מוכן לזה שתגרום לעצמך נזק בלצי הפיך?
אתה רוצה להסתמך על מישהו שכל הידע שלי זה "שמעתי ש.." או "הבנתי ש.."???
אתה מוכן לזה שכל מה שתבנה ילך לאיבוד בגיל 18 ברגע שתתגייס ואז יוצא שסתם פגעת בעצמך?

תתרחק ממנו כמו מאש !!
אתה רק ב 16 תתאמן ותאכל טבעי ותראה סדרות ארתור

אל תדע בשום קלן ושום קטוטיפן זה רק יפגע בך

ואם יכול להיות שבעקבות השימוש הזה של שלושה שבועות אתה תאבד סנטימטר גובה (נגיד במקום 1.76 אתה תהיה 1.75)? עדיין תיקח את זה? אתה ילד... יש לך עכשיו רמות הורמונים גבוהות... תנצל את זה ואל תיקח את הדברים האלה....

• פותח/ת השרשור
ואם יכול להיות שבעקבות השימוש הזה של שלושה שבועות אתה תאבד סנטימטר גובה (נגיד במקום 1.76 אתה תהיה 1.75)? עדיין תיקח את זה? אתה ילד... יש לך עכשיו רמות הורמונים גבוהות... תנצל את זה ואל תיקח את הדברים האלה....
אבל עם אני עושה סייקל אחד חד פעמי של 3 שבועות
ונגיד ירד סנטימטר 1 אז אני יעלה 5 סנטימטר המישקל שלי מכביד עלי וביגלל זה אני לא גובהה זה יכול לעזור לגדילה
אתה בן 16.
האם אתה מוכן לזה שתגרום לעצמך נזק בלצי הפיך?
אתה רוצה להסתמך על מישהו שכל הידע שלי זה "שמעתי ש.." או "הבנתי ש.."???
אתה מוכן לזה שכל מה שתבנה ילך לאיבוד בגיל 18 ברגע שתתגייס ואז יוצא שסתם פגעת בעצמך?
במה פגעתי תפרט יותר אני לא רוצה לדעת כמה שפחות הכדורים אצלי והכל אצלי

אבל עם אני עושה סייקל אחד חד פעמי של 3 שבועות
ונגיד ירד סנטימטר 1 אז אני יעלה 5 סנטימטר המישקל שלי מכביד עלי וביגלל זה אני לא גובהה זה יכול לעזור לגדילה

במה פגעתי תפרט יותר אני לא רוצה לדעת כמה שפחות הכדורים אצלי והכל אצלי

טסטוסטרון גבוה גורם לאיחוי מוקדם של "פלטות הגביהה" בעצמות שלך.. אם תרזה אתה לא תיגבה יותר... זה שהמשקל שלך מכביד על הגביהה שלך זה גם שטויות.. אני זוכר שהיו מלא שמנים שגבהו מאוד בתיכון... כמה אתה שוקל?

• פותח/ת השרשור
טסטוסטרון גבוה גורם לאיחוי מוקדם של "פלטות הגביהה" בעצמות שלך.. אם תרזה אתה לא תיגבה יותר... זה שהמשקל שלך מכביד על הגביהה שלך זה גם שטויות.. אני זוכר שהיו מלא שמנים שגבהו מאוד בתיכון... כמה אתה שוקל?

75 הרוב בבטן ובשוקיים אצלי

מה הקשר בין קלן לטסט? אם אתה לא בטוח שאתה יכול לעזור, אל תעזור.

קודם כל, תפסיק להיות תוכי עם ראש קטן ולעשות מה שהמדריך אומר. סביר להניח שהוא לא באמת מבין את פעילות החומר ואיך יש לצרוך אותו. מעבר לזה, אם הוא נותן לילד בן 16 קלן הוא או אידיוט או מנסה לעשות עליך כסף. או שניהם.
קרא בעצמך על קלן, תבין בדיוק מה המשמעות של השימוש בחומר, תבין איך ומתי יש לשלב קטוטיפן, ורק אז תחליט אם אתה מעוניין להתחיל תוך שימוש מושכל ועל אחריותך.
אם אתה תדפוק לעצמך את הבריאות תהיה בטוח שהמדריך הנחמד לא יהיה שם עם תשובות, הוא כנראה יפיל את האשמה עליך.
מעבר לזה, אין צורך להשתמש בקלן כדי להתחטב. בטח לא בגיל 16. אין עליך כל כך הרבה מסה שאתה חייב חיטוב עם חומר כזה וגם ככה הגוף שלך רץ חזק בגלל ייצור ההורמונים המוגבר בגיל ההתבגרות. קלן לא יעשה את העבודה במקומך, תזונה נכונה ואימונים יעשו את העבודה.
אתה לא מתכוון לעלות על במה בזמן הקרוב ואתה גם כנראה לא תמשיך עם התחביב הזה למשך כל חייך. בצבא או אפילו לפני תשכח בכלל מהאימונים, וסתם סיכנת את הלב, מערכת העצבים והבריאות הכללית שלך בשביל עוד בוסט קטנטן לחיטוב.

בכל מקרה, אל תסתמך על אנשים אחרים, כי המדריך שלך בטוח לא יודע יותר ממחקרים רפואיים או מידע שנכתב על ידי אנשים שחקרו את פעילות החומר. קרא בפורטל, קרא בגוגל, קרא באנגלית, קרא מחקרים.
תקרא ותפסיק להיות ראש קטן.

75 הרוב בבטן ובשוקיים אצלי

קודם כל, תפסיק להיות תוכי עם ראש קטן ולעשות מה שהמדריך אומר. סביר להניח שהוא לא באמת מבין את פעילות החומר ואיך יש לצרוך אותו. מעבר לזה, אם הוא נותן לילד בן 16 קלן הוא או אידיוט או מנסה לעשות עליך כסף. או שניהם.
קרא בעצמך על קלן, תבין בדיוק מה המשמעות של השימוש בחומר, תבין איך ומתי יש לשלב קטוטיפן, ורק אז תחליט אם אתה מעוניין להתחיל תוך שימוש מושכל ועל אחריותך.
אם אתה תדפוק לעצמך את הבריאות תהיה בטוח שהמדריך הנחמד לא יהיה שם עם תשובות, הוא כנראה יפיל את האשמה עליך.
מעבר לזה, אין צורך להשתמש בקלן כדי להתחטב. בטח לא בגיל 16. אין עליך כל כך הרבה מסה שאתה חייב חיטוב עם חומר כזה וגם ככה הגוף שלך רץ חזק בגלל ייצור ההורמונים המוגבר בגיל ההתבגרות. קלן לא יעשה את העבודה במקומך, תזונה נכונה ואימונים יעשו את העבודה.
אתה לא מתכוון לעלות על במה בזמן הקרוב ואתה גם כנראה לא תמשיך עם התחביב הזה למשך כל חייך. בצבא או אפילו לפני תשכח בכלל מהאימונים, וסתם סיכנת את הלב, מערכת העצבים והבריאות הכללית שלך בשביל עוד בוסט קטנטן לחיטוב.

בכל מקרה, אל תסתמך על אנשים אחרים, כי המדריך שלך בטוח לא יודע יותר ממחקרים רפואיים או מידע שנכתב על ידי אנשים שחקרו את פעילות החומר. קרא בפורטל, קרא בגוגל, קרא באנגלית, קרא מחקרים.

לא ראיתי שהוא אמר קלן...

שליו, עצה שלי אל תיגע בחרא הזה. אתה כרגע בלימודים, כנראה לא מבין יותר מידי בתזונה ואימונים, עוד לא גדלת והתפתחת עד הסוף. תן לגוף לעשות את שלו, בינתיים תתאמן הרבה, תאכל כמו שצריך ותקרא המון, על תזונה, על אימונים ואפילו על חומרים לא חוקיים. תקרא ואז תחליט אם אתה רוצה לעשות את זה לעצמך.
אם בכל זאת התחלת ואי אפשר להוריד אותך מזה (כי גם אני הייתי בן 16 ואני זוכר כמה עקשן הייתי), אל תקח את הקלן יותר מ 14 יום. אם הוא מביא לך קטוטיפן תוכל למשוך מעבר לזה אבל בתור פעם ראשונה לא יודע כמה מומלץ, אתה לא יודע מה זה יעשה לגוף שלך.
תאכל דל פחמימה, תהיה במאזן קלורי שלילי ותיפטר מהקרס שאתה מדבר עליה.
בהצלחה

Believe in that

איך זה ידפוק לעצמי את הגוף؟
אני לא מבין, בחור שכמוך מת להשתמש בקלן שהוא חומר מסוכן ולא יכול להבין או לקרוא כמה מילים שרשמו לך ספציפי, תראה את התגובות, למרות שיש מליון דף על הנושא (אשכול הקלן הגדול), שם יש את כל משאתה צריך לדעת ולהבין, למרות כל זה אתה לא מתאמץ לקרוא מש "@Fuck" כתב לך. תקרא ותבין, בספק שיענו לך יותר. בגדול כל התגובות שקבלת שליליות, אתה רחוק שנות אור מחומרים, אל תתעסק. המאמן שלך: צריך מאמן שילמד אותו על החומרים.
יום נעים.

עם ניפגעו לי רצטופרי הבטא מה הנזק אשר הם גורמות
מיכוון שיש לי מאמן שהישתמש בכ חצי שנה בקלן ללא קטוטיפין רצוף ולא קרה לו כלום והוא אמר לי שכרגע אני הולך לעשות 3 שבועות של קלן אבל המקסימום כדור 3 ליום אני מתחיל מ 1 עולה אחרי יומיים ל2 ואחרי יומיים ל 3 עד שמגיע ה3 שבועות ואני מפסיק
צריך את תגובתכם בנושא
וזה פעם ריאשונה שאני הולך להישתמש...
אתה צעיר מדי והמאמן שלך עבריין. ננעל!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית