הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה ואימונים בתקופת ה PCT

• פותח/ת השרשור cnemo
  • פורסם בתאריך

cnemo

משתמש מתחיל
124
1
נק' מוניטין:
11
124
1
עוד 3 שבועות אני מסיים סייקל מאסה ראשון ומתחיל PCT ויש לי כמה שאלות בקשר לאיך ממשיכים הלאה מבחינת תזונה ותוכנית אימונים בתקופת ה PCT

קראתי במדריך שאני אמור להוריד קלוריות בהדרגה, 100 -80 ליום. לא ברור לי עד לאן לרדת,
אני אמור להיות בניטרלי תקופה מסויימת? יכול להתחיל חיטוב ב PCT? ובכלל אם יש לכם עצות לגבי תזונה במהלך ה PCT ומה כדאי לעשות ומה לא אשמח לשמוע.

האם יש מניעה להשתמש באפדרין או קלן בתקופת ה PCT ?

אין בעיה להשתמש באפדרין\קלן במהלך הPCT להפך מומלץ זה "שומר" על השריר (עד כמה שקלן ואדפרין שומר כן? בוא לא נעוף)מוריד במעט נוזלים שנצברו במהלך הסייקל וכו..
מבחינת תזונה אפשר להוריד במעט קלוריות אימונים אותו דבר

אני לא חושב שתכנית אימונים צריכ הלהיות אותו דבר אתה לא יכול להתאמן בסייקל כמו שאתה מתאמן נקי אם זה המצב זה אומר שלא התאמנת מספיק קשה בסייקל. כי אם אתה מצליח להתאושש מהתכנית שלך נקי בלי חומרים זה אומר שהיא לא מספיק אינטנסיבית לסייקל אז התכנית אימונים כן צריכה לעבור שינוי לפחות בקטע של נפח האימון.

לגבי תזונה תוריד את הערכים שלך טיפה מבחינת התפריט המאכלים צריכים להיות אותו דבר בערך

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות המהירות,

שניכם ציינתם להוריד מעט/טיפה את הקלוריות..... אני מחפש מספר יותר אבסולוטי.....
אני כרגע על 3500 הPCT ימשך 45 יום.... לפי מה שאתם אומרים אני נשאר על תפריט מאסה לאורך כל ה PCT? אוי לי ולאחוז שומן שלי 😃

אחי עם דברים היו אבסולוטיים בחיים הכל היה נראה אחרת. אתה צריך הרבה היגיון פה והכרה של הגוף שלך ולדעת למה אתה מגיב ולמה לא. כל אחד מגיב אחרת לדברים שונים אי אפשר לתת לך פה howto כי זה לא עובד ככה אחי אתה צריך ללכת פה לפי התחושה שלך ולעשות התאמות בגלל זה יש דבר שנקרא מעקב אחי אני מציע שתיישם את זה

• פותח/ת השרשור
הבנתי, אני לא אקבל מספר אבסולוטי :(

אבל אני מבין שאני צריך למצוא מספר בין הניטרלי שלי לבין ה 3500 שאני צורך היום, ירידה לניטרלי או לגרעון לא באה בחשבון ב PCT?

כמו כן, לגבי אפדרין /קלן ב PCT להעדיף אחד מהשניים או שאין עדיפות?

נערך לאחרונה:
אתה יכול לרדת לניטרלי אבל אני הייתי עושה את זה בהדרגה תתחיל לקצץ 100-200 קלוריות ביום עד שתגיע
לקצב ירידה שנראה לך סבבה

אני לא חושב שתכנית אימונים צריכ הלהיות אותו דבר אתה לא יכול להתאמן בסייקל כמו שאתה מתאמן נקי אם זה המצב זה אומר שלא התאמנת מספיק קשה בסייקל. כי אם אתה מצליח להתאושש מהתכנית שלך נקי בלי חומרים זה אומר שהיא לא מספיק אינטנסיבית לסייקל אז התכנית אימונים כן צריכה לעבור שינוי לפחות בקטע של נפח האימון.

לגבי תזונה תוריד את הערכים שלך טיפה מבחינת התפריט המאכלים צריכים להיות אותו דבר בערך

ברור שהוליאום של האימון ועצימות שלו לא יהיה כמו שהיה בסייקל אבל מבחינת חלוקה -מספר סטים-חזרות +\- שישאר אותו דבר

מ"ס סטים וחזרות זה מה שנקרא ווליום אחי. ההיתי משאיר את אותו מס חזרות אבל מוריד סט או שתיים מכל תרגיל

• פותח/ת השרשור
הבנתי לגבי הורדת ווליום אימון, אני יוריד סט או שניים מכל תרגיל, מה לגבי מס אימונים בשבוע, היום אני על ABC 5 פעמים בשבוע להמשיך אותו הדבר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית