הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גנגליון

לאחרונה יש לי את זה באזור הזה https://doctorzingerhebrew.files.wordpress.com/2013/12/dorsal-ganglion-cyst-of-the-wrist2.png
כרגע אין כאב אבל יש את זה מה הייתם ממליצים לי לעשות אני משפר טכניקה שלא ישבר שורש כף היד אשמח לשמוע עצות
@yonizarkh

מה שהיו עושים פעם זה להכות את האזור עם ספר תנ"ך ( לכן אחד השמות של התופעה זה Bible Cyst ) ולקוות שזה יתפוצץ ויספג.
היום או שמשאירים את זה ללא טיפול ( אם זה לא כואב ולא גדל יותר מדי ) או שמנתחים.
בכל מקרה כדאי שתתייעץ עם רופא.
קח בחשבון שעומס מכני מתמשך באזור שורש כף היד הוא גורם סיכון להיווצרות ציסטות שכאלו , כך שיתכן והאימונים שלך תרמו/תורמים להיווצרות של הציסטה.

• פותח/ת השרשור
מה שהיו עושים פעם זה להכות את האזור עם ספר תנ"ך ( לכן אחד השמות של התופעה זה Bible Cyst ) ולקוות שזה יתפוצץ ויספג.
היום או שמשאירים את זה ללא טיפול ( אם זה לא כואב ולא גדל יותר מדי ) או שמנתחים.
בכל מקרה כדאי שתתייעץ עם רופא.
קח בחשבון שעומס מכני מתמשך באזור שורש כף היד הוא גורם סיכון להיווצרות ציסטות שכאלו , כך שיתכן והאימונים שלך תרמו/תורמים להיווצרות של הציסטה.
מה אתה ממליץ לעשות ?
כרגע אין כאב וזה לא גדול מידי או משהו כזה יש בליטה קטנה ...

מה אתה ממליץ לעשות ?
כרגע אין כאב וזה לא גדול מידי או משהו כזה יש בליטה קטנה ...

אני old school , ככה שאני הייתי מכה את זה עם ספר תנ"ך עד שזה נעלם.
וברצינות , יש אנשי מקצוע שנקראים רופאים ( כירורג במקרה הזה ) שמתעסקים בזה ויתנו לך תשובה מקצועית.
זה לא ממש קשור לתחום העיסוק שלי ככה שאין לי תשובה לתת לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית