הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה קריאטין

• פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
שם המוצר: A RO- black series raw creatine unflavored 1.1 lbs
נפתח ונלקחו ממנו כ 5 סקופים,שיצאו עד 30 גרם בערך, לא מאמין שיותר מ40 לכל היותר.

מחיר: 40
מקום מגורים: ב"ש
נייד: לא
יצירת קשר: 0546505578
תשלום: מזומן
סיבת מכירה: הגיע לי לפני כמה ימים, התחלתי להשתמש ואני מרגיש נפוח בקטע לא נעים, ויש לי גזים וכל התופעות הרגילות שמזהירים בפניהן וזה ממש ממש מציק לי,סהכ המוצר מתערבב בנוחות, אבל נראה לי שגם קצת מיהרתי לקנות, והמבצעים שהיו בכלל נתנו לי עוד פוש מיותר, והוא לא מתאים לי.

אני חושב שאתה קצת ממהר למכור גם אני משתמש בזה וכן מרגיש קצת נוזלי אבל בעיקר מרגיש שיש יותר נוזלים בשריר.
אני ברצינות חושב שכדאי לך להמשיך עם זה
@Snorlax אולי ירצה

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה קצת ממהר למכור גם אני משתמש בזה וכן מרגיש קצת נוזלי אבל בעיקר מרגיש שיש יותר נוזלים בשריר.
אני ברצינות חושב שכדאי לך להמשיך עם זה
@Snorlax אולי ירצה
יכול להיות אבל שמע הגעתי למצב שאמצע מתכונת במתמטיקה הייתי חייב לטוס מהכיתה לחרבן חחח ובכללי הרגשתי רע, ועכשיו אני מרגיש אחלה אז 🫤

• פותח/ת השרשור
עדיין רלוונטי..

• פותח/ת השרשור
עדיין רלוונטי

• פותח/ת השרשור
רלוונטי ביותר...

תוכל לשלוח לנתניה? משלוח עליי כמובן

• פותח/ת השרשור
עדיין רלוונטי...

• פותח/ת השרשור
עדיין רלוונטי....

• פותח/ת השרשור
תקן אותי אם אני טועה, אני שולח לך את זה בדואר ואז כשזה מגיע לסניף שלך אתה צריך לשלוח לי צ'ק כדי לקבל את זה? זה קצת בעייתי לי בגלל שאני בן 17, יש אופציה לעשות אותו דבר רק עם מזומן אולי?

יש משלוח גובינא ואני יכול לשלם בפייפאל

• פותח/ת השרשור
יש משלוח גובינא ואני יכול לשלם בפייפאל
אם אתה משלם בפאייפל אז זה כבר משלוח רגיל לא? כי כאילו כל הקטע זה עד שאתה לא משלם לדואר אתה לא יכול לקחת את המשלוח לא?

Back
למעלה תחתית