הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב של ab עםss

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היי חברה אני בצבא משני עד שישי ואז ראשון ובשני אני יוצא הביתה ולאחר מכן יש לי שבוע חופש התיכנון שלי במבה הוא כזה לעשות ss בשבוע שאני בבית בימים שני רביעי שישי ואז ראשון לאחר מכן כדאני חוזר מהבסיב לשישי שבת אני אעשה ab עם לא יצא לי לעשות אימון בשני אז אני אעשה שלישי חמישי שבת ואז שני אימון משקל גוף ושישי בת ab התוכנית ab שבניתי היא כזו:
A
3 סטים פטישים ואז 3 סטים מוט w עם 10 חסרות ליד קדמית
ואז מקבילים עם משקל כנל 3 סטים 10 חזרות
אימון כתפיים במכונה כמו להרים מוט 3 סטים 10 חזרות ואז אותו דבר רק עם משקולות כמו דאמבלים
אימון רגליים סקוואט 3 סטים 5 חזרות
ואז אימון ירכיים ואז אימון ארבע ראשי ואס אימון תאומים 3 סטים 10 חזרות כל אחד

אימון B
Bp 3 סטים 10 חזרות
דאמבלים בשיפוע חיובי כנל 3 סטים 10 חזרות
חזה פרפר 3 סטים 10 חזרות ואז בעמידה לקחת שתי צדדים כאלה ולקרב אותם גם 3 סטים 10 חזרות

עכשיו גב
דדליפט 3 סטים 10 חזרות
חתירה 3 סטים 10 חזרות
מתח חופשי עם משקולת עלי 3 סטים 5 חזרות
ולסיום אירובי ובטן

בהנחה שבצבא אתה לא תוכל לעקוב אחרי SS - אין בעיה עם הרעיון, אבל אתה מתפזר ליותר מדי כיוונים - 3 סטים של 10 בדדליפט? בהצלחה עם זה - אחרי 3 שבועות אתה תרצה למות. ועוד כל מיני שטויות כמו אימון קוואדס, ירכיים ותאומים בנפרד, פרפר וכו'.

• פותח/ת השרשור
בהנחה שבצבא אתה לא תוכל לעקוב אחרי SS - אין בעיה עם הרעיון, אבל אתה מתפזר ליותר מדי כיוונים - 3 סטים של 10 בדדליפט? בהצלחה עם זה - אחרי 3 שבועות אתה תרצה למות. ועוד כל מיני שטויות כמו אימון קוואדס, ירכיים ותאומים בנפרד, פרפר וכו'.
לא הבנתי כלכך את ההסבר אני עושה את הa. כשאני בבית בא לשישי שבת עם יש לך הצעות תציע ואגב תוסה על העזרה בקשר לדדליפט כדי להוריד ל5 חזרות וכל מה שאמרת על רגליים לבטל ולהשאיר רק סקוואט כי רציתי סקוואט ואס אותם

• פותח/ת השרשור
ככה זה נראה יותר טוב? עם יש לך הצעות לשיפור תציע בבקשה אחי
A
3 סטים פטישים ואז 3 סטים מוט w עם 10 חסרות ליד קדמית
ואז מקבילים עם משקל כנל 3 סטים 10 חזרות
אימון כתפיים במכונה כמו להרים מוט 3 סטים 10 חזרות ואז אותו דבר רק עם משקולות כמו דאמבלים
אימון רגליים סקוואט 3 סטים 5 חזרות
ואז אמשיך עם אימון ירכיים ואז אימון ארבע ראשי ואס אימון תאומים 3 סטים 10 חזרות

אימון B
Bp 3 סטים 5 חזרות
דאמבלים בשיפוע חיובי 3 סטים 10 חזרות
חזה פרפר 3 סטים 10 חזרות ואז בעמידה לקחת שתי צדדים כאלה ולקרב אותם גם 3 סטים 10 חזרות

עכשיו גב
דדליפט 3 סטים 5 חזרות
חתירה 3 סטים 10 חזרות
מתח חופשי עם משקולת עלי 3 סטים 5 חזרות
ולסיום אירובי ובטן

אימון A - תתחיל עם סקוואט, ולדעתי בהחלט אפשר לוותר על אימון לכל שריר של הרגל בנפרד. אח"כ מקבילים, אח"כ כתפיים - מספיק תרגיל אחד, ומן הסתם שעדיף בדאמבלים, ואח"כ יד קדמית - יותר מדי סטים. יד קדמית לא צריכה 6 סטים.
B - תעשה בנץ', אח"כ דדליפט, אח"כ כל השאר. אפשר לוותר על הפרפר, וגם על הבטן.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אימון A - תתחיל עם סקוואט, ולדעתי בהחלט אפשר לוותר על אימון לכל שריר של הרגל בנפרד. אח"כ מקבילים, אח"כ כתפיים - מספיק תרגיל אחד, ומן הסתם שעדיף בדאמבלים, ואח"כ יד קדמית - יותר מדי סטים. יד קדמית לא צריכה 6 סטים.
B - תעשה בנץ', אח"כ דדליפט, אח"כ כל השאר. אפשר לוותר על הפרפר, וגם על הבטן.
בהצלחה.
לא כדי להוסיף לכתפיים גם לא דאמבלים? בקשרליד קדמית להוריד ל4 סטים 2 פטישים ו2 מוט w? חוץ מהבנצ אני יעשה לחזה דאמבלים בשיפוע ואתהקירוב הזה בטן אני ישאיר זה גם ככה אימון בטן פעם בשבועיים ולמהה לא כדי לעשות אחאי הסקוואט את כל השרירים בנפרד? זה יכול לעזור אני מודע שאני יהיה עייף אחרי הסקוואט אבל עדיין לשמור את זה נגיד לסוף אימון או מיד אחרי סקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית