למה בלילות כשאפשר 24/7???זה מה שאתה עושה ב"לילות" כשאתה לא עם החברה או במשחקים של חיפה ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה בלילות כשאפשר 24/7???זה מה שאתה עושה ב"לילות" כשאתה לא עם החברה או במשחקים של חיפה ?
למה בלילות כשאפשר 24/7???
נראה לי שאתה לוקח את התגובות שלי יותר מידי ברצינות ...כי אני בטוח שאתה לא תרצה שהחברה או בעצם אף אחד אחר יראה את ההרגל הזה.
עבדתי בחיי הלילה בצפון כצלם עד גיל 27-28.
אמר הצפונבוני 😃1.חיי לילה
2.צפון
מותר לבחור רק אחד מהם.
1.חיי לילה
2.צפון
מותר לבחור רק אחד מהם.
אמר הצפונבוני 😃
הייתי מגן על כבודם של חיי הלילה אבל הם לא כל כך מעניינים אותי כבר 😃אממ.. אמר וצדק:79nb:
פייסלים וסוני
עשינו פעם טורניר פיפא כשהיינו בראש וכל אחד סתם רץ עם השחקן שלו בלי שום מטרה.במה אתה משחק? אני לא מצליח להרוג חייל אחד בבאטלפילד שאני בהיי. כל כך קשה לי.
Pes או codבמה אתה משחק? אני לא מצליח להרוג חייל אחד בבאטלפילד שאני בהיי. כל כך קשה לי.
בכל מועדון שקיים (או היה קיים ליתר דיוק) בעמק יזרעאל\ חיפה\קריות@Moran W איפה עבדת בתור צלם?
אולי יש לך תמונות ישנות שלי בארכיון 🤣
שונא צלמים.. אף פעם לא מעלים תמונות של גברים בלי איזה בחורה לידם... לא רוצה להצטלם עם כל ***** שאני מוצא במסיבה.. רוצה עם החבר׳ה שלי! 🤬
בדוק צילמת אותי... חרשתי את האיזור.בכל מועדון שקיים (או היה קיים ליתר דיוק) בעמק יזרעאל\ חיפה\קריות
פעם ממש מזמן זה באמת היה נכון, לא היו מעלים תמונות של גברים לבד. בעיקר ערסים.
אבל משיקולים של מנהל הליין לרוב.. לא של הצלם.
כשהייתי בן 24 צילמתי בליינים של חוגרים המון.בדוק צילמת אותי... חרשתי את האיזור.
השאלה היא אם היית בליינים של צעירים ממך ב4-5 שנים
יגור, לופט, מרפסת, בית המרזח, היה עוד מרום צמוד ללופט בחיפה שברח לי השם שלו...כשהייתי בן 24 צילמתי בליינים של חוגרים המון.
אז כן 😃
לאן היית יוצא בד"כ?
בטח יגור.. הכי קרוב לך
מוריסון?יגור, לופט, מרפסת, בית המרזח, היה עוד מרום צמוד ללופט בחיפה שברח לי השם שלו...