הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כמה שאלות לגבי יהומובין

netanel12

משתמש מתחיל
26
2
נק' מוניטין:
-1
26
2
אהלן חברה יש לי כמה שאלות לגבי יהומובין שלא מצאתי עליהם תשובה פה בפורום אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור

קצת על עצמי (אם לא בא לכם לקרוא תרדו ישר לשאלות)

התחלתי חיטוב אחרי שנתיים של הזנחה בצבא (הגעתי ל25% שומן) אבל עדיין שמרתי על חלק מהמסת שריר שלי
החלטתי ללכת על חיטוב דל פחמימה עם העמסות 6-1 7-1 8-1 תלוי בצבא כי אני עושה סגור (שבוע שבוע) ואני מביא אוכל מהבית לשבוע בקיצור לא קל חחח

ב7 חודש ירדתי לבערך 15-16% אני יודע שזה תקופה ארוכה אבל זה מה שרציתי לא רציתי לרדת מהר מידי כדי לשמור על המסת שריר שלי וגם התחזקתי יחסית לתפריט של 2200-2400 קלוריות ביום הרבה על הדרך (הBMR שלי הוא 2400 אני בחור גדול) ירדתי מ113 קילו ל103 ואני 202 ס"מ

שילבתי אימוני קרוספיט עם אימוני כוח ולאט לאט עליתי בנפח ובעצימות וכמובן הוספתי אירובי
מבחינת כוח ב4 חודשים של תוכנית כוח בסיסית (wendler 5,3,1) הגעתי
מ 130 דדליפט ל5 ל 175 ל5
מ90 סקוואט ל5 ל 120 ל5
מ85 בנץ ל5 ל100 ל5
מ50 פרס ל5 ל60 ל5
התחזקתי המון גם במתח ומקבילים וכמובן גם בכושר הקרוספיט הזה רוצח!!

ירדתי מהיקף מתניים של 104-106 (תלוי מתי אני בודק) ל-90-92 יש שינוי מפחיד אני רואה את זה על עצמי

אבל כמובן כמו כל הטמבלים שלא מבינים שתזונה לקויה במשך המון זמן גורמת לבעיות בעתיד הצמיגים לא בידיוק רוצים להעלם הם מצטמקים אבל לא כמו שאני רוצה יש לי אפילו פאקינג וריד בבטן התחתונה אבל הצמיגים בשלהם

אז קראתי קצת על יהומובין קלן ואפדרין וחשבתי על לקחת יהומובין כי אולי הוא "יוציא" קצת מהשומן משם

אז השאלה הראשונה היא

אם אני מחליט לקחת יהומובין בבוקר זה אפשרי כוס נס עם חלב בלי סוכר איתו? או לפחות ללעוס מסטיק? הבעיה העיקרית שלי בבוקר היא שאני רעב איך שאני גם ומסוגל לאכול סוס ואפילו הרעב משפיע לי על האירובי בוקר למרות שזה כולה צום של שעתיים
נכון זה לא יעשה אותי פחות רעב אבל לפחות זה יוציא ממני את הטעם המגעיל של הבוקר בפה

השאלה השניה היא

האם היהומובין ישפיע לי על הכוח? (אני יתאמן כנראה 8 שעות אחרי שאני יקח אותו)

השאלה השלישית היא:

אני עכשיו עושה אירובי בין 3-6 פעמים בשבוע תלוי איפה אני (שאני בצבא אני עושה פחות אירובי מבבית)
בוא נגיד שאני עכשיו בצבא ועושה 3 פעמים אירובי בשבוע לדוגמא:

שני שלישי רביעי לוקח אותו על הבוקר

עכשיו בשאר הימים שאני לא עושה אירובי גם לקחת יהומובין ואם כן מתי?

תודה לכל העוזרים

1. לא נס, לא מסטיק ולא כלום.
2. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17214405
" Subjects in the yohimbine group orally ingested tablets that contains yohimbine at a dose of 20 milligrams per day in two equal doses for 21 days. Subjects in the placebo group ingested an equal number of identical-looking pills that contained cellulose... There were no changes in exercise performance indicators (bench and leg press, vertical jump, dribble and power test results, shuttle run) within or between."
ההדגשה נעשתה על ידי כמובן, ציטטתי את החלק שעונה לך על השאלה. התשובה היא: מבחינת כוח, לא. מבחינת דופק ולחץ דם, כן. יוהימבין מעלה את שניהם ויכול להפריע לאימוני הקרוספיט שלך, שכנראה נעשים בדופק מאוד גבוה.
3. צום בוקר, יוהימבין, 4 שעות צום. כל יום.
"יוהימבין נדרש לקחת כל יום, גם ביום ללא אימון ולשמור על אותם הכללים. לא מומלץ לקחת יוהימבין ביום העמסת פחמימות.", מתוך "המדריך השלם ל: יוהימבין, אפדרין וקלן (שורפי שומן)".

• פותח/ת השרשור
" Subjects in the yohimbine group orally ingested tablets that contains yohimbine at a dose of 20 milligrams per day in two equal doses for 21 days. Subjects in the placebo group ingested an equal number of identical-looking pills that contained cellulose... There were no changes in exercise performance indicators (bench and leg press, vertical jump, dribble and power test results, shuttle run) within or between."
ההדגשה נעשתה על ידי כמובן, ציטטתי את החלק שעונה לך על השאלה. התשובה היא: מבחינת כוח, לא. מבחינת דופק ולחץ דם, כן. יוהימבין מעלה את שניהם ויכול להפריע לאימוני הקרוספיט שלך, שכנראה נעשים בדופק מאוד גבוה.
"יוהימבין נדרש לקחת כל יום, גם ביום ללא אימון ולשמור על אותם הכללים. לא מומלץ לקחת יוהימבין ביום העמסת פחמימות.", מתוך "המדריך השלם ל: יוהימבין, אפדרין וקלן (שורפי שומן)".

קודם כל תודה רבה על התשובות המפורטות

אז היוהימבין ישפיע לי על הקרוספיט גם אם אני מתאמן 8 שעות אחריו? ומה לגבי דדליפט וסקוואט? גם הם מעלים את הדופק ברמה פסיכית כיאילו אחרי סט של 5 חזרות של דדליפט כבד אני מרגיש כיאילו עשיתי ספרינט של 400 מטר

מותר לחקת חומצות אמינו לפני אירובי על יהומובין?

מותר לחקת חומצות אמינו לפני אירובי על יהומובין?
לא. גם חומצות אמינו מעלות את רמות האינסולין מה שמשתק את מנגנון הפעולה של היוהימבין.
קודם כל תודה רבה על התשובות המפורטות

אז היוהימבין ישפיע לי על הקרוספיט גם אם אני מתאמן 8 שעות אחריו? ומה לגבי דדליפט וסקוואט? גם הם מעלים את הדופק ברמה פסיכית כיאילו אחרי סט של 5 חזרות של דדליפט כבד אני מרגיש כיאילו עשיתי ספרינט של 400 מטר
אי אפשר לדעת. אולי יפריע קצת במתקונים קשים.

לא. גם חומצות אמינו מעלות את רמות האינסולין מה שמשתק את מנגנון הפעולה של היוהימבין.

אי אפשר לדעת. אולי יפריע קצת במתקונים קשים.
אם עושים אירובי על בטן ריקה לגמרי זה לא שורף שריר?
{רק כדי להיות בטוח ב100%}

• פותח/ת השרשור

לא אם אתה אוכל ארוחה עשירה בחלבון אחרי
מה גם אם אתה לוקח יוהימבין זה עוזר לך לשמור על המסת שריר כי הוא "משחרר" את השומן לדם ככה שלגוף שלך לא יהיה צורך לפרק שריר לאנרגיה

לא בהכרח. הכל תלוי בתזונה. שריר לא נשרף במהלך שעה, או אפילו שעתיים. זה תהליך שלוקח זמן רב יותר.
ואני מבצע אירובי על בטן ריקה לא מעט ולא חש באיבוד שריר.

לא בהכרח. הכל תלוי בתזונה. שריר לא נשרף במהלך שעה, או אפילו שעתיים. זה תהליך שלוקח זמן רב יותר.
ואני מבצע אירובי על בטן ריקה לא מעט ולא חש באיבוד שריר.
אז אם אני לוקח יהומובין על בטן ריקה איזה אירובי לעשות?

• פותח/ת השרשור
לא משהו עצים, לחץ הדם והדופק גם ככה יהיו גבוהים.
הליכה מהירה בשיפוע על הליכון, סטפר/סקי קל. משהו קל לאורך זמן.

אבל פרוטוקול 4 ממליץ 5-10 דקות אינטרוולים אחרי יוהימבין+ קפאין ואז אירובי בעצימות נמוכה.בינונית X2

אבל פרוטוקול 4 ממליץ 5-10 דקות אינטרוולים אחרי יוהימבין+ קפאין ואז אירובי בעצימות נמוכה.בינונית X2
אתה שואל לדעתי ואז מביא דעה מנוגדת?
זו דעתי. אם מישהו חכם יותר ממליץ אחרת, אולי כדאי ללכת עם דעתו.
לא יודע מה יוהימבין עושה ללחץ הדם לעומת אפדרין וקלן, אבל על אפדרין וקלן מעולם לא עשיתי אינטרוולים. גם ככה הלב שלי מרגיש בפעולה גם במנוחה.
נסה את שתי שיטות האירובי ובדוק מה יותר מתאים ונוח לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית