הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אתם מורידים שיער מהגוף?

Workout1

משתמש פעיל
605
149
נק' מוניטין:
470
605
149
החלטתי לפתוח דיון אולי לאנשים פה יש איזה שיטות..
אני פשוט אובד עצות חח.. ניסיתי עם סכין וקרם, ותוך שבועיים מצאתי את עצמי עם פצעונים מעצבנים על האזור. ניסיתי עם מכונה והשיערות
יצאו עוד פעם מהר מאד, ובכללי, לא היה נראה ממש טוב.. לייזר זה לא אופציה בגלל הכסף. ושעווה נראה לי כואב רצח?
מישהו יכול לעשות פה סדר?
תודה אנשים 😃

עושה את זה כבר שנים פעם עם מכונה פעם עם גילוח ויצא לי לעשות עם שעווה(לא עושה את זה שוב בחיים) ודי נמאס לי.

מתחיל בימים האחרונים לחשוב על לייזר ונראה לי שאבדוק הצעות מחיר של חברות שונות.

תתכונן להתקפה... חחח הפורום הוא בעיקר של פוארליפטרים ואתה יודע איך זה חחחח

חפש "veet" בסופר פארם, מורחים את זה על איפה שאתה רוצה להוריד, מחכים רבע שעה ואז מורידים את השיער בעזרת מקל כזה שמקבלים ביחד עם המוצר. אחלה של דבר אין כאב אין כלום

תעשה שעווה וזהו. לייזר לא יוריד את הכל, כך שתצטרך בכל מקרה לעשות ''השלמות''.

אחי אם אתה רוצה להוריד שיער מהגוף וזה לא יגדל לך כמו זיפים אתה חייב שעווה

• פותח/ת השרשור
חפש "veet" בסופר פארם, מורחים את זה על איפה שאתה רוצה להוריד, מחכים רבע שעה ואז מורידים את השיער בעזרת מקל כזה שמקבלים ביחד עם המוצר. אחלה של דבר אין כאב אין כלום
תודה לכולם על התשובות. התגובה שלך תפסה לי את העין. זה נשמע ממש טוב.
אני ממילה מתקלח כל יום, אז כל יום פשוט למרוח את זה במקלחת? השיער גודל קוצים?

תודה 😃

אני עושה שעווה, זה לא כואב כשעושים בתדירות גבוהה יחסית, בכל פעם שיש שיער קצר, ולא מחכים שיגדל יותר מדי. לי אישית יש צמיחה מהירה אז אני עושה כל 3\4 שבועות.
בפעם האחרונה לא רציתי שיכאב אז עישנתי ג׳וינט לפני ובאמת הלך סבבה יותר:)

גילוח, בפעמים הראשונות באמת יש פצעונים כי העור לא רגיל אבל אחרי זה הוא מסתגל.

תודה לכולם על התשובות. התגובה שלך תפסה לי את העין. זה נשמע ממש טוב.
אני ממילה מתקלח כל יום, אז כל יום פשוט למרוח את זה במקלחת? השיער גודל קוצים?

תודה 😃

מורח את זה פעם אחת, על החזה והבטן לדגומא , מחכה 15 דקות ומוריד בעזרת המקל פלסטיק שמקבלים עם האריזה. וסוף סיפור אתה חלק עד שהשיער גדל.
וכן קוצים בהתחלה (לי זה כבר לא גדל כקוצים)
אני משתמש בזה כבר די הרבה זמן , עושה את העבודה.

שעווה.

זה גם מחזיק להרבה יותר זמן, וגם אפשר לעשות כל 3-4 שבועות כמו שאורי המליץ.
ולרוב השיער שיגדל חזרה יחזור לאותה צורה, ולא יהיה עבה יותר כמו שקורה בד"כ לאחר גילוח.

אנשים עם שיער רוצים להוריד אותו ואני שבגלל גנטיקה אין לי שערה אחת על הגוף (חוץ מהרגליים) (אפילו לא על התחת) הייתי בכיף מלווה כמה שערות חזה

אנשים עם שיער רוצים להוריד אותו ואני שבגלל גנטיקה אין לי שערה אחת על הגוף (חוץ מהרגליים) (אפילו לא על התחת) הייתי בכיף מלווה כמה שערות חזה
אתה יודע מה אומרים..
הגינה של השכן...... 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית