הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון אחר "פגסוס"

• פותח/ת השרשור gymguy
  • פורסם בתאריך

gymguy

משתמש פעיל
483
384
נק' מוניטין:
11,540
483
384
אהלן חברה לצערי נפלתי לחברת פח בשם פגסוס, הדילר אומר שהוא קנה אותה בגלל שסמך על היצרן ולא ידע כי מדובר בחומר פח, מאמין לו או לא
לאחר התוצאות של בדיקת לחץ דם ובדיקת פרולקטין נמצא כי "הטרן" כביכול
לא דגדג לי את הגוף בכלל הפרולקטין תקין כנל גם הלחץ דם
רוצה לציין שאין לי שום דבר נגד החברה
מטרת הפוסט היא לעזור לאחרים
נמצא יותר משבועיים על החומרים של החברה
וכמו שציינתי חרטא ברטא.
להוסיף רק שזה
טרן אנטט

אני לא נגד טרן אבל נגד ילדים שעושיפ את הטעות של החיים שלהם ונכנסיפ לטירטי בגיל ככ מוקדם
ברור שלהיכנס ל-TRT מרצונך החופשי זה טיפשי ועדיין, לזרוק את השם הפרטי של משתמש ולקטול אותו, לא לעניין...

ברור שלהיכנס ל-TRT מרצונך החופשי זה טיפשי ועדיין, לזרוק את השם הפרטי של משתמש ולקטול אותו, לא לעניין...
צודק לגביי השם הפרטי טעות שלי
ולא באתי בכוונה לקטול אלה לשנות לו את צורת החשיבה שלדעתי מוטעת

אני לא נגד טרן אבל נגד ילדים שעושיפ את הטעות של החיים שלהם ונכנסיפ לטירטי בגיל ככ מוקדם
ומה לעשות הבחור לא קאטלר בציעורותו....צפה בקובץ המצורף 25620פה הוא בערך בגיל של חברנו...ואצלו באמת רואים פוטנציאל
כן... בגלל זה הוא קאטלר... 😃
קאטלר יש רק אחד. 👑

שתי חומרים נחשבים ליקרים ביותר ברמת חומר גלם גרם לגרם, וגם קשים ביותר להשגה (בטח לשוק האנדרגראונד) והם טרן ודקה דוראבלין.
מעטים יצרני האנדרגראונד שבכלל שווה להכניס את החומר שלהם לגוף גם אם למטרת ניסיון.
מקווה שמכל התהליך והפוסט הזה הבנת דבר או שתיים חוץ מלפרוק קצת זעם 😃
לגבי החבר'ה שכן יודעים לייצר - הפורום הזה פירגן הרבה בעבר לטובים שבינהם כשהם היו טובים (עדיין טובים כמובן) - אז עדיף להיצמד למה שהוכיח את עצמו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית