ייעוץ דעה סייקל שני

roiy colman

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
רציתי דעה לגבי סייקל שני
טסט אצטט 900 מג בשבוע למשך 10 שבועות
טרן 100 300 מג בשבוע למשך 10 שבועות
ויניסטרול 80 ed למשך 6 שבועות
וכמובן pct ונובלדקס
המטרה היא תחרות שנה הבאה ואם אפשר לא לקטוע אותי כי קראתי תמדריך תודה!!!

טסט אצצט או טסט אנטט? בכל מקרה אני הייתי מעלה אתה הטרן ל 600מג בשבוע מוריד את הטסט ל 600 מג בשבוע ומקצר את הסייקל ל 8 שבועות להריץ טרן 10 שבועות יכול טיפה להכביד על הכליות שלא לדבר על העומס שאתה מציב על בלוטת הערמונית שלך כמו כן קח בחשבון שטרן הוא נגזרת של ננדרולון ומעלה את רמות הפרוג'סטין מה שמגביר מאוד!!!! את השפעות האסטרוגן בגוף הייתי ממליץ לך לקחת 20 מג נולבה לאורך כל הסייקל.

תרחיב יותר על ה PCT שלך בבקשה לא פחות חשוב עם לא יותר מהסייקל עצמו

• פותח/ת השרשור
צודק אנטט הייתי עייף שררשמתי ואני יהיה על 900 מג בגלל שבססייקל הראשון הייתי על סוסטנון 900 מג בשבוע עם אני יירד במינון אני לא כלכך ירגיש את החומר ממה שאני מבין את הpct אני צריך להזריק שבועים אחריי הזריקה האחרונה של טסט (5000iu מפוצל לשתי זריקות )וטומוקסיפן כי נובלדקס חסר כרגע

לא מדוייק אחי זה לא נכון זה שהיית על 900 מג סוסטנון לא אומר שאם תרד במינון לא תרגיש את החומר
ושם לב אחי מה שהמלצתי לך זה להעלות את המינון של הטרן במקביל לא רק להוריד את המינון של הטסט. טרן זה חומר הרבה יותר חזק מטסט אז לדעתי עדיף להעלות את המינון שלו ולדרת למינון יותר נמוך של טסט 600 מג טסט זה המון חומר אחי את מזריק פה בסייקל יותר מגרם חומר אז אני לא מבין למה אתה חושב שפחות תרגיש אותו. לגבי PCT אני ממליץ לך לקרוא את המאמר בנושא באתר קילוגרם ה PCT שאתה הולך להריץ הוא לא טוב
ורק לסבר את האוזן אחי טמוקסיפן ונולבדקס זה אותו דבר בדיוק טמוקסיפן ציטרט זה החומר הפעיל בנולבה

ממש לא פרווירון זה סטרואיד לכל דבר ולא יאושש אותך בכלל אלה להיפך רק יגרום לסגירה של מעגל ה HTPA

שמע זה לא פשוט. אני אל יודע מה איתך אבל אני אוהב שהכל מוכן מראש אני לא אוהב להשאיר דברים תלויים באוויר אני הייתי מחכה עד שיש לי את כל הדברים לפני שאני נכנס לסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית