הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפטות וחניכיים נפוחות.. הסיוט הכי גדול של החיים שלי יש פתרון?

gaga1234

משתמש פעיל
392
46
נק' מוניטין:
-3
392
46
טוב אני חולה כמה ימים עם דלקת בגרון שלה אני לוקח אניטיובטיקה ובנוסף לזה התחיל לי גם לפני כמה ימים
החניכיים שלי נהיו נפוחות והתחיל לי אפטות בפה שזה פצעים כאלו ואני פשוט סובל מזה ברמה שאני לא מסוגל לאכול
ולא אוכל כבר כמה ימים ובקושי שותה סבל נוראי..........
עכשיו הייתי אצל כמה רופאים כולם אומרים שלוקח לאפטות לעבור בערך 10יום... ואין ממש תרופה לזה זה נכון?
מישו עבר תסיוט הזה של הפצעים האלו בפה??
כבר כמה ימים שלא נגעתי באוכל... אני לא מסוגל כאבי תופת רק להכניס משו לפה יש פתרון משהו שאתם מציעים לעשות בישביל לזרז תהחלמה למחלה הזאת? מי שעבר
כמובן אשמח לאיזה טיפ או משו איך לא לרדת 10קילו בשבוע הזה כי פשוט אני לא אוכל כלום לא מסוגל!....
אשמח לעזרה מהחברה המבינים פה..

טוב אני חולה כמה ימים עם דלקת בגרון שלה אני לוקח אניטיובטיקה ובנוסף לזה התחיל לי גם לפני כמה ימים
החניכיים שלי נהיו נפוחות והתחיל לי אפטות בפה שזה פצעים כאלו ואני פשוט סובל מזה ברמה שאני לא מסוגל לאכול
ולא אוכל כבר כמה ימים ובקושי שותה סבל נוראי..........
עכשיו הייתי אצל כמה רופאים כולם אומרים שלוקח לאפטות לעבור בערך 10יום... ואין ממש תרופה לזה זה נכון?
מישו עבר תסיוט הזה של הפצעים האלו בפה??
כבר כמה ימים שלא נגעתי באוכל... אני לא מסוגל כאבי תופת רק להכניס משו לפה יש פתרון משהו שאתם מציעים לעשות בישביל לזרז תהחלמה למחלה הזאת? מי שעבר
כמובן אשמח לאיזה טיפ או משו איך לא לרדת 10קילו בשבוע הזה כי פשוט אני לא אוכל כלום לא מסוגל!....
אשמח לעזרה מהחברה המבינים פה..

יש תכשירים שקונים בבית מרקחת וזה עושה מעין ציפוי לפצע, לא מרפא אותו אבל הופך את הכאב לפחות מורגש

ויש הטוענים שגם להחזיק יוגורט עיזים בפה עוזר (כלומר לשמור בתוך חלל הפה ככה שיהיה מגע בין היוגורט לפצע, ולא ישר לשתות את היוגורט)

בכל מקרה כמו שאמרו, זה עובר..

כתבתי יוגורט עיזים, הכוונה כמובן גם לחלב עיזים

תקנה "אורלמדיק לטיפול באפטות" .
זה צורב את האפטה(כן זה כואב כמה שניות) ואז זה פשוט לא יכאב לך יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית