הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה חברה סלולרית הכי משתלמת?

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
מחפש לפתוח קו חדש. איפה מומלץ מבחינת מחיר, קליטה וחבילת גלישה?
דחוף:37mv:

אני בHOTMOBILE וסבבה דווקא
שמעתי שבאורנג' יש חבילה עכשיו של 40 ללא הגבלה + 4 ג'יגה רוחב פס גלישה או משהו כזה

אתם שמחים עכשיו אבל כשרוב העולם גולש כבר שנים ב LTE ישראל עדיין מפגרת הרחק מאחור. שלא נדבר על רשת דור 5, לישראל זה יגיע כנראה בעשור איחור ממדינות מערב אחרות וזה בעיקר נובע מ-2 בעיות עיקריות:
1. צה"ל בוכה שאין לו תדרים כשבפועל יש לו יתרונות טכנולוגים הרבה יותר מפותחים רק שהוא "קמצן"
2. התשלום של ה 40 שקל לא מביא שום מוטיבציה לרשתות הסלולאר כיום לפתח במהירות רשתות מתקדמות ולכן הפריסה הארצית תקח שנים כי העלות גבוהה.

אתם שמחים עכשיו אבל כשרוב העולם גולש כבר שנים ב LTE ישראל עדיין מפגרת הרחק מאחור. שלא נדבר על רשת דור 5, לישראל זה יגיע כנראה בעשור איחור ממדינות מערב אחרות וזה בעיקר נובע מ-2 בעיות עיקריות:
1. צה"ל בוכה שאין לו תדרים כשבפועל יש לו יתרונות טכנולוגים הרבה יותר מפותחים רק שהוא "קמצן"
2. התשלום של ה 40 שקל לא מביא שום מוטיבציה לרשתות הסלולאר כיום לפתח במהירות רשתות מתקדמות ולכן הפריסה הארצית תקח שנים כי העלות גבוהה.
כמה כיף בארה"ב
אז מה נעשה? נבכה? לא נשלם לחברות הסלולאריות? נפגין?

כמה כיף בארה"ב
אז מה נעשה? נבכה? לא נשלם לחברות הסלולאריות? נפגין?
בארה"ב לא כיף כי משלמים 300+ ש"ח לקו או במקרה שלי 560 ש"ח ל-3 קווים עם 20GB גלישה ושיחות ללא הגבלה. זה לא זול אבל גם לא יקר בשמיים. בוא נגיד שמחיר של 99 ש"ח לכמה GB גלישה ושיחות ללא הגבלה זה מחיר שווה לכל נפש, אבל המחירים לאחרונה של ה 19.99 ללא הגבלה הכל לכל החיים זה פשוט לא יעבוד לאורך זמן.
בארה"ב המחירים לא יהיו לעולם כמו בישראל כי הרשת הסלולארית פה נפרסת על פני אלפי קילומטרים וזה עולה הון. מה שכן ה LTE פה מתפקד מצויין עם מהירויות הורדה של 60-80 מגה והעלאה של 30-50 מגה. אצל Verizon בגלל שיש להם תדרים חדשים יותר מגיעים גם למעל 100 העלאה והורדה כמעט סימטרי. תשאל למה צריך את זה? בעיקר ל hotspot וצפייה ישירה במכשירים כמו אייפד (Netflix לדוגמה שאין בישראל אבל אפשר לצפות בקומבינה אם רוצים)

• פותח/ת השרשור
להוט מובייך יש מבצע זוגי שדוןקא מתאים לי, אבל זכור לי מהעבר שהיו להם המון בעיות קליטה וגלישה איטית. עדיין חווים את זה?

תבוא לאיזה חברה שאתה רוצה ותגיד להם שבחברה אחרת מציעים לך משהו יותר טוב, ורוב הסיכויים שתקבל חבילה טובה... העניין הוא שלפעמים זה יהיה מוגבל בזמן, וגם אם תתקשר יום לפני שנגמרת התקופה של המבצע לסדר את העניינים, ידאגו שלפחות חודש אחד תשלם את המחיר החדש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית