הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש חד"כ לאח חבר באזור תל חי

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך

berdan

משתמש פעיל
698
891
נק' מוניטין:
2,948
698
891
אח שלי גיבור לומד בתל חי וחי ליד בית הלל . שכנעתי אותו להתחיל ב SS ,הבעיה שבחדר כשר שהוא התאמן עד עכשיו אין כלוב ,ומסתבר שהוא היה עושה סקוואטים בסמיט (הליצן,זה אחרי שהוא התחיל ב SS),ופרס בבנץ.
בקיצור,אני מחפש בשבילו חדר כשר רציני באזור תל חי והקיבוצים שמה (דן דפנה שניר וכו) ,אם אפשר שיהיו חברה שמבינים עניין.כמובן הוא סטודנט אז המחיר חשוב .

תודה מראש !!

קח מוניטין על זה שגרמת למישהו לעשות SS 😆
קרית שמונה זה קרוב שם לא?

יש לך חדר כושר במטולה,מרכז קנדה, בקריית שמונה יש לך את בי אקטיב, יש כלוב ומוטות, הבעיה היחידית היא שאין הרבה משקל (משהו כמו 200 ק"ג סך הכל). ויש לך את אולימפוס (החדר כושר שאני מתאמן בו ועוד רבים וטובים) יש מספיק משקל, יש 2 מוטות אולימפיים, רק שיש עומס על הראק כשאנחנו מתאמנים (בדרך כלל 4-6 אנשים), המחיר אצלנו הוא 500 ל-3 חודשים או 200 לחודש. מחירים של בי אקטיב @Rami R יוכל לעזור לך

טוב יש לו 3 אופציות, "מרכז קנדה" במטולה, "האולימפוס" ו"בי אקטיב" בקריית שמונה, רק בחדרי הכושר האלה יש ראק.
מרכז קנדה הוא הכי זול למנוי(שנתי) יצא לחבר שלי פחות מ-100 שקל לחודש וזה כולל מתקני המקום(זה קאנטרי).
יתרון בולט של המקום זה שיש מספיק פלטות, אפילו פלטות קלות בקוטר תקני(מעולה למתחילים בדדליפט) ומוטות, המאמן במקום תומך בביצוע המורכבים.
חסרון: מרחק נסיעה. נמצא 10 דקות צפונה מקרית שמונה(מרחק זניח במושגים של מרכז הארץ אבל פה זה נחשב רחוק בשביל חדר כושר)

אולימפוס נמצא בקרית שמונה, ציוד חדיש ומספיק פלטות. 2 מוטות איכותיים(לא החרא שמתעקם) וראק נחמד שאבא של הבעלים של המכון בנה. קצת צפוף, המקום קטן אך יחסית סובלני לליפטרים, יש שם קבוצת ליפטרים שהתגבשה לה, צריך לקחת בחשבון כמו שיובל אמר שבימי אימון מסויימים יכול ליהיות מאוד קשה להשחיל סט של סקוואט. אבל זה יתרון למתחיל בשל הפידבק של מתאמנים מנוסים יותר.
חסרון בולט זה המחיר, הוא היקר מבין ה-3.(מה שכתב יובל מעליי)

בי אקטיב, נמצא בקניון נחמיה בקרית שמונה, יש שם כלוב סטנדרטי פשוט, 3 מוטות, 2 כבר עקומים ואחד חדש. אין משקל, יש 2 זוגות של 20, 2 זוגות של 15 ו-5 פלטות של 10, כל השאר חמישיות ומטה. מה שאומר שמספיק מישהו שהוא טיפלה חזק ולאנשים אין עם מה התאמן. בתכלס אני היחיד שגורם בעיות, אני רגיל שאנשים מחכים לי לפלטות, למזלי הכלוב לא כלכך פופולארי ויש שעות מתות שאף אחד לא מתקרב לאיזור שם. נדיר שאני מחכה יותר מידי.
אני גם סטודנט ואני משלם 750 לחצי שנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית