הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסעדות לאירועים בבאר שבע.

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
אוטוטו יש לי 18 ואני מחפש מסעדה כלשהי שיש בה חדרים פרטיים שאפשר לעשות שם אירועים....

חשוב שבמסעדה יגישו אוכל כמובן ולא רק פיצוחים גומי וחטיפים, ושיהיה אפשרות להביא אלכוהול מבחוץ

אם מישהו מכיר משהו, אשמח אם תרשמו שמות של מקומות.

תודה 😃

• פותח/ת השרשור
לא מכניסים שחיפים
בנתיים אני לא זה שנכנס בקטג של עד 67 עם המתאמנת שלו:s29:
ברהט?.
אפשרות להביא אלכוהול מבחוץ? איזה מסעדה תסכים לזה??
יש יש הרבה מקומות שמוכרים שם אלכוהול, אבל אם אתה סוגר חדר פרטי אתה יכול להכניס למקום ( כי אתה משלם על המקום עצמו + כל האוכל ודברים שמביאים לך שם )

מה אתה צריך לקנות אוכל צא החוצה שחט גמל תגיד זה אנטריקוט
No one will know the difference

לא חושב שיש מקום שיתן לך להכניס אלכוהול מבחוץ, לא שמעת על דבר כזה אישית.
לאיזה גילאים אתה מחפש?
אין הרבה מסעדות בסגנון שאתה מחפש בבש, קמפאי כמו שאמרו פה הוא ל23-24 מינימום.

יש יש הרבה מקומות שמוכרים שם אלכוהול, אבל אם אתה סוגר חדר פרטי אתה יכול להכניס למקום ( כי אתה משלם על המקום עצמו + כל האוכל ודברים שמביאים לך שם )

הבנתי אותך. אצלנו במרכז יש חדרי קריוקי. זה נשמע כמו משהו שאתה מחפש. תבדוק בד"ר גוגל אם יש גם אצלכם בב"ש

באלבמה בנתניה יש מלא בשר איכותי ואפשר להכניס אלכוהול מבחוץ חופשי. צריך אבל להזמין מקום הרבה מראש, וגם אין שם חדר פרטי לאירועים או משהו כזה של בני 18 שעושים הרבה רעש

לגיגסי יש חדרים פרטיים. יש אפשרות לעשן בפנים אפילו.
אין לי מושג לגבי להכניס אלכוהול, אבל יש מעין חוק לא כתוב במסעדות שמותר להביא יין משלך למסעדה ולשלם מעיין סכום סמלי על זה ש״יפתחו״ לך את הבקבוק.
חוץ מזה שמעתי על מקום שנקרא הפלייליסט (playlist) שיכול להיות שהוא יותר בכיוון שלך. קריוקי וכאלה.
https://m.facebook.com/playlistkaroke?refsrc=https://he-il.facebook.com/playlistkaroke

www.giggsi.co.il

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית