הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה סופר אפקט שוקולד לבן

• פותח/ת השרשור aski30
  • פורסם בתאריך

aski30

מושעה
124
1
נק' מוניטין:
1
124
1
שם המוצר: סופר אפקט ואן ואי שוקולד לבן

מחיר: 230

מקום מגורים: מודיעין

נייד:
לא

משלוחים:לא
יצירת קשר: בהודעה פרטית אני יתן טלפון

אמצעי תשלום: מזומן

מהאבקה נלקח חצי סקופ כדי לבדוק תטעם טעים מאוד אבל אני מוכר כי חבר בא מחול והביא לי עוד אז אין לי צורך בזה גמיש במחיר
יכול להיות שיהיה ימים שאני כן יהיה נייד אבל רק לתל אביב

• פותח/ת השרשור
תרד לפחות ל160-180 ב-230 אני קונה חדש
איפה אתה קונה ב230?תראה לי חנות אחת ואני לא ימכור ב160 כי זה חדש סך הכל לקחתי חצי מנה מקסימום אני ישאיר לעצמי חחחח אבל בכל זאת חנות אחת

איפה אתה קונה ב230?תראה לי חנות אחת ואני לא ימכור ב160 כי זה חדש סך הכל לקחתי חצי מנה מקסימום אני ישאיר לעצמי *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*ח אבל בכל זאת חנות אחת
אמא אדמה (זה השם של החנות) ואין מה לעשות גם אם לקחת חצי מנה אנשים יעדיפו באותו מחיר לקנות חדש

• פותח/ת השרשור
אמא אדמה (זה השם של החנות) ואין מה לעשות גם אם לקחת חצי מנה אנשים יעדיפו באותו מחיר לקנות חדש
כבר פעם התקשרתי אליהם פעם פעם הם בחולון או בת ים אם אני לא טועה והמחיר לא היה 230 מי שחושב שאני משקר כדי שיקנו ממני מוזמן לבדוק

• פותח/ת השרשור
גם אם אתם מוצאים ב230 תשאלו מה התוקף של המוצר תמיד יש קאץ אם התוקף לעוד הרבה זמן אדרבה חחחחחח

גם אם אתם מוצאים ב230 תשאלו מה התוקף של המוצר תמיד יש קאץ אם התוקף לעוד הרבה זמן אדרבה *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת**נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
אני לא רוצה להרוס לך את המכירה או משהו אבל אתמול חבר שלי קנה מהם אבקת חלבון של סופר אפקט ב230 שקל והתוקף בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
אתה לא הורס תמכירה אנשים יתקשרו לאמא אדמה האלה וכבר יראו לבד אז מה אכפת לי

200 הולך?

Back
למעלה תחתית