עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רציתי לדעת האם שילוב של hgh בתוך תקופת ההתאוששות ולאחריה:
1.עשויה לפגוע בהתאוששות הגוף במידה כל שהיא ?
2. האם אתם רואים יתרון כל שהוא בשימור רווחי הסייקל בשילוב hgh בסופו ולמשך מספר חודשים?
תודה .
האם שימוש בGH סולו מעלה את רמות הטסט בגוף וכמה?
- לא. אין שום סיבה לפגיעה בציר הגונדלי עקב שימוש בהורמון גדילה.
- להורמון גדילה השפעה אדיטיבית ולכן ככל שהשימוש יחל מוקדם יותר כך הרווח יעלה. שימוש ב-HGH ואינסולין במהלך PCT (עבור אלה שבאמת יוצאים ל-PCT) דווקא נפוץ מאוד למטרה שציינת.
אם כן, באופן עקיף בלבד. "כמה" מעבירה את השאלה לתחום הכמותי. הייתי אומר שאיכותית, במידה ונגרם חוסר בטסט עקב מצב רפואי שניתן לטיפול באמצעות הורמון גדילה, ניתן להגיד שבאופן עקיף העלה הורמון הגדילה את רמות הטסט.האם שימוש בGH סולו מעלה את רמות הטסט בגוף וכמה?
לא חשבתי על זה בהקשר שציינת , להורמון גדילה יש איכויות משלו לגדילת שריר בלי קשר לרמות טסט , בהנחה שרמות הטסט שלי יחזרו לנורמה אז הורמון הגדילה יתן את יתרונותיו הישירים והעקיפים לשימור תוצאות הסייקל.תודה
בהקשר לפותח האשכול, אני מניח שמה שהוא מחפש מהGH בעקיפין במקרה זה הוא בעיקר לשמר/להעלות מהר יותר את רמות ייצור הטסט בגוף כי בלי זה לא יהיה ניתן לשמר מסת שריר
לא צריך להדאיג אותךמה הסיכוי ליפגוע ביצור הטיבעי של הורמון גדילה אים לוקחים הורמון חיצוני?
אז ככה...תעשיר אותנו .....
נפילות סוכר?
עייפות ?
מה עוד יש ברשימה ?
תגיד , העתקת מגוגל או שיש לך ניסיון עם החומר?אז ככה...
בצקות (אגירת נוזלים)
גניקומסטיה
נפיחויות וכאבים בפרקים(בעיקר פרקי אצבעות הידיים)
כאבים בתעלה הקרפלית
ירידה בתפקוד בלוטת התריס
אקרומגליה, שזו תופעה של גדילת עצמות ומפרקים(במיוחד כפות הרגל, מצח, ידיים, לסת ומרפקים).
כמו כן עשוי לגרום גם לגדילה של איברים חיוניים כמו הלב, המעיים והכליות
עלול לגרום לסוכרת
כאבי ראש, בחילות מקריות ותת סוכר בדם
במקרה של גידול סרטני או כל גידול אחר רדום בגוף שימוש בGH יביא ככל הנראה להתפרצות מזורזת של המחלה
להמשיך ???
לא רוצה להלחיץ וכמובן שהרוב הגדול של תופעות הלוואי ניתנות לביטול או לפחות למזעור בשימוש שפוי
אך חשוב לדעת
ויש עוד אחת....
לא ממש מסוכנת אבל ממש מטרידה
חורים גדולים בכיסים:79nb:😉
לשאלתך, אני לא רופא וגם לא סטודנט לרפואה!תגיד , העתקת מגוגל או שיש לך ניסיון עם החומר?
שים לב שמלכתחילה ציינתי שמדובר במינון נמוך של 2 עד 4 יחידות ליום.
השאלה היא האם תופעות לוואי מתרחשות באחוז גבוה במינונים נמוכים של ההורמון ?
איפה נעלמו כל היתרונות בשימוש במינון נמוך ורציף ?
זה בסדר אחיתודה , לא רציתי להישמע תוקפני
אם זה סיני צריך יותר 😉לסיכום
2iu ביום לא יתנו לך כלום!! (זה מינון לאנטי אייג'ינג)
4iu-5iu ביום הם שימוש שפוי גם בעיני