הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע hgh בתוך תקופת pct

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
רציתי לדעת האם שילוב של hgh בתוך תקופת ההתאוששות ולאחריה:
1.עשויה לפגוע בהתאוששות הגוף במידה כל שהיא ?
2. האם אתם רואים יתרון כל שהוא בשימור רווחי הסייקל בשילוב hgh בסופו ולמשך מספר חודשים?

תודה .

רציתי לדעת האם שילוב של hgh בתוך תקופת ההתאוששות ולאחריה:
1.עשויה לפגוע בהתאוששות הגוף במידה כל שהיא ?
2. האם אתם רואים יתרון כל שהוא בשימור רווחי הסייקל בשילוב hgh בסופו ולמשך מספר חודשים?

תודה .
  1. לא. אין שום סיבה לפגיעה בציר הגונדלי עקב שימוש בהורמון גדילה.
  2. להורמון גדילה השפעה אדיטיבית ולכן ככל שהשימוש יחל מוקדם יותר כך הרווח יעלה. שימוש ב-HGH ואינסולין במהלך PCT (עבור אלה שבאמת יוצאים ל-PCT) דווקא נפוץ מאוד למטרה שציינת.

• לא. אין שום סיבה לפגיעה בציר הגונדלי עקב שימוש בהורמון גדילה.
  • להורמון גדילה השפעה אדיטיבית ולכן ככל שהשימוש יחל מוקדם יותר כך הרווח יעלה. שימוש ב-HGH ואינסולין במהלך PCT (עבור אלה שבאמת יוצאים ל-PCT) דווקא נפוץ מאוד למטרה שציינת.
האם שימוש בGH סולו מעלה את רמות הטסט בגוף וכמה?

האם שימוש בGH סולו מעלה את רמות הטסט בגוף וכמה?
אם כן, באופן עקיף בלבד. "כמה" מעבירה את השאלה לתחום הכמותי. הייתי אומר שאיכותית, במידה ונגרם חוסר בטסט עקב מצב רפואי שניתן לטיפול באמצעות הורמון גדילה, ניתן להגיד שבאופן עקיף העלה הורמון הגדילה את רמות הטסט.
באופן אישי אני לא מכיר מחקרים שהצביעו על יתרונות שימוש בהורמון גדילה למטרת הגברת רמות הטסטוסטרון בגוף.

תודה
בהקשר לפותח האשכול, אני מניח שמה שהוא מחפש מהGH בעקיפין במקרה זה הוא בעיקר לשמר/להעלות מהר יותר את רמות ייצור הטסט בגוף כי בלי זה לא יהיה ניתן לשמר מסת שריר

• פותח/ת השרשור
תודה
בהקשר לפותח האשכול, אני מניח שמה שהוא מחפש מהGH בעקיפין במקרה זה הוא בעיקר לשמר/להעלות מהר יותר את רמות ייצור הטסט בגוף כי בלי זה לא יהיה ניתן לשמר מסת שריר
לא חשבתי על זה בהקשר שציינת , להורמון גדילה יש איכויות משלו לגדילת שריר בלי קשר לרמות טסט , בהנחה שרמות הטסט שלי יחזרו לנורמה אז הורמון הגדילה יתן את יתרונותיו הישירים והעקיפים לשימור תוצאות הסייקל.
דרך אגב המינונים שאני שוקל לבצע הם קטנים ו קבועים למשך ארבעה עד שישה חודשים , פחות מזה נראה לי שחבל על הכסף מלכתחילה.
דרך אגב , אשמח לקבל חוץ דעת מנוטלי הורמון גדילה לצורך חיטוב ושימור מסת השריר ( מינוני - 2 עד 4 יחידות ליום ) .
תודה

מה הסיכוי ליפגוע ביצור הטיבעי של הורמון גדילה אים לוקחים הורמון חיצוני?
לא צריך להדאיג אותך
בטח אם לא תיקח לפני שינה
מה שכן ישנם לא מעט תופעות אחרות שאני במקומך הייתי יותר מודאג לגביהן ועל כן במידה ותחליט לקחת כדאי שתעשיר את עצמך יותר בכל מה שקשור בהורמון זה

תעשיר אותנו .....
נפילות סוכר?
עייפות ?
מה עוד יש ברשימה ?
אז ככה...
בצקות (אגירת נוזלים)
גניקומסטיה
נפיחויות וכאבים בפרקים(בעיקר פרקי אצבעות הידיים)
כאבים בתעלה הקרפלית
ירידה בתפקוד בלוטת התריס
אקרומגליה, שזו תופעה של גדילת עצמות ומפרקים(במיוחד כפות הרגל, מצח, ידיים, לסת ומרפקים).
כמו כן עשוי לגרום גם לגדילה של איברים חיוניים כמו הלב, המעיים והכליות
עלול לגרום לסוכרת
כאבי ראש, בחילות מקריות ותת סוכר בדם
במקרה של גידול סרטני או כל גידול אחר רדום בגוף שימוש בGH יביא ככל הנראה להתפרצות מזורזת של המחלה
להמשיך ???

לא רוצה להלחיץ וכמובן שהרוב הגדול של תופעות הלוואי ניתנות לביטול או לפחות למזעור בשימוש שפוי
אך חשוב לדעת
ויש עוד אחת....
לא ממש מסוכנת אבל ממש מטרידה
חורים גדולים בכיסים:79nb:😉

• פותח/ת השרשור
אז ככה...
בצקות (אגירת נוזלים)
גניקומסטיה
נפיחויות וכאבים בפרקים(בעיקר פרקי אצבעות הידיים)
כאבים בתעלה הקרפלית
ירידה בתפקוד בלוטת התריס
אקרומגליה, שזו תופעה של גדילת עצמות ומפרקים(במיוחד כפות הרגל, מצח, ידיים, לסת ומרפקים).
כמו כן עשוי לגרום גם לגדילה של איברים חיוניים כמו הלב, המעיים והכליות
עלול לגרום לסוכרת
כאבי ראש, בחילות מקריות ותת סוכר בדם
במקרה של גידול סרטני או כל גידול אחר רדום בגוף שימוש בGH יביא ככל הנראה להתפרצות מזורזת של המחלה
להמשיך ???

לא רוצה להלחיץ וכמובן שהרוב הגדול של תופעות הלוואי ניתנות לביטול או לפחות למזעור בשימוש שפוי
אך חשוב לדעת
ויש עוד אחת....
לא ממש מסוכנת אבל ממש מטרידה
חורים גדולים בכיסים:79nb:😉
תגיד , העתקת מגוגל או שיש לך ניסיון עם החומר?
שים לב שמלכתחילה ציינתי שמדובר במינון נמוך של 2 עד 4 יחידות ליום.
השאלה היא האם תופעות לוואי מתרחשות באחוז גבוה במינונים נמוכים של ההורמון ?
איפה נעלמו כל היתרונות בשימוש במינון נמוך ורציף ?

תגיד , העתקת מגוגל או שיש לך ניסיון עם החומר?
שים לב שמלכתחילה ציינתי שמדובר במינון נמוך של 2 עד 4 יחידות ליום.
השאלה היא האם תופעות לוואי מתרחשות באחוז גבוה במינונים נמוכים של ההורמון ?
איפה נעלמו כל היתרונות בשימוש במינון נמוך ורציף ?
לשאלתך, אני לא רופא וגם לא סטודנט לרפואה!
אם אתה לא בטוח או חושב שסתם העתקתי מאיזה מאמר בגוגל בלי ללמוד לעומק את הנושא אתה מוזמן לפתוח דיון / לבדוק ולברר בדיוק כמוני

לא דיברתי על היתרונות על אף שהם רבים מאוד וברורים כי שאלת על תופעות הלוואי האפשריות
אם תקרא שוב את מה שכתבתי תבין שגם אני לא ממש נלחץ וגם לא נרתע מהרשימה המפחידה אבל לי כן היה חשוב להכיר כמו כל חומר אחר שמעניין אותי את הפפטיד
על הצדדים הטובים שלו וגם על אלה שפחות

כמובן שחלק מתופעות הלוואי ריאליות יותר במינונים מאוד גבוהים
לסיכום
2iu ביום לא יתנו לך כלום!! (זה מינון לאנטי אייג'ינג)
4iu-5iu ביום הם שימוש שפוי גם בעיני

נערך לאחרונה:
תודה , לא רציתי להישמע תוקפני
זה בסדר אחי
לרגע לא הבנתי את זה ככה
אני בימים אלה עושה שימוש פעם ראשונה בהורמון
אז למדתי עליו לפני
אני לא משתולל במינונים אבל יודע היום ששום בעיה שתצוץ אם וכאשר, לא תפתיע אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית