הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזו 100 עוגת יום הולדת

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך

Dror.B

משתמש קבוע
1,886
829
נק' מוניטין:
2,196
1,886
829
פרופיט פ״ת
אוקיי אז קניתי את האבקה כבר לפני כמה חודשים באמינושופ במבצע שוק החלבונים, עלה זול, זה לא מה שמשנה עכשיו.
מה שרציתי להתייעץ, הוא מצד אחד מה עושים עם הטעם המבחיל והמתוק הזה, פשוט וניל עם סוכר ( טעות שקניתי, פעם הבאה לא קונה יותר דיימטייז )
ומצד שני, מבחינת בישול עם האבקה.

ניסיתי להכין איתה את פנקייק החלבון, את העוגת חנק ( עם ביצה כמה פעמים ופעם אחת עם מים ) ולא משנה מה הכנתי, הכל יצא מגעיל ועם מרקם של ספוג ( לא צוחק, ספוג לחלוטין ).

אז בקיצור, אני לא יכול לבשל איתה, לשתות גם כן מגעיל.
רק להכין איתה גלידה היה סביר אבל גם זה בעייתי ודורש הכנה מראש וכו׳.

לאלו שהיה להם את האבקה ( לאו דווקא בטעם ), מה עשיתם מבחינת הבישול?

נ.ב. היתרון היחידי שאני יכול לתת לטובתה, היא שהיא טחונה ממש דק, כמו קמח, וקניתי רק כי היא עלתה לי ממש זול, אבל ממש זול.

פעם הבאה אבחר אבקה נורמלית יותר ( VPX, סופראפקט, אקסטרים וכו׳ ).

חשבתי על להכין חטיפי חלבון, אבל הם צריכים להיות דל פחמימה, רעיונות?

תודה לעוזרים.

אני לא יודע לגביך, אני אם הייתי מוצא ידיים בתוך הדלי חלבון שלי ישר הייתי מתקשר ליצרן וצורח עליו.

אתה מקבל את הידיים של בר רפאלי בתוך דלי של חלבון וכל מה שאתה רוצה מהן זה פוט מסאג? זהו, זה הכל?!

רשמתי עם כל התוספת, לא אפרט יש כאן ילדים.

אני לא יודע לגביך, אני אם הייתי מוצא ידיים בתוך הדלי חלבון שלי ישר הייתי מתקשר ליצרן וצורח עליו.

תשמע גבר אתה כבד, זה מחוסר מלטיטול אני מניח. יש דבר שנקרא הומור, אפשר לזרום עם זה לפעמים זה משפר את תווי הפנים...

כי שלחתי הודעה לפני שקראתי את כל האשכול ובדיעבד התברר שהיא חזרה על מה שכבר נאמר. זה מה שהרופאים קוראים "תסמונת שליחה מוקדמת" ולפעמים נותנים פרוזאק לטפל בה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית